little loulou Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μολις μου κανανε δωρο το sony ericsson xperiaX10... http://www.youtube.com/watch?v=dbBHkEHmUI4&feature=related για οσους γνωριζουν,θα μπορουσατε να μου πειτε τι κινητο βρεθηκε στα χερια μου γιατι δεν εχω ιδεα? μην παει απατο το καημενο... τι δυνατοτητες εχει? τι να προσεχω? σε απλα ελληνικα παρακαλω για να μπορω να καταλαβω.. ευχαριστω εκ των προτερων... edit: αλλα ας ξεκινησουμε απο τα βασικα... μηπως ξερει καποιος απο που αλλαζουμε την γλωσσα τηλεφωνου? πατησα καταλαθος αλλη γλωσσα και δεν βγαζω ακτρη
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 hello Μικρη λουλου http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/xperiax10mini εδω εχει μερικα πραγματα για το κινητο σου.γενικος κανει τα παντα. τωρα για αυτο με την γλωσσα θα σου λεγα ειτε να μπεις μεσα στο μενου και να δεις απο εκει για την γλωσσα.ειτε να κανεις restore defaults και λογικα θα σε ξαναβαλει να διαλεξεις τα παντα οταν το ξανανοιξεις. εδω επισης σου γραφει μερικα χαρακτηριστικα του $j(document).ready(function () { $j('.sku_image a[rel=sku_image]').colorbox({current: 'Εικόνα {current} από {total}'}); }); Sony Ericsson Xperia X10 mini 3G, Κάμερα: 5 MP, GPS, Wi-Fi, Touchscreen, Οθόνη: 240 x 320 pixels, 2.55 inches, TFT capacitive touchscreen, Bluetooth, Card Slot, μια χαρα δωρακι. επισης καλο θα ηταν να το συνδεσεις με το Pc σου και να του κανεις κανα Update Με το προγραμμα Update service Που δινει μεσα στο cd toy για να περαστει η τελευταια εκδοση.
vasilisga Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 hello Μικρη λουλου http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/xperiax10mini εδω εχει μερικα πραγματα για το κινητο σου.γενικος κανει τα παντα. τωρα για αυτο με την γλωσσα θα σου λεγα ειτε να μπεις μεσα στο μενου και να δεις απο εκει για την γλωσσα.ειτε να κανεις restore defaults και λογικα θα σε ξαναβαλει να διαλεξεις τα παντα οταν το ξανανοιξεις. εδω επισης σου γραφει μερικα χαρακτηριστικα του $j(document).ready(function () { $j('.sku_image a[rel=sku_image]').colorbox({current: 'Εικόνα {current} από {total}'}); }); Sony Ericsson Xperia X10 mini 3G, Κάμερα: 5 MP, GPS, Wi-Fi, Touchscreen, Οθόνη: 240 x 320 pixels, 2.55 inches, TFT capacitive touchscreen, Bluetooth, Card Slot, μια χαρα δωρακι. επισης καλο θα ηταν να το συνδεσεις με το Pc σου και να του κανεις κανα Update Με το προγραμμα Update service Που δινει μεσα στο cd toy για να περαστει η τελευταια εκδοση. το link και οι πληροφοριες που παρεθετεις ειναι για το x10 mini αυτο ειναι το x10 στο θεμα μας για ελληνικα αν δεν τα εχεις βρει ακομη πηγαινε settings->local and text-> select locale και διαλεγεις ελληνικα για να εχεις και ελληνικα στο πληκτρολογιο διαλεγεις απο το ιδιο μενου το πληκτρολογιο και την γλωσσα ρυθμισεις κτλ αρχικα για να εκμετελλαυτεις την συσκευη θα πρεπει να εχεις internet κυριως σε καποιο χωρο σου με wifi smartphone χωρις ιντερνετ δεν κανεις τιποτα μετα μπαινεις στο market και αρχιζουν τα οργανα (πρεπει να εχεις λογ/μο gmail) εκει κατεβαζεις εφαρμογες οτι τυπου μπορεις να φανταστεις (παιχνιδια, gps, media players, exercise κα)
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 το link και οι πληροφοριες που παρεθετεις ειναι για το x10 mini αυτο ειναι το x10 στο θεμα μας για ελληνικα αν δεν τα εχεις βρει ακομη πηγαινε settings->local and text-> select locale και διαλεγεις ελληνικα για να εχεις και ελληνικα στο πληκτρολογιο διαλεγεις απο το ιδιο μενου το πληκτρολογιο και την γλωσσα ρυθμισεις κτλ αρχικα για να εκμετελλαυτεις την συσκευη θα πρεπει να εχεις internet κυριως σε καποιο χωρο σου με wifi smartphone χωρις ιντερνετ δεν κανεις τιποτα μετα μπαινεις στο market και αρχιζουν τα οργανα (πρεπει να εχεις λογ/μο gmail) εκει κατεβαζεις εφαρμογες οτι τυπου μπορεις να φανταστεις (παιχνιδια, gps, media players, exercise κα) σημειωσε λαθος.νομιζα οτι ηταν το Mini.αν και οι διαφορες δεν ειναι τρελες.πανω κατω τα ιδια πραγματα ειναι. εδω τα χαρακτηριστικα Bar, 3G, Κάμερα: 8 MP, GPS, Wi-Fi, Touchscreen, Οθόνη: 480 x 854 pixels, 4.0 inches, TFT, Bluetooth, Card Slot, USB, Εφαρμογές Γραφείου, Λειτουργικό Σύστημα: Android και οπως λενε αμα δεν πειραματιστεις με το κινητο δεν θα το μαθεις.
humoraddict Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μολις μου κανανε δωρο το sony ericsson xperiaX10... τι να προσεχω? να μη στο βουτήξουν... εμένα μου το βούτηξαν πριν τρείς μήνες και ακόμα το κλαίω.
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 να μη στο βουτήξουν... εμένα μου το βούτηξαν πριν τρείς μήνες και ακόμα το κλαίω. τα κινητα προσεχουμε που τα αφηνουμε.η να πω καλυτερα δεν τα αφηνουμε πουθενα ουτε τα κινητα ουτε οτιδηποτε αλλο.
little loulou Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 το link και οι πληροφοριες που παρεθετεις ειναι για το x10 mini αυτο ειναι το x10 στο θεμα μας για ελληνικα αν δεν τα εχεις βρει ακομη πηγαινε settings->local and text-> select locale και διαλεγεις ελληνικα για να εχεις και ελληνικα στο πληκτρολογιο διαλεγεις απο το ιδιο μενου το πληκτρολογιο και την γλωσσα ρυθμισεις κτλ μακαρι να ηταν τοσο ευκολο εκανα δυο μερες για να βρω απο που αλλαζει κι αυτο επειτα απο 300 βιντεακια που ειδα στο youtube.Στα πεταχτα εδειξε καποιος που ειναι και το βρηκα. μεχρι στιγμης μετα βιας καταφερνω να κανω κληση η οθονη αφης μου σπαει τα νευρα,καθως αλλο θελω να πατησω κι αλλο βγαινει. το μονο που με εντυπωσιαζει ειναι η καμερα.8.1MP το βλεπω να πηγαινει για σκοτωμα
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 μακαρι να ηταν τοσο ευκολο εκανα δυο μερες για να βρω απο που αλλαζει κι αυτο επειτα απο 300 βιντεακια που ειδα στο youtube.Στα πεταχτα εδειξε καποιος που ειναι και το βρηκα. μεχρι στιγμης μετα βιας καταφερνω να κανω κληση η οθονη αφης μου σπαει τα νευρα,καθως αλλο θελω να πατησω κι αλλο βγαινει. το μονο που με εντυπωσιαζει ειναι η καμερα.8.1MP το βλεπω να πηγαινει για σκοτωμα ολα θεμα συνηθειας ειναι.οπως και to touch screen.
humoraddict Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 τα κινητα προσεχουμε που τα αφηνουμε.η να πω καλυτερα δεν τα αφηνουμε πουθενα ουτε τα κινητα ουτε οτιδηποτε αλλο. συμφωνώ. αν ήξερα οτι οι δύο αλλοδαποί που μπήκαν στο γραφείο ζητιανεύοντας, θα μου το βούταγαν διακριτικά την ώρα που προσπαθούσα να τους βγάλω έξω, δεν θα σηκωνόμουν ποτέ απο τη θέση μου και απλά θα περίμενα να σηκωθεί κάποιος συνάδελφος... αλλά αυτά παθαίνεις αν δεν είσαι αδιάφορος.
Skylined Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μικρή Λουλού αυτός που σου έκανε το ακριβούτσικο δώρο δε σε γνωρίζει ώστε να σου έπερνε κάτι που να σε ενδιαφέρει περισσότερο και αφού είναι δώρο και άρα καινούριο γιατί θα πάει για σκότωμα και όχι για επιστροφή ώστε να πάρεις αρκετά περισσότερα λεφτά; "Αγάπη μου, σε λατρεύω, και ως ένδειξη της αγάπης μου σου δίνω ένα xperia X10".
little loulou Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μικρή Λουλού αυτός που σου έκανε το ακριβούτσικο δώρο δε σε γνωρίζει ώστε να σου έπερνε κάτι που να σε ενδιαφέρει περισσότερο και αφού είναι δώρο και άρα καινούριο γιατί θα πάει για σκότωμα και όχι για επιστροφή ώστε να πάρεις αρκετά περισσότερα λεφτά; "Αγάπη μου, σε λατρεύω, και ως ένδειξη της αγάπης μου σου δίνω ένα xperia X10". ηθελα να παρω κινητο και γενικοτερα τα επρηζα για νεο κινητο χαι τεκ,να μπαινω ιντερνετ απο το κινητο,να εχει αξιολογη καμερα,να εχει μνημη κτλ.. δεν ευθυνεται αυτος που μου πηρε το κινητο αλλα εγω που ειμαι ασχετη
vasilisga Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ηθελα να παρω κινητο και γενικοτερα τα επρηζα για νεο κινητο χαι τεκ,να μπαινω ιντερνετ απο το κινητο,να εχει αξιολογη καμερα,να εχει μνημη κτλ.. δεν ευθυνεται αυτος που μου πηρε το κινητο αλλα εγω που ειμαι ασχετη ε τοτε καλα να παθεις... :lol: για ιντερνετ παντως τα κινητα με οθονες αφης ειναι οτι καλυτερο με διαφορα... νομιζω ομως οτι επρεπε να σου παρει κανενα Iphone (θα πεσουν να με φανε τωρα οι μηλαραδες )
little loulou Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μπηκα απο το κινητο ινσομνια!! Μπηκα απο το κινητο ινσομνια!! Τελειο πραγματικα! Κι εχειs δικιο ... διευκολυνει πολυ η αφηs το "πανω-κατω" τηs οθονηs. Κι εχει και ζουμ!! Μα τι μαθαινω!!
vasilisga Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μπηκα απο το κινητο ινσομνια!! Μπηκα απο το κινητο ινσομνια!! Τελειο πραγματικα! Κι εχειs δικιο ... διευκολυνει πολυ η αφηs το "πανω-κατω" τηs οθονηs. Κι εχει και ζουμ!! Μα τι μαθαινω!! ειδες? θα το συνηθισεις οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω
arxaggelos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 μην ανησυχείς το android είναι γενικά idiot-proof (δεν υπονοώ τίποτε, απλά τονίζω ποσό απλό είναι), σε δυσκολεύει επειδή πολύ απλά δεν έχεις ασχοληθεί ακόμη με το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.