Sterg_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα 50άρι μηχανάκι το οποίο τους τελευταίους 6-7 μήνες δεν κυκλοφορούσα και δεν ανανέωσα την άδεια του στις αρχές του χρόνου. Τώρα, λόγω δουλειάς, θα με διευκόλυνε πολύ να το χρησημοποιώ και έτσι λέω να ανανεώσω την άδεια του. Το πρόβλημα που προέκυψε ειναι οτι ενώ τσέκαρα τι δικαιολογητικά χρειάζεται στο Internet διάβασα οτι η ανανέωση πρέπει να γίνεται στους δύο πρώτους μηνες του έτους... Δηλαδή τώρα θα πρέπει να περιμένω εναν ολόκληρο χρόνο για να μπορέσω να το χρησημοποιήσω? Υπάρχει κάποια άλλη λύση? Ευχαριστω πολύ!
kage Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.παρε ενα τηλ.στην τροχαια που ανηκει... αλλωστε θυμαμαι πριν μερικα χρονια που ειχα ενα 50αρη δεν το ειχα ανανεωσει απο τοτε που το πειρα και στην μεταβιβαση επρεπε να πληρωσω και ολες τις προηγουμενες χρονιες
panosno1com Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 λογικα θα πληρωσεις κατι σαν "προστιμο" πιστευω,επιπλεον του κοστους ανανεωσης αδειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.