Fotis_Greece Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εχω στειλει και μηνυμα στο crimeonair και με ενημερωσαν χθες οτι παιχτηκε στην εκπομπη του Στεφανου Χιου στο Κοντρα. Το κουφο ειναι οτι παρολο που εχω ειδοποιησει με χαρτι ολους τους ενοικους να κλειδωνει η πορτα συνεχεια ξεκλειδωτη την βρισκω.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 να κλειδωνει η πορτα συνεχεια ξεκλειδωτη την βρισκω. Δεν ξερω αν αυτο ειναι λυση. Πχ σε περιπτωση αναγκης, θελεις να μπεις οσο πιο γρηγορα γινεται μεσα. Οποτε αν ειναι κλειδωμενη, καθυστερεις. Επιπλεον παιζει να εχεις ξεχασει τα κλειδια σου και να θελεις να μπεις οσο το δυνατον ταχυτερα. Αν (δεν μενεις μονος) χτυπησεις και περιμενεις να σου ανοιξουν παλι χανεις χρονο. Δεν εχω καταληξει παντως στο αν ειναι καλυτερο να ειναι κλειδωμενη ή οχι.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Κλειδωμένη μετά τις 23:00 η ώρα. Σε ώρα ανάγκης σπάς το τζάμι αν θες να βγείς. Αν θες να φάς ντελίβερι στις 00:00 η ώρα, κουνάς κ λίγο το σφουγγοκωλάρι σου να κάψεις καμια θερμίδα και κατεβαίνεις να ανοίξεις...
cb_papi Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μόλις είδα το video και στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.
-nick- Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εγώ αν έμενα Αθήνα σε περιοχή με μαύρους και κουβάλαγα από τράπεζα πολλά χρήματα πάνω μου . μπαίνοντας στην πολυκατοικία δεν θα άφηνα την πόρτα να κλείσει από μόνη της όπως έκανε η κοπέλα.Θα την έσπρωχνα πίσω μου να κλείσει.Οι επιτίδιοι αυτό το κενό εκμεταλεύονται.Δείτε στο βίντεο πόσο συγχρονισμένα ακολουθούν από πίσω της.Ένας άλλος τρόπος αποφυγής τέτοιων περιστατικών είναι όταν πηγαίνουμε σε τράπεζες για ανάληψη πολλών χρημάτων να έχουμε και ένα 2ο άτομο μαζί μας.Αυτό δρα αποτρεπτικά.Αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις στις περισσότερες. Τώρα για αναγνώριση προσώπου μάλον πλάκα κάνεις.Εμένα όλοι οι μαύροι ίδιοι μου φαίνονται.Ακόμα και καθαρή να ήταν η εικόνα... Κοιτα, εχω περπατησει σε περιοχες οπως κυψελη, που ειναι τιγκα στους αφρικανους, και δεν ενιωσα να απειλουμαι απο αυτους. Απο οτι παρατηρησα οι πιο πολλοι ειχαν μαγαζακια (ψιλικατζιδικα, ιντερνετ καφε κλπ) , εκει στην Κυπρου και στις γυρω περιοχες. Αν μιλαμε για στενα πειραιως, γερανιου κλπ, ειναι τελειως διαφορετικη η φαση.
papajo_r Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Λοιπόν αυτό που μπορώ να κάνω (χωρίς να το εγγυηθώ) είναι αν μου δόσεις το αυθεντικό video να κάνω τα πρόσωπα των μαύρων πιο καθαρά μπας και μπορούν να αναγνωριστούν... Τέλος αυτό που σκέφτηκα για την κοπέλα επειδή είτε τους πιάσουν είτε όχι λεφτά δεν πρόκειται να δει και μπορεί να έχει κάρτες και διαφορες άλλες υποχρεώσεις.. είναι οποιος θέλει να πατήσει το παρακάτω κουμπάκι και να κάνει μια δωρεά όποιου ποσού θέλει ακόμη και μερικά λεπτά και όταν μαζευτούν 700 euro η τέλος πάντων οποιο ποσο μαζευτεί (Αν δεν πλησιάσει τα 700) να της το δώσουμε σαν μέλη του insomnia -δυστυχώς δεν θυμάμαι πως κανεις αυτά τα charity programs που δείχνουν και ποσα euro έχουν γίνει donated.. αν θυμάται κάποιος ας μου στείλει PM - ή μεσω τραπέζης στο: Beneficiary name: PAYPAL PTE LTD Bank: Bank of America N.A., Athens HEBIC (Hellenic Bank Identification Code): 0810001 IBAN / Arithmos Logariasmou: GR98 0810 0010 0006 0181 7360 023 Transfer ID: E1TR47E3EYTYGYX (πολύ σημαντική λεπτομέρεια να αναγράψετε αυτόν τον κωδικό στο πεδίο "αιτια" όταν κάνετε την κατάθεση)
papajo_r Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δυστυχώς τζίφος η δουλειά σε ενημερώνω απλά σε περίπτωση που θα έλεγες τίποτα σχετικώς στην κοπέλα καλύτερα να μην το κανεις και χαρεί τζάμπα γιατί υπήρχε μηδενική κίνηση τώρα να δώσω μερικά ευρουλακια μονο εγώ είναι σαν να της δινω ελεημοσύνη για ζητιάνα.. πολλά δεν έχω έτσι και αλλιώς να τις δώσω... λυπάμαι το video ισχύει πάντως χρειάζομαι όμως για καλύτερη επεξεργασία το πρωτότυπο αρχείο χωρίς επιπλέον συμπιέσεις..
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Αν θες να φάς ντελίβερι στις 00:00 η ώρα, κουνάς κ λίγο το σφουγγοκωλάρι σου να κάψεις καμια θερμίδα και κατεβαίνεις να ανοίξεις... +1 σε αυτο, αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα. Η δικη μου πορτα ειναι ξυλινη με μικρα τζαμια, οποτε μονο 5χρονο χωραει. Παντως οντως δεν εχω καταληξει. Λες και αν ειναι καποιος ο οποιος θελει να μπει, δεν μπορει να παραβιασει την κλασικη κλειδαρια ξερωγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.