Προς το περιεχόμενο

Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το πρόβλημα

t13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια διευκρίνιση, όταν κάνουμε format σε ένα δίσκο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε διαγράψει και πιθανούς παλιούς και προβληματικούς bootloader από προηγούμενες εγκαταστάσεις. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να διαγράψουμε το πρωτεύων partition και να το ξανά δημιουργήσουμε. Επειδή έχεις κάνει απανωτές εγκαταστάσεις των win βάζοντας και βγάζοντας δίσκους και απ΄ ότι κατάλαβα έκανες και επιδιόρθωση της εγκατάστασης των windows, ένας θεός ξέρει τι σκουπίδια υπάρχουν γραμμένα στο MBR (Master boot record) του δίσκου.

Επίσης όταν τα win αναφέρουν ότι έχουν ανακάμψει από ένα σημαντικό σφάλμα μην πανικοβάλλεσαι, εάν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα υλικού θα σου το βγάζει συνέχεια μέχρι να λυθεί αυτή η ασυμβατότητα. Εάν ο υπολογιστής φορτώνει το λειτουργικό σύστημα μπες στην διαχείριση υλικού και κοίτα εάν σου εμφανίζει εκεί κάποιο σφάλμα (δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες->Υλικό->Διαχείριση Συσκευών --- κοίτα εάν σου εμφανίζει εικονίδιο με κίτρινο ερωτηματικό)

...στα βιος του υπολογιστή μου τους αναγνωρίζει κ τους 2 δίσκους (τον καινούργιο 1ΤΒ και τον παλιό 320ΓΒ) σαν slave, kaνεναν σαν master και δεν μπορώ να το αλλάξω...

Ο καινούριος δίσκος σου είναι SATA, δεν παίζει slave και master στους SATA. Ο παλιός δεν μας είπες είναι και αυτός SATA?

Εαν και οι δύο δίσκοι είναι SATA κάπου στα Bios υπάρχει μια λίστα με τους συνδεδεμένους SATA δίσκους και μπορείς να επιλέξεις από ποιόν θα μπουτάρει το σύστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...