jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 άνοιξε το κουτί και βάλε το χέρι σου στιν καρτα γραφικών να δείς αν ζεστένετε και πές μου τον αφοισα ανοιχτο κανα 15 λεπτο και η καρτα γραφικων ειχε ζεσταθει αρκετα... να αναφερω για το bios που λετε δεν δειχνει ουτε αυτο η οθονη ουτε τιποτα μολςι τον ανοιγω.παω να καθαρισω λιγο αυτα που μου ειπατε και να τα ξαναβαλω για να δω
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 χαχαχα κλοτσιά ε? Αντε έστω χτύπημα από κανένα ροδάκι από την καρέκλα, ειδικά αν το κουτί είναι κάτω τον αφοισα ανοιχτο κανα 15 λεπτο και η καρτα γραφικων ειχε ζεσταθει αρκετα... Κάνε αυτά που σου είπα απο πάνω... Το χέρι σου δεν είναι και το καλύτερο θερμόμετρο για pc parts... Υποθέτω με το χέρι κατάλαβες και λες ότι ζεστάθηκε αρκετά
mikelamar Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Θεωρείται δηλαδή ότι μπορει να είναι ένα απο τα, hd,gpu,ram,τροφοδοτικο; Σε περίπτωση όμως που δεν είναι όλα τα παραπάνω και είναι μητρική, απλά απάντησα στο πόσο κοστίζει μια νεα κ τι άλλο θα εβαζα(ram) στο συκεκριμενο μοντελο.
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ε ναι το πιθανότερο είναι να φταίει η μητρική αλλα ας το ψάξουμε πρώτα
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Θεωρείται δηλαδή ότι μπορει να είναι ένα απο τα, hd,gpu,ram,τροφοδοτικο; Σε περίπτωση όμως που δεν είναι όλα τα παραπάνω και είναι μητρική, απλά απάντησα στο πόσο κοστίζει μια νεα κ τι άλλο θα εβαζα(ram) στο συκεκριμενο μοντελο. Αν ήτανε σε κάθε μπιμπ να αλλάζω Mobo κλάφτα χαράλαμπε.... Motherboard λογικά. ^^^Σε αυτό αντέδρασα. Πριν καν ελέγξουμε τα βασικά πήγαμε στη Mobo λογικά
mikelamar Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 τον αφοισα ανοιχτο κανα 15 λεπτο και η καρτα γραφικων ειχε ζεσταθει αρκετα... να αναφερω για το bios που λετε δεν δειχνει ουτε αυτο η οθονη ουτε τιποτα μολςι τον ανοιγω.παω να καθαρισω λιγο αυτα που μου ειπατε και να τα ξαναβαλω για να δω Η κάρτα γραφικών όταν ανεβάζει θρερμοκρασια ή αλλάζει ρυθμίσεις, ή πετάει μπλε οθόνη κ επανεκκινει αν δε κάνω λάθος.
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 λοιπον επειδη οντως δεν ειμαι και πολυ γνωστης του θεματος εδω εχω 2 φωτογραφιες απο το κουτι μεσα: φωτογραφιες στην πρωτη φενεται η μητρικη και πως ειναι μεσα μηπως αναγνωρισει κανεις κανα προβλημα η το μοντελο της μητρικης και σητ δευτερη φενεται η μνημη ραμ που την εβγαλε ενας φιλος μου και δεν ξερω που να την βαλω τωρα.καποια βοηθεια?
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 λοιπον επειδη οντως δεν ειμαι και πολυ γνωστης του θεματος εδω εχω 2 φωτογραφιες απο το κουτι μεσα: φωτογραφιες στην πρωτη φενεται η μητρικη και πως ειναι μεσα μηπως αναγνωρισει κανεις κανα προβλημα η το μοντελο της μητρικης και σητ δευτερη φενεται η μνημη ραμ που την εβγαλε ενας φιλος μου και δεν ξερω που να την βαλω τωρα.καποια βοηθεια? Τη μνήμη θα την βάλεις πάνω δεξιά. Στην πρώτη φώτο δεξιά από το φουρφούρι που φαίνεται (και είναι τίγκα στη σκόνη) έχει κάτι υποδοχές. Εκεί θα την βάλεις... Από την πρίζα το έχεις βγάλει ε; Δοκίμαζες να το ανοίξεις τώρα χωρίς τη RAM που έβγαλε την έβγαλε ο φίλος σου και άκουγες τα μπιμπ?
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ρε μάστορα η ψύκτρα έχει πιάσει κουβέρτα τον ειχα αφησει στο υπογειο κανα μηνα απο τοτε που εχει χαλασει και θελω τωρα να τον φτιαξω οποτε λογικο να εχει πιασει σκονη αλλα τον καθαριζω τωρα.
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 τον ειχα αφησει στο υπογειο κανα μηνα απο τοτε που εχει χαλασει και θελω τωρα να τον φτιαξω οποτε λογικο να εχει πιασει σκονη αλλα τον καθαριζω τωρα. H μητρική είναι αυτή http://eu.msi.com/product/mb/PT890-Neo.html Απάντησε μου στα απο πάνω
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Τη μνήμη θα την βάλεις πάνω δεξιά. Στην πρώτη φώτο δεξιά από το φουρφούρι που φαίνεται (και είναι τίγκα στη σκόνη) έχει κάτι υποδοχές. Εκεί θα την βάλεις... Από την πρίζα το έχεις βγάλει ε; Δοκίμαζες να το ανοίξεις τώρα χωρίς τη RAM? ενω πριν δεν ανοιγε καν τωρα που εβγαλα τη ραμ και την καθαρισα και την ξαναεβαλα ανοιγει κανονικα!!!αυτο λετε να εφταιγε? η να ειχε φυγει απο τη θεση της??
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ενω πριν δεν ανοιγε καν τωρα που εβγαλα τη ραμ και την καθαρισα και την ξαναεβαλα ανοιγει κανονικα!!!αυτο λετε να εφταιγε? η να ειχε φυγει απο τη θεση της?? Εμ κακή επαφή λέμε... Τεσπα ξεσκόνισε τον και καλή συνέχεια...
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ευχαριστω παρα πολυ ολους σας! θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.τι πραγματα μπορω να αλλαξω και να μπορω να τα βαλω μονος μου κατευθειαν για να βελτιωθει και να παιζει καλυτερα παιχνιδια?? ας πουμε μνημη ραμ και καρτα γραφικων που να ειναι συμβατα με τη motherboard που εχω και το υπολοιπο συστημα.(το τροφοδιτικο ειναι 400W αν σας ενδιαφερει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.