Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μεταξύ, εκείνη την ώρα, τα επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης και νιρβάνας κατά τον αποχωρισμό από το σατανά είναι τρομερά (αντίστοιχα της ένωσης με το θεό που βιώνουν άλλοι) , οπότε τι Μπόρχες και Κάφκα, ΕΓΕΛΟ και ΝΤΕΡΙΝΤΑ φέρτε μας.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε βλάσφημοι, κοιτάτε σε τι θρεντ είμαστε. Σιχαμένοι.

(Και είναι ανάλογα τα κέφια, σε εστιατόρια κτλ είμαι πύραυλος τόμαχωκ, στο σπίτι αράζω και εγώ και διαβάζω για την νιτρική τριγλουδαμινάση με άρωμα ανοιξιάτικου αμύγδαλου).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγώ, ειλικρινά, αν δε κάτσω τουλάχιστον 20' διαβάζοντας παράλληλα κάτι στην τουαλέτα δε μπορώ. Αφού, μια φορά που δεν υπήρχε τίποτα τριγύρω διαθέσιμο προς ανάγνωση, βούτηξα ένα κουτί σκόνη πλυσίματος και διάβαζα τις οδηγίες.

Έχουμε μάθει έτσι όλα τα συστατικά των αφρόλουτρων, αποσμητικών, αφρών ξυρίσματος , viakal κτλ κτλ.

Άσε που κάποια μαθήματα πρέπει να τα πέρασα έτσι (δεν μπορώ να σταθμίσω το πόσα)

Ύπαρχουν πολύ πρακτικά καλαθάκια στα οποία μέσα βάζεις ότι θέλεις και το έχεις δίπλα σου. Έτσι αποφεύγεις την επίμονη διαδικασία του να ψάχνεις στη βιβλιοθήκη τελευταία στιγμή...

Επεξ/σία από anterovgaltis
Δημοσ.
Έτσι αποφεύγεις την επίμονη διαδικασία του να ψάχνεις στη βιβλιοθήκη τελευταία στιγμή...

Αυτό είναι ότι χειρότερο. Μια φορά έκανα τόση πολύ ώρα να βρώ βιβλίο που μετά μου έφυγε η όρεξη για το άλλο.

Δημοσ.
Είπα να διαβάσω κάτι ελαφρύ.

kscan0015.th.png

Κλασική Αμερικανιά μου φαίνεται στην αρχή.

Το προτεινα και εγω αρκετα πιο πριν

Ρε πως το μεταφρασανε?Final Theory δεν ειναι στα αγγλικα?

Φιλε ειναι αρκετα καλο για Αμερικανια, ειναι μικρο και δεν θα σε κουρασει αλλα το καλυτερο...τα της Φυσικης ειναι αληθεια ή βασιζονται σε αληθεια. Απο τα πιο 'τιμια' βιβλια που εχω διαβασει.

Να στο θεσω αλλιως, αν σου αρεσει η Φυσικη και ο Νταν Μπραουν θα σου αρεσει

Αν σου αρεσει ενα απο τα δυο, δεν θα το βαρεθεις

Αν δεν σου αρεσει τιποτα απο τα δυο, πχ σαρεσει ο Εκο και τα Μαθηματικα, απλα αστο, τι σπαταλας τον χρονο σου?

Δημοσ.
Το προτεινα και εγω αρκετα πιο πριν

Ρε πως το μεταφρασανε?Final Theory δεν ειναι στα αγγλικα?

Φιλε ειναι αρκετα καλο για Αμερικανια, ειναι μικρο και δεν θα σε κουρασει αλλα το καλυτερο...τα της Φυσικης ειναι αληθεια ή βασιζονται σε αληθεια. Απο τα πιο 'τιμια' βιβλια που εχω διαβασει.

Να στο θεσω αλλιως, αν σου αρεσει η Φυσικη και ο Νταν Μπραουν θα σου αρεσει

Αν σου αρεσει ενα απο τα δυο, δεν θα το βαρεθεις

Αν δεν σου αρεσει τιποτα απο τα δυο, πχ σαρεσει ο Εκο και τα Μαθηματικα, απλα αστο, τι σπαταλας τον χρονο σου?

Γενικά μου αρέσουν αρκετά τα βιβλία που μιλάνε για μαθηματικά, φυσική κ.τ.λ. Απλώς ξεκίνησε πολύ φουριόζικα με Αμερικανικό τρόπο. Όταν το προχωρήσω λίγο θα έχω ποιο σαφή εικόνα.

Δημοσ.

Βασικα εχει λιγοτερη Φυσικη αποτι περιμενα αλλα λεει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματακια. Οποτε το βιβλιο λογικα θα το εχεις ξεχασει σε 5 μηνες αλλα μπορει να ψαχνεις στο Δικτυο για πραγματικες θεωριες πανω σε αυτα που διαβασες

Δημοσ.

Στο αεροπλάνο για Βοστόνη, διάβασα μονορούφι το "όλες οι χαρές του ουρανού" του Dinaw Mengestu, εκδοσεις ΠΟΛΙΣ, μετάφραση Χίλντα Παπαδημητρίου.

Εξαιρετικό. Ισορροπημένο, άμεσο, με τη σωστή δόση χιούμορ (ή ειρωνείας), κάποια σημεία αποτελούν σκέψεις κάθε μετανάστη.

Το προτείνω και αξίζει το χρόνο σας

Δημοσ.
Είπα να διαβάσω κάτι ελαφρύ.

kscan0015.th.png

Κλασική Αμερικανιά μου φαίνεται στην αρχή.

Δεν ήταν αυτό που περίμενα διαβάζοντας το πρώτο κεφάλαιο. Ήταν αρκετά καλύτερο και με άφησε ικανοποιημένο. Όπως είπε και ο kaizerSoze, αυτά που λέει έχουν κάποιο πάτημα και δεν είναι εντελώς φαντασία.

Δημοσ.
Δεν ήταν αυτό που περίμενα διαβάζοντας το πρώτο κεφάλαιο. Ήταν αρκετά καλύτερο και με άφησε ικανοποιημένο. Όπως είπε και ο kaizerSoze, αυτά που λέει έχουν κάποιο πάτημα και δεν είναι εντελώς φαντασία.

Βοηθαει οτι ο συγγραφεας ηταν σαν τον ηρωα, πραγματικος Φυσικος που δεν ηταν για πολλα-πολλα ομως οποτε το γυρισε στο δημοσιογραφικοσυγγραφιλικι για την Φυσικη

Δημοσ.

Ωραίος ο Γουάιλντ. Αν και δεν ήταν του γούστου μου το διάβασα ευχάριστα...

Λέω να διαβάσω Καστοριάδη. Έχει κανείς κάποια προταση πριν ξεκινήσω να γκουγκλάρω ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...