Προς το περιεχόμενο

Δεν ξεκινάει ο υπολογιστής

michailovits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω νέα.Δοκιμασα σήμερα τροφοδοτικό και πάλι τα ίδια...Πλεον πιστεύω οτι φταίει η motherboard.Εσείς τι λέτε?

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ποιο chipset είναι καλύτερο?To AMD 770 ή το nvidia nForce 630a?

Δημοσ.

Τις δοκίμασα και τις μνήμες αλλα και πάλι τα ίδια...Θα πάρω την asus M4A78.Μόλις έρθει και τα συνδέσω θα ενημερώσω.

Προς το παρών σας ευχαριστώ πάααρα πολύ!

Δημοσ.

Παιδια μου στειλανε mail απο το καταστημα που αγορασα την mobo οτι δεν υπάρχει πλεον!

Οπότε είμαι μεταξυ της Gygabyte GA-M52L-S3P με το nforce 520LE και της AsRockAsrock ALiveXFire-eSATA2 με το 480x της amd.

Καταρχήν ποιο chipset είναι καλύτερο και γενικά ποια mobo να κανω παραγγελία απο τις δυο??

Δημοσ.

Δεν μου λες,το pc λογικα δεν δουλευει τωρα ετσι?

Βγαλε ρε συ την ψυκτρα απο πανω απο τον επεξεργαστη,καθαρισε την παστα και δες ακριβως ποιον επεξεργαστη εχεις.διαβασε μας τα γραμματα που εχει επανω.

Την παστα την καθαριζεις με οινοπευμα καθαρο και βαμβακι.

Edit:Απο το να δωσεις 40-50 για μητρικη καλυτερα να πουλησεις επεξεργαστη και μνημες και να παρεις...

Μητρικη

Μνημες

cpu

Ετσι και αλλιως το φορματ θα το χρειαστεις.

Δημοσ.

Τον έβγαλα και τον καθαρισα τον επεξεργαστη αλλα τωρα δεν ειμαι στο σπίτι για να σας πω ποιος είναι.Θα σας πω αυριο.Ως τοτε μπορείτε να μου πείτε ποια απο τις δυο motherboards να πάρω και ποιο chipset ειναι καλύτερο?Γιατι έψαξα στο google αλλα δεν βρήκα κατι..

Δημοσ.

Κοιτα,και με τα 2 θα κανεις την δουλεια σου.φανταζομαι ουτε overclock θα κανεις ουτε τιποτα ετσι?οποτε παρε οποια βρεις και ξεμπερδεψε.

Αλλα κοιτα λιγο και αυτο που σου λεω πιο πανω με την επιλογη των Parts.Εαν πουλησεις και τα δικα σου καμια 60αρα ας πουμε πνημη και cpu μπορει και 70 και υπολογισεις και οτι θα εδινες αλλα 40-50 για μητρικη τοτε με 150 κανεις καλο μηχανηματακι.

Δημοσ.

απλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω χρονο να ασχοληθω ουτε χρήματα...:/

Απλα θελω να παρω την καλυτερη απο τις δυο...

Αν μπορείς ή όποιος ξερει ας μου πει ποια ειναι καλύτερη και ποιο chipset ειναι καλύτερο...

Δημοσ.

Πάνε στην Gygabyte μπορεί να μην έχει τόσο κάλο chipset για Overclock κτλ άλλα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

π.σ βεβαία υπάρχουν και άλλες επιλογές μεχρι ποσα δινεις ;

Δημοσ.

Μεχρι 70 το πολύ αλλα για am2+ δεν μπορώ να βρω...Βρηκα μια τωρα στα 30 την οποια λεω να παρω...ειναι και οικονομικη...

ASUS M2N68 με 630a nforce...να την πάρω να τελειώνουμε?γιατι εχω πεδευτει πολυ με τις μητρικες...

Μεχρι 70 το πολύ αλλα για am2+ δεν μπορώ να βρω...Βρηκα μια τωρα στα 30 την οποια λεω να παρω...ειναι και οικονομικη...

ASUS M2N68 με 630a nforce...να την πάρω να τελειώνουμε?γιατι εχω πεδευτει πολυ με τις μητρικες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...