karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ευχαριστω παρα πολυ ολους σας! θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο.τι πραγματα μπορω να αλλαξω και να μπορω να τα βαλω μονος μου κατευθειαν για να βελτιωθει και να παιζει καλυτερα παιχνιδια?? ας πουμε μνημη ραμ και καρτα γραφικων που να ειναι συμβατα με τη motherboard που εχω και το υπολοιπο συστημα.(το τροφοδιτικο ειναι 400W αν σας ενδιαφερει) Εξαρταται τι παιχνίδια θες να παίζεις. Πάντως θα το ξαναπώ. Εγώ σε socket 775 δεν θα έβαζα λεφτά... Καλύτερα να πας σε γενικές αλλαγές μια και το τροφοδοτικό δεν νομίζω να είναι και κανένα της προκοπής...
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εξαρταται τι παιχνίδια θες να παίζεις. Πάντως θα το ξαναπώ. Εγώ σε socket 775 δεν θα έβαζα λεφτά... Καλύτερα να πας σε γενικές αλλαγές μια και το τροφοδοτικό δεν νομίζω να είναι και κανένα της προκοπής... η αληθεια ειναι οτι αυτον τον θελω για τον αδερφο μου που παιζει παιχνιδια στρατηγικης κυριως που δεν εχουν και τις πιο τρελες απαιτησεις οπως το pro,nba κλπ..ετσι θα ηθελα να διαθεσω οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα για να κανει τη δουλεια του.
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σίγουρα θες RAM (οι ddr2 Βέβαια είναι πιο ακριβές από τις ddr3 που είναι και οι πιο καινούριες) Κάνε αυτό πρώτα. Ψάξε στις αγγελίες εδώ καλύτερα μπας και βρεις μεταχειρισμένες... Μετά εκτός απο 400άρη που λες ότι είναι το τροφοδοτικό μήπως ξέρεις και τι μάρκα είναι; Λογικά θα θες και αλλαγή στη gpu. Αν το τροφοδοτικό δεν είναι κανένα μάνα κλάψεμε κάτι θα βρούμε... Πόσο χρονών είναι ο αδερφός σου; Επίσης σκέψου το γεγονός να πουλήσεις αυτόν και να πας σε κάτι καλύτερο...
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Όπως πολύ σωστά έχει επισημάνει η καρμεν θα πρέπει να αλλάξεις σχεδόν ολόκληρο το pc οπότε δεν αξίζει από θέμα χρημάτων. Προσπάθησε να τον πουλήσεις για να φτιάξεις κάτι καινούριο που θα αντέξει κάποια χρονιά ακόμη αν δεν θέλεις μπορείς να αγοράσεις και μεταχειρισμένα ;
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σίγουρα θες RAM (οι ddr2 Βέβαια είναι πιο ακριβές από τις ddr3 που είναι και οι πιο καινούριες) Κάνε αυτό πρώτα. Ψάξε στις αγγελίες εδώ καλύτερα μπας και βρεις μεταχειρισμένες... Μετά εκτός απο 400άρη που λες ότι είναι το τροφοδοτικό μήπως ξέρεις και τι μάρκα είναι; Λογικά θα θες και αλλαγή στη gpu. Αν το τροφοδοτικό δεν είναι κανένα μάνα κλάψεμε κάτι θα βρούμε... Πόσο χρονών είναι ο αδερφός σου; Επίσης σκέψου το γεγονός να πουλήσεις αυτόν και να πας σε κάτι καλύτερο... το τροφοδοτικο πανω λεει:allied premier. το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για καινουριο pc.δηλαδη μεχρι 200€ maximum θα μπορουσα να διαθεσω.ενα αλλο προβλημα που βλεπωω τωρα ειναι οτι ενω ανοιγει κανονικα και φενονται ολα καλα,μετα απο λιγη ωρα η οθονη βγαζει κατι γραμμες καθετες και κολλαει μεχρι να κανω επανεκιννηση.οριστε και η φωτογραφια.καρτα γραφικων φταιει?? θελει αλλαγη και αυτη?
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 το τροφοδοτικο πανω λεει:allied premier. το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για καινουριο pc.δηλαδη μεχρι 200€ maximum θα μπορουσα να διαθεσω.ενα αλλο προβλημα που βλεπωω τωρα ειναι οτι ενω ανοιγει κανονικα και φενονται ολα καλα,μετα απο λιγη ωρα η οθονη βγαζει κατι γραμμες καθετες και κολλαει μεχρι να κανω επανεκιννηση.οριστε και η φωτογραφια.καρτα γραφικων φταιει?? θελει αλλαγη και αυτη? Μάλιστα... Τροφοδοτικό δεν μου λέει κάτι, εκτός αν λέει σε κάποιον άλλον Η κάρτα γραφικών έχει ανεμιστήρα;
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μάλιστα... Τροφοδοτικό δεν μου λέει κάτι, εκτός αν λέει σε κάποιον άλλον Πρέπει να είναι αυτό του πλαισίου με τα 25 ευρώ
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μάλιστα... Τροφοδοτικό δεν μου λέει κάτι, εκτός αν λέει σε κάποιον άλλον Η κάρτα γραφικών έχει ανεμιστήρα; επανω απο οτι βλεπω οχι.ειναι η 7100gs.
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Πρέπει να είναι αυτό του πλαισίου με τα 25 ευρώ ειρωνικά το είπα επανω απο οτι βλεπω οχι.ειναι η 7100gs. Μάλλον ναι θα πας και σε άλλη gpu και σίγουρα τροφοδοτικό. Αρα με 200 δεν...
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ειρωνικά το είπα Εμ άργησες να βάλεις τα διαβολάκια και δέν κατάλαβα
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Εμ άργησες να βάλεις τα διαβολάκια και δέν κατάλαβα you have a point
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 εχετε να προτεινετε κατι καλο σχετικα και οσο πιο οικονομικο γινεται τοτε για gpu,τροφοδοτικο και ραμ?εκτος αν χρειαζεται και τιποτε αλλο.
karmen1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 εχετε να προτεινετε κατι οσο πιο οικονομικο τοτε για gpu,τροφοδοτικο και ραμ?εκτος αν χρειαζεται και τιποτε αλλο. Αν θες να με ακούσεις μάζεψε μερικά να κάνεις κάτι καλό... Αν θες να επενδύσεις σε αυτό που έχεις πες τι μνήμη έχει τώρα και στα πόσα MHz είναι;
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αν θες να με ακούσεις μάζεψε μερικά να κάνεις κάτι καλό... Αν θες να επενδύσεις σε αυτό που έχεις πες τι μνήμη έχει τώρα και στα πόσα MHz είναι; 1gb single channel στα 265mhz,ddr2.αρα μνημη ραμ θελει οπωσδηποτε αλλαγη.το θεμα ειναι οτι καλο pc εχω τωρα και αυτος που θελω να βελτιωσω λιγο θα ειναι δευτερος για τον αδελφο μου οπως ειπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.