Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ξερουμε τιποτα άλλο για την κοπέλα πέρα από το φύλλο της;
gio pepe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ειχε διαβασει το νησι απ οτι θυμαμαι πριν γινει σειρα κ της αρεσε πολυ.. Ας μην εχει θεμα χορο αλλα να εχει αρκετο σασπενς.. Η σκια του ανεμου που διαβασα σε προηγουμενα post ειναι βαρυ βιβλιο? Ηλικια 23..
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Αθηνα, Ευτυχως που Δεν Γεννηθηκα Ομορφη του Καρακαση (εκδοσεις Ψυχογιος). Απιστευτο βιβλιο το οποιο λατρεψαν οσοι το διαβασαν μετα απο παροτρυνση μου. Ανεξαρτητως φυλου. Παιζει να το εχω αναφερει παλι εδω.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ειχε διαβασει το νησι απ οτι θυμαμαι πριν γινει σειρα κ της αρεσε πολυ.. Ας μην εχει θεμα χορο αλλα να εχει αρκετο σασπενς.. Η σκια του ανεμου που διαβασα σε προηγουμενα post ειναι βαρυ βιβλιο? Ηλικια 23.. Δεν ξερω να προτέινω κατι σαν αυτά που ανέφερες.. Γιατι δεν δοκιμάζεις το "Να σου πω μια ιστορία" του Μπουκάι ή κανα Λέο Μπουσκαλια ή Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες δεν γράφουν δυσνόητα, έχουν όμορφα νοήματα και είναι ακρως ενδιαφέροντα.
andrikakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Με την σειρά μου και εγώ θέλω να προτίνω το ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ του ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΙΚΕΝΣ... Περιγραφή Ο μεγάλος συγγραφέας μάς ιστορεί τη μαρτυρική ζωή ενός παιδιού που το κατατρέχει ο πατριός του και που εξαιτίας του χάνει και την αγαπημένη μητέρα του, στην αγκαλιά της οποίας έβρισκε παρηγοριά, όταν ξέφευγαν κι οι δυο από την επιτήρηση του φοβερού ανθρώπου. Όμως, ο μικρός Ντέιβιντ καταφέρνει να γλιτώσει από τα χέρια του κακού πατριού καταφεύγοντας στο σπίτι μιας ιδιότροπης γεροντοκόρης θείας του που, ωστόσο, πίσω από τη φαινομενική ψυχρότητά της κρύβει μια χρυσή καρδιά.
xri_ni Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Θα επρεπε παντως λογω οικονομικης κρισης να αρχισουμε να ανταλασσουμε βιβλια αλλιως τοσο που κοστιζουν δε θα βγαινουμε στο τελος.Και ενα περιεγο πραγμα οσα μου αρεσουν ειναι και τα ακριβοτερα .... ελπιζω να μη το διαβασει κανας συγγραφεας ή εκδοτικός οίκος! ^_^
-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δανειστηκα απο φιλο τον Αντιχριστο του ΝΙτσε. Δεν εχω διαβασει τιποτα απο Νιτσε, πώς το βλέπετε σαν αρχη?
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Αν είναι η 3πλη έκδοση με το Λυκόφως των Ειδώλων και το Ίδε ο Άνθρωπος μέσα, ακόμα καλύτερα.
-nick- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. Αν είναι η 3πλη έκδοση με το Λυκόφως των Ειδώλων και το Ίδε ο Άνθρωπος μέσα, ακόμα καλύτερα. Γραφει : Φριντριχ Νιτσε Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΟΚΙΜΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΕΤΑΞΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ Μεταφραση: Ελενη Καλκανη Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΜΑΝΟΣ
Jason13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Να διαβασω ολα τα βιβλια του Χαρυ ποττερ; Εχω δεις ολες τις ταινιες εκτος απο μια, οχι πως εχω καταλαβει και πολλα . Αξιζει τα βιβλια του; Θα τα παρω στα αγγλικα γιατι απο το ιντερνετ τα βρισκεις παφθηνα. Τι λέτε;
-nick- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Τελικα μιας και τελειωσε η εξεταστικη βρηκα το χρονο να διαβασω το Υπογειο του Ντοστογιεφσκυ ... (μονορουφι) Εχει πολλα ενδιαφεροντα νοηματα σε ολο το βιβλιο , καθως και περιγραφές ψυχολογικων μηχανισμων που σε μικρο ή μεγαλο βαθμο συναντιουνται σε πολλους ανθρωπους (δυστυχως) (myself included)... Παρατηρω ποσο ξενες μου φαινονται η ηθικη,οι αξιες, και οι κυριαρχες αντιληψεις του 19ου αιωνα, σε σχεση με τις σημερινες, και σκεφτομαι ποσο καταπιεστικη θα μου φαινοτανε τετοιου ειδους ζωη. Ο αντι-ηρωας ειναι φουλ αξιολύπητος και μίζερος, έχει εντόνες εσωτερικές αντιφάσεις και αντιθέσεις, σε κωμικοτραγικό βαθμό, απιστευτα νευρωτικος. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2011 από -nick-
christiana78 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Τελικα μιας και τελειωσε η εξεταστικη βρηκα το χρονο να διαβασω το Υπογειο του Ντοστογιεφσκυ ... (μονορουφι) Εχει πολλα ενδιαφεροντα νοηματα σε ολο το βιβλιο , καθως και περιγραφές ψυχολογικων μηχανισμων που σε μικρο ή μεγαλο βαθμο συναντιουνται σε πολλους ανθρωπους (δυστυχως) (myself included)... Παρατηρω ποσο ξενες μου φαινονται η ηθικη,οι αξιες, και οι κυριαρχες αντιληψεις του 19ου αιωνα, σε σχεση με τις σημερινες, και σκεφτομαι ποσο καταπιεστικη θα μου φαινοτανε τετοιου ειδους ζωη. Ο αντι-ηρωας ειναι φουλ αξιολύπητος και μίζερος, έχει εντόνες εσωτερικές αντιφάσεις και αντιθέσεις, σε κωμικοτραγικό βαθμό, απιστευτα νευρωτικος. Πολλά + Εκπλήκτική νουβέλα.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 σκεφτομαι να αρχισω lovecraft και θα ηθελα να μου προτεινει καποιος ποιο ειναι το καλυτερο βιβλιο να παρω μεταφρασμενο αν ειναι δυνατον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα