Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν παιχνίδια, λόγω PSN, και ασφάλιση

Drop_Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η SCEE ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ασφάλιση κατά της κλοπής των στοιχείων των μελών του PSN, όπως έγινε στην αμερικάνικη αγορά. Η εν λόγω ασφάλιση προβλέπει $1.000.000 ανά χρήστη στην περίπτωση που από σήμερα και για ένα χρόνο κλαπούν τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών. Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ είναι πολύ πιθανό το πρόγραμμα να ανακοινωθεί ξεχωριστά για κάθε χώρα. Επίσης, έγινε γνωστό ότι κάθε μέλος του PSN θα λάβει δωρεάν δύο τίτλους του PS3, επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε παιχνίδια, ενώ οι κάτοχοι PSP θα μπορούν να επιλέξουν δύο τίτλους από μία λίστα τεσσάρων παιχνιδιών. Η διατύπωση του Playstation blog δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά φαίνεται πως θα προσφερθούν "κανονικοί" τίτλοι μεσω PSN, οι οποίοι διατίθονται και σε retail και όχι downloadable παιχνίδια του PSN. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά τη δήλωση του στελέχους της Sony Ιαπωνίας, που δηλώνει ότι το PSN θα έχει επανέλθει πλήρως μέχρι στις 31/5, μία φήμη αναφέρει ότι το PSN θα ανέβει την Τετάρτη, 11 Μαΐου. Το ps3now.info αποκάλυψε την εν λόγω φήμη, αλλά οι πηγές του δεν είναι ξεκάθαρες. Το Eurogamer απο την πλευρά του αναφέρει ότι -σύμφωνα με έμπιστες πηγές που δεν κατονομάζει- το online mutiplayer θα λειτουργήσει αμέσα, σε λίγες μέρες. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που αναφέρει επίσημα το Playstation Blog είναι ότι όταν στη συνέντευξη Tύπου -πριν από περίπου μία εβδομάδα- ο Hirai ανακοίνωσε ότι το PSN θα ανέβαινε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν ήταν ξεκάθαρη η ζημιά που είχε γίνει στους servers της Sony Online Entertainment. Τώρα, η Sony ξεκαθάρισε ότι θα κάνει κάθε δυνατό έλεγχο ώστε να θωρακίσει το σύστημα της πριν ανεβεί το PSN.

Τέλος, ο Christian Svensson της Capcom δήλωσε ότι τα προβλήματα του PSN έχουν κοστίσει στην εταιρεία του "εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια δολλάρια, τα οποία τα υπολογίζαμε". Φυσικά, ο Svensson αναφέρεται στα απωλεσθέντα έσοδα, καθώς τα προιόντα της εταιρείας του δεν είναι διαθέσιμα στους κατόχους PS3, εξαιτίας της πτώσης του PSN.

Link

Χεχεχε λετε να μας κανουν κανενα "ωραιο" δωρακι :mrgreen: ?

Δημοσ.

Οι φήμες λένε πως το Online κομμάτι θα επανέλθει στις 14 Μαίου..αύριο θα φανεί το κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο..

Δημοσ.

Η SCEE ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ασφάλιση κατά της κλοπής των στοιχείων των μελών του PSN, όπως έγινε στην αμερικάνικη αγορά. Η εν λόγω ασφάλιση προβλέπει $1.000.000 ανά χρήστη στην περίπτωση που από σήμερα και για ένα χρόνο κλαπούν τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών. Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ είναι πολύ πιθανό το πρόγραμμα να ανακοινωθεί ξεχωριστά για κάθε χώρα. [...]

Αστείο είναι αυτό; Δηλ. αν κλαπούν, όχι πολύ, καμιά 1000άρα accounts, τι θα γίνει;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, επειδή δεν ασχολούμαι κ πολυ εώς καθόλου, εγω που έπαιζα online pro έχω λογαριασμό στο psn αλλα δεν εχει χρειαστεί να βάλω πιστωτική τι κυνδινο έχω;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, επειδή δεν ασχολούμαι κ πολυ εώς καθόλου, εγω που έπαιζα online pro έχω λογαριασμό στο psn αλλα δεν εχει χρειαστεί να βάλω πιστωτική τι κυνδινο έχω;

Όταν επανέλθει το PSN να αλλάξεις και το password σου.

Δημοσ.

"ωραιο" ξεχνα το. Το πολυ 6 ευρω στο συνολο θα κανουν.

Αναφερθηκε οτι τα παιχνιδια που θα δωθουν υπαρχουν και σε retail εκδοση , οποτε δεν προκειται για ψιλοβλακιες και minis.

Τι λετε να προσλαβουμε μερικους χακερς, να μας παρουν τα στοιχεια μας και να παρουμε 1εκατ. ^_^ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...