Merdock Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εδώ και λίγο καιρό(κανά μήνα πρέπει να ναι) έχω το εξής πρόβλημα. Όταν ανοίγω το PC κολλάει για 35-40 δευτερόλεπτα στο Bios Screen(εκεί που σου λέει πάτα DEL για setup κτλ) πριν κάνει το μπιπ για να συνεχίσει να φορτώσει τα Windows. Δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στο hardware ούτε overclock κτλ. Η motherboard είναι η Asrock 880G Extreme 3.
stm00192 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Σκληρός δίσκος μου μυρίζει ή μνημη.. οπότε κανε ένα τσεκ με memtest τις μνήμες και με το αντιστοιχο εργαλείο ελέγχου τον σκληρό
tmjuju Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Boot Device Priority? Μην έχεις κάνα usb disk σαν πρώτο? Ή το dvd?
driftingcris Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Boot Device Priority? Μην έχεις κάνα usb disk σαν πρώτο? Ή το dvd? Και 'γω τουτο λεω γιατι ειχα το ιδιο προβλημα και ηταν πανω πανω το flopy...
Merdock Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Btw εδώ και κάποιες μέρες αλλά δε ξέρω από πότε μου βγάζει notification όταν ανοίγω το PC που λέει: One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned and Windows does not recognize it. Λέτε να παίζει αυτό κάποιο ρόλο; Βέβαια ότι έχω πάνω σε usb λειτουργεί κανονικά.Μόνο 1 νομίζω θύρα που είναι πίσω στο PC είναι ελεύθερη αλλά δε μπορώ να τη τσεκάρω εκεί που είναι.
rafail1994 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Για δοκίμασε να βγάλεις όλες της συσκευές που έχεις στα usb και να αφήσεις μόνο το πληκτρολόγιο και το ποντίκι
SPANK Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το ίδιο ακριβώς μου κάνει και εμένα μερικές φορές,τελικα ηταν το cdrom drive το έβγαλα απο το Boot Device Priority και ολα κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.