Προς το περιεχόμενο

Δεν βλέπει τις USB θύρες

Demetris77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 1 1/2 χρονο που εχω το μηχανημα ξαφνικα δεν βλεπει τις δυο θυρες που ειναι μπροστα στο κουτι. Βαζω το usb stick μερικες φορες ισα που το βλεπει και χανεται αλλα τις περισοτερες δεν το βλεπει καθολου.

Καμια σχετικη εμπειρια κανεις τι το επιασε.. :mad:

Μητρικη εχω την MSI P55 GD65

http://www.msi.com/product/mb/P55-GD65.html

EDIT:

Μολις τωρα δοκιμασα τις θυρες πανω στη motherboard και ο οδηγος υλικου στην taskbar μου βγαζει το εξης μηνυμα:

Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση υλικού.

Το νεο σας υλικο ισως δεν λειτουργει σωστα.

post-92154-0-14193800-1305489882_thumb.png

Δημοσ.

Στικακι εχω αλλο ενα μισοχαλασμενο αρα δε θα βοηθησει. Drivers περασα. τιποτα μια απο τα ιδια.

Τωρα μου βγαζει και αυτο το μηνυμα:

post-92154-0-72806400-1305499230_thumb.png

Δημοσ.

O controller κάπου - κάπως σκάλωσε.

Βασικά γιατί ταλαιπωρείς το σύστημά σου με το πλέον αρχαίο λειτουργικό; :P

Δημοσ.

Μάλλον ειναι θέμα windows φάγανε κάποιο κόλλημα απο τα κλασσικά τους. Δοκίμασε να ξαναπεράσεις drivers και ψάξε αν υπάρχουν και καινούργιοι απο το site της MSI.

Δημοσ.

Κατι αλλο.. τo mouse μια χαρα δουλευει συνδεμενο σε usb θυρα. Μια μηχανη φωτογραφικη τωρα δοκιμασα μια χαρα δουλευει..

Το στικ ειναι ενα Transcend V70 Rugged 16GB απο πλαισιο.. με lifetime εγγυηση.. λες να τους το παω πεσκεσι..?

Δημοσ.

για να μην ανοίγω νέο θέμα:

πριν λίγες μέρες μετακόμισα και στο νέο (δαιμονισμένο) σπίτι έχω πρόβλημα με τις usb και τις μονάδες αποθήκευσης πάνω τους.

Είτε είναι εξωτερική θήκη για 3μισάρι σκληρό με δικιά του τροφοδοσία, είτε φλασάκι πάνω στο κουτί, είτε φλασάκι πάνω σε χαμπάκι με εξτρα τροφοδοσία, τα usb χάνονται και επανενφανίζονται (με συχνότητα μερικών δευτερολέπτων)...

ο ένας δίσκος μάλιστα μου ζήτησε το λειτουργικό να του κάνω φορμάτ για να τον δει. Δεν του έκανα αμέσως γιατί είχα του κόσμου τα πράγματα επάνω, μετά από 1-2 restart εμφανίστηκε κανονικά (!), πρόλαβα και αντέγραψα τα αρχεία μου και μετά πάλι τα ίδια. Από τη μέρα που τον έβαλα εσωτερικό δεν παρουσίασε τπτ...

Το πρόβλημα όμως παραμένει, γενικά. Και χθες ενώ έβλεπα μια ταινία από το usb stick πάγωσε και το bs, και το windows explorer...

λειτουργικό έχω τα εφτάρια64

μητρική την Gigabyte ga-ep45 κάτι..

q9450

2x2048 ram

κλπ κλπ

να φορμάρω να βρω την υγειά μου?

θα επιμείνει?

Δημοσ.

Δοκίμασέ το και σε κάποιο άλλο pc καλού-κακού.

Τελικα το πηγα και το αλλαξε. Το στικακι εφταιγε και οχι το pc.. και μολις επεστρεψα με το καινουργιο, δουλεψε καμια ωρα και τοσπασα κατα λαθος οταν πηγα να σηκωθω απ το pc. :whistle:

Πανε και βαζουν τις θυρες τερμα κατω.. ελεος :mad:

post-92154-0-57219800-1305719414_thumb.jpg

Δημοσ.

χαχαχαχα εγώ είχα σπάσει το dvd-rw έτσι πρίν χρόνια :P

είχα βάλει ένα cd να γράψω και πήγα τουαλέτα και μόλις γύρισα είχε τελειώσει και ήταν ανοιχτό χωρίς να το έχω δεί, έκατσα και μπαμ :P

Δημοσ.

για να μην ανοίγω νέο θέμα:

πριν λίγες μέρες μετακόμισα και στο νέο (δαιμονισμένο) σπίτι έχω πρόβλημα με τις usb και τις μονάδες αποθήκευσης πάνω τους.

Είτε είναι εξωτερική θήκη για 3μισάρι σκληρό με δικιά του τροφοδοσία, είτε φλασάκι πάνω στο κουτί, είτε φλασάκι πάνω σε χαμπάκι με εξτρα τροφοδοσία, τα usb χάνονται και επανενφανίζονται (με συχνότητα μερικών δευτερολέπτων)...

ο ένας δίσκος μάλιστα μου ζήτησε το λειτουργικό να του κάνω φορμάτ για να τον δει. Δεν του έκανα αμέσως γιατί είχα του κόσμου τα πράγματα επάνω, μετά από 1-2 restart εμφανίστηκε κανονικά (!), πρόλαβα και αντέγραψα τα αρχεία μου και μετά πάλι τα ίδια. Από τη μέρα που τον έβαλα εσωτερικό δεν παρουσίασε τπτ...

Το πρόβλημα όμως παραμένει, γενικά. Και χθες ενώ έβλεπα μια ταινία από το usb stick πάγωσε και το bs, και το windows explorer...

λειτουργικό έχω τα εφτάρια64

μητρική την Gigabyte ga-ep45 κάτι..

q9450

2x2048 ram

κλπ κλπ

να φορμάρω να βρω την υγειά μου?

θα επιμείνει?

bump που λένε και οι άγγλοι...

Δημοσ.

Κάνε boot με ένα live-CD και δες από κει την συμπεριφορά των usb. Αν δουλεύουν καλά, είναι θέμα software/windows.

Δημοσ.

χαχαχαχα εγώ είχα σπάσει το dvd-rw έτσι πρίν χρόνια :P

είχα βάλει ένα cd να γράψω και πήγα τουαλέτα και μόλις γύρισα είχε τελειώσει και ήταν ανοιχτό χωρίς να το έχω δεί, έκατσα και μπαμ :P

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Κάνε boot με ένα live-CD και δες από κει την συμπεριφορά των usb. Αν δουλεύουν καλά, είναι θέμα software/windows.

thnx...γουίλ τράι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...