Προς το περιεχόμενο

Το pc κληνει απο μονο με ενα παραξενο ηχο στα ηχεια

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.visionstu...?id=20611&cat=7

http://www.visionstu...?id=10801&cat=7

ρε παιδια ειχαμαι πει οτι φταιει η θερμοκρασια ωρεα αμα βγαλω την παλια ψυκρα της καρτας και βαλω μια απο αυτες δεν θα αλαξει η κατασταση για να ψηνεται παει να πει οτι κατι δεν παει καλα με το παλιο συστημα ψυξης της σωστος?

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια ψαχνω μια καλη ψυκτρα 3000+++ στροφες γιατι κεγεται κι αυτο η δικια μου ειναι INTEL DTC -AAL03 δεν εχω ιδεα ποσες στροφεσ βγαζει xD

Δημοσ.

ρε φιλος ειχες δικο μου το εκανε μονο μια φορα (τη μερα που εγραπαψα το μνμ ) κοιτα τορα και φυσιολογικα δεν ειναι ενα max πιανει 80 βαθμους και 90 η καρτα το βλεπησ φυσιολογικο? με το που ανοιγο το pc λεει 50 βαθμοι cpu 50-55 καρτα ε τη να πω απο κει και περα πεταμα? χα0χ0α0

Δημοσ.

ρε φιλος ειχες δικο μου το εκανε μονο μια φορα (τη μερα που εγραπαψα το μνμ ) κοιτα τορα και φυσιολογικα δεν ειναι ενα max πιανει 80 βαθμους και 90 η καρτα το βλεπησ φυσιολογικο? με το που ανοιγο το pc λεει 50 βαθμοι cpu 50-55 καρτα ε τη να πω απο κει και περα πεταμα? χα0χ0α0

Ευκαιρια να κοιταξεις για νεα καρτα κατ'εμε...

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ ΤΟΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΑΠΡΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ μην πως φτεει αυτο ρε παιδια?

Αμα του δοσω λιγο οθωση γυριζει :/

Δημοσ.

ναι και αναροτιμουνα γιατι

και σηνηθος εκλεινε οταν ψηνοτανε το τροφοδοτικο

Δημοσ.

βασικα κοιτα τορα που το εκλεισα και το ξαναανοιξα γυριζει κανονικα το τροφοδοτικο ειναι LPK9-4 400W στη εγγυηση δεν ειμαι πια παει αρκετος καιρος απο τοτε :P

Δημοσ.

χμμ κοιτα ελησα και ξανα ''εσφηξα'' τον υπολογιστη το μονο που θελω να μου πης τη ανεμιστιρακι να βαλω :P

Δημοσ.

Τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά στο internet για να σου πω τη ανεμιστήρα να πάρεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...