soso75 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 LittleBigPlanet Infamous Wipeout HD/Fury Ratchet and Clank: Quest for Booty Dead Nation Διαλέγεις (2) και παίρνεις. Yay! Θα προτιμούσα να ήταν ποιό καινούργεια αλλά δεν είναι άσχημα καθόλου θα έλεγα μιας και δεν έχω παίξει κανένα απο αυτά!
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Yay! Θα προτιμούσα να ήταν ποιό καινούργεια αλλά δεν είναι άσχημα καθόλου θα έλεγα μιας και δεν έχω παίξει κανένα απο αυτά! Πάλι καλά δεν αγόρασα LBP και InFamous. Τα είχα καιρό στο μάτι.
klainmaingr Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μια χαρά παιχνιδάκια δίνουν. Δυστυχώς τα έχω όλα οπότε παίρνω @@δια αλλα anyway... Το wipeout το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί αν θυμάμαι καλά υπάρχει μόνο σε downloadable μορφή. Το lbp και το infamous αν και παιχνιδάρες μπορεί να τα βρεί κανείς με 5-10 ευρώ πλέον οπότε δεν ξέρω αν και τι θα διάλεγα...
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Βγήκε και σε δισκάκι και έχει και το Fury. Aπο τα πρώτα παιχνίδια που είχα πάρει.
fearwhatnow Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Kαταξοδευτηκαν παλι στη $ony.12E κανουν μαζι τα 2 παιχνιδια που δινουν.Σε αναμονη του νεου χτυπηματος λοιπον.
mikelamar Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Προς το παρον δεν μπορεις να κατεβασεις τιποτα, γινεται συντήρηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.