Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με forthnet κλειδώνω στα 5.5 με 6, ενώ έχω πρόγραμμα για 24.

Είμαι μακριά από το dslam. Περίπου 4χλμ.

Υπάρχει περίπτωση με άλλη εταιρία να πιάνω περισσότερα;

Δημοσ.

με forthnet κλειδώνω στα 5.5 με 6, ενώ έχω πρόγραμμα για 24.

Είμαι μακριά από το dslam. Περίπου 4χλμ.

Υπάρχει περίπτωση με άλλη εταιρία να πιάνω περισσότερα;

οχι.

τι Attenuation εχεις;

Δημοσ.

downstream 39

upstream 11.5

με 39 att λογικα επρεπε να πιανεις ενα 8αρι στην καλυτερη. ειναι πολλοι παραγωντες στην μεση ισως να το τσεκαρεις με την τεχνικη υποστιριξη τους.

τι router εχεις;

Δημοσ.

όχι δυστυχώς. δεν υπάρχει.

αλλά και να υπήρχε, τόση διαφορά θα είχε; άντε και πιάνω άλλο ένα Mbps. Το θέμα είναι να πιάνω πάνω από 10...

Δημοσ.

Σε περιορίζουν φυσικά μέσα (ποιότητα χαλκού, απόσταση) και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αν τα στατιστικά της γραμμής παραμείνουν έτσι :( -_- :mellow:

Δημοσ.

όχι δυστυχώς. δεν υπάρχει.

αλλά και να υπήρχε, τόση διαφορά θα είχε; άντε και πιάνω άλλο ένα Mbps. Το θέμα είναι να πιάνω πάνω από 10...

δεν το ξερεις αυτο. απλα αν ειχες το speedtouch θα μπορουσες να παρεις ενα γραφημα με το DMT tool να το ποσταρεις να το δω να σου πω τι ελπιδες εχεις :)

Δημοσ.

10 mbit me 40 attenuation απλα με την καμια εκτος αν εχεις καλωδιο του 2010.συνηθως ακομα και με 6 margin στο 40 attenuation εχεις max 8.πρακτικα μιλαμε οχι θεωρητικα.και το Linksys υποτιθεται οτι κλειδωνει και ψηλοτερα απο το thomson.απλα το μονο που μπορει να κανει ο φιλος ειναι να δει αν εχει 6 margin μηπως μια στο εκατομυριο ειναι 8 η 11.που δυσκολο.

αυτο τωρα που γραφεις θελω 10 mbit ειναι σαν να λεει καποιος αλλος οκ και εγω θελω μια ferrari.δεν μπορει να αλλαξει κατι στο πως παιζει το adsl.Οσο πιο μακρια απο τον οτε τοσο χειροτερα λογω μεγαλυτερου μηκους καλωδιου.τι να πουν και αυτοι που παιζουν 2 mbit η αλλοι που δεν παιζουν καθολου λογω αποστασης.

Δημοσ.

10 mbit me 40 attenuation απλα με την καμια εκτος αν εχεις καλωδιο του 2010.συνηθως ακομα και με 6 margin στο 40 attenuation εχεις max 8.πρακτικα μιλαμε οχι θεωρητικα.και το Linksys υποτιθεται οτι κλειδωνει και ψηλοτερα απο το thomson.απλα το μονο που μπορει να κανει ο φιλος ειναι να δει αν εχει 6 margin μηπως μια στο εκατομυριο ειναι 8 η 11.που δυσκολο.

αυτο τωρα που γραφεις θελω 10 mbit ειναι σαν να λεει καποιος αλλος οκ και εγω θελω μια ferrari.δεν μπορει να αλλαξει κατι στο πως παιζει το adsl.Οσο πιο μακρια απο τον οτε τοσο χειροτερα λογω μεγαλυτερου μηκους καλωδιου.τι να πουν και αυτοι που παιζουν 2 mbit η αλλοι που δεν παιζουν καθολου λογω αποστασης.

Εχω την εντυπωση οτι τα linksys παιζουν καλυτερα με IFTN dslams και τα Thomson με Broadcom. ειναι σχετικο αυτο γιαυτο το ρωτησα.

Δημοσ.

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

εδω παιζω εγω.κοινως σε siemens ειμαι.

σιγουρα η καλωδιωση μου δνε ειναι οτι καλυτερο διοτι o father εχει καλυψει τον τοιχο με καθρεφτη και απλα το πριζακι εχει καλυφτει και βγαινουν τα καλωδια μεσα απο τον τοιχο πισω απο το τζαμι και κατω απο το τζαμι οποτε δεν μπορω να πειραξω και πολλα.

Δημοσ.

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

εδω παιζω εγω.κοινως σε siemens ειμαι.

σιγουρα η καλωδιωση μου δνε ειναι οτι καλυτερο διοτι o father εχει καλυψει τον τοιχο με καθρεφτη και απλα το πριζακι εχει καλυφτει και βγαινουν τα καλωδια μεσα απο τον τοιχο πισω απο το τζαμι και κατω απο το τζαμι οποτε δεν μπορω να πειραξω και πολλα.]

λογικα αν δοκιμαζες με wag200g να εβλεπες διαφορα ισως...

[offtopic] σε θυμαμαμε πριν 8 χρονια που εμπενα στο φορουμ ποτε εφτασες 32κ posts; :lol: [/offtopic]

Δημοσ.

λογικα αν δοκιμαζες με wag200g να εβλεπες διαφορα ισως...

[offtopic] σε θυμαμαμε πριν 8 χρονια που εμπενα στο φορουμ ποτε εφτασες 32κ posts; :lol: [/offtopic]

α.με wag200 που ειχα και με annex a οχι annex m εφτανα περιπου τα 14,5 μεχρι και 15 αν θυμαμαι καλα.πλεον το wag200 δεν μου κανει λογω οτι θελω ρουτερ με voip οποτε εβαλα ενα thomson 784.

να ξερα ποτε τα φτασα και εγω.περασαν αρκετα χρονια.και το δικο σου ονομα παντως παραμενει χαρακτηριστικο.matrixxx

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...