Luxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Θα παω να καταθεσω σε ενα μηνα και δεν εχω ξαναπαει! Δε ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω! Οταν με φωναξουν σηκωνομαι και που παω; Τι λεω οταν ορκιζομαι;
Pantelwolf Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 θα δεις τους άλλους. πας, βλεπεις το νουμερο της υπόθεσης και περιμένεις. και οταν σε φωνάξουν λες παρών, πας μπροστά και σε ρωτάνε. αυτό.
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 θα δεις τους άλλους. πας, βλεπεις το νουμερο της υπόθεσης και περιμένεις. και οταν σε φωνάξουν λες παρών, πας μπροστά και σε ρωτάνε. αυτό. Αν σε πιάσει νευρικό γέλιο την ώρα που πας να ορκιστείς στο ευαγγέλιο (χωρίς λόγο , όπως μας πιάνει μερικές φορες) τότε τι κανεις? ζητάς διακοπή της δικης? βγαίνεις έξω να πάρεις αέρα? σε πάνε μέσα για προσβολή ?
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 17 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 17 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αν σε πιάσει νευρικό γέλιο την ώρα που πας να ορκιστείς στο ευαγγέλιο (χωρίς λόγο , όπως μας πιάνει μερικές φορες) τότε τι κανεις? ζητάς διακοπή της δικης? βγαίνεις έξω να πάρεις αέρα? σε πάνε μέσα για προσβολή ? Γελάνε και αυτοί μαζί σου, διότι το γέλιο (και πόσο μάλλον το νευρικό) είναι μεταδοτικό. Μετά η δικαστίνα χτυπάει με το σφυρί εκείνο το πράμα που έχει μπροστά της και λέει ότι αν δεν σταματήσουν τα γέλια θα αναγκαστεί να εκκενώσει την αιθούσα. Ακούγονται μερικά ''ωωω'' και ένα ''ομπζέκτσιον γιορ όνορ'', και ένας γελάει ακόμα πιο πολύ από πριν γιατί άκουσε ''θα αναγκαστώ να εκκενώσω Στην άιθουσα'', και τελικά η δίκη αναβάλλεται επ'αόριστον. Ας επιβεβαιώσει και κάποιος νομικός, αλλά κατα 99% έτσι είναι. Γι'αυτό καλύτερα να μην γελάσετε.
tarantules Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μερικές συμβουλές προς ναυτιλομένους: 1.Ακόμα και εαν η εκδίκαση της υπόθεσης είναι στις 12πχ το μεσημέρι, να είσαστε εκεί από τις 9 το πρωί. 2.Αν κόψετε βόλτες στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων θα πάθετε πλάκα με τις όμορφες δικηγορίνες που κυκλοφορούν... 3.Καθήστε μέσα στις αίθουσες και παρακολουθήστε μερικές δίκες.Τροχαία,φόνους κλπ...Είναι τρομερό μάθημα ζωής.Πιστέψτε με...
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 17 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 17 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Και που το ξέρεις εσύ οτι θα είναι δικαστίνα; Δικαστίνα είναι, το έχω δει σε ταινία.
tarantules Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 17 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 17 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δικαστίνα είναι, το έχω δει σε ταινία. Πάω πάσο. Πάντως έτσι λίγο που έτυχε να παρακολουθήσω μερικές υποθέσεις, οι γυναίκες δικαστίνες μου φάνηκαν αρκετά πιο σκληρές και ψυχρές στις αποφάσεις τους απότι οι άντρες. Αν δείτε πάντως πώς μέσα σε 2-3 φράσεις και με τί χαρακτηριστική άνεση ένας δικαστής χαντακώνει μια ζωή για πολλά χρόνια, θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας... Είναι τρομερό σόκ να το βλέπεις να γίνεται live μπροστά σου.Φανταστείτε να είσαστε στη θέση του δικαζόμενου!
scullyist Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 1.Ακόμα και εαν η εκδίκαση της υπόθεσης είναι στις 12πχ το μεσημέρι, να είσαστε εκεί από τις 9 το πρωί. Εrrr...και το δικό μου που ειναι στις 9.30, τι πρεπει να κάνω, sleeping bag από τις 6.30? =P
tarantules Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εrrr...και το δικό μου που ειναι στις 9.30, τι πρεπει να κάνω, sleeping bag από τις 6.30? =P Απλά κανονίζεις να είσαι στις 9 στην αίθουσα.Αυτό που είπα παραπάνω το είπα γιατί συμβαίνει το εξής φαινόμενο αρκετά συχνά: Υποθέσεις σοβαρές συνήθως τις κρατάνε, δηλαδή βλέπουν κατά τη διεξαγωγή της δίκης οτι πχ τα στοιχεία είναι ελλιπή ή πχ οτι θέλουν περισσότερη διερεύνηση και μεταπηδάνε στην επόμενη υπόθεση.Έτσι λοιπόν αν κάποιος πχ είναι στη θέση 12 στην λίστα εκδίκασης που έχει αναρτηθεί έξω από την αίθουσα και τύχει πολλές από τις υποθέσεις πριν από αυτόν να κρατηθούν, τότε ο δικαστής μεταπηδάει από τη μια στην άλλη και έρχεται η σειρά σου πολύ πιο γρήγορα απότι θα περίμενες...
alitsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Εrrr...και το δικό μου που ειναι στις 9.30, τι πρεπει να κάνω, sleeping bag από τις 6.30? =P Χα χα! Για να πιάσεις και καλή θέση μπροστά μη τυχόν και γεμίσει η αίθουσα. Ο δικηγόρος να στείλει τον ασκούμενο να κρατήσει την υπόθεση, παρακαλώ, μέχρι τις 11.
PCharon Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Θα παω να καταθεσω σε ενα μηνα και δεν εχω ξαναπαει! Δε ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω! Οταν με φωναξουν σηκωνομαι και που παω; Τι λεω οταν ορκιζομαι; Εξαρτάται και για τί δικαστήριο μιλάμε. Ενδεικτικά θα σου πω πως έφερα ένα γνωστό μου για μάρτυρα σε ειρηνοδικείο (πολύ χαλαρά πράγματα) κι ενώ στην αρχή ένιωθε λίγο κόμπλεξ πριν δει πώς είναι στη πραγματικότητα, μόλις το είδε από κοντά κι έκανε και τη κατάθεση μετά γούσταρε και ήθελε κι άλλο. Εγώ γούσταρα να κάτσω εκεί όλη την ημέρα να παρακολουθώ τους άλλους, είχε πολύ φάση. Πιάνεις; Οπότε αν είναι τέτοια φάση, χαλαρά μην αγχώνεσαι. Απλά σκέψου τί θα πεις μη τα μπερδέψεις.
Stockholm4ever Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Να είσαι ο ευατός σου και να μιλάς όπως θα μιλούσες σε ένα φίλο σου αλλα με επίσημο ύφος.. Αμα ψευδομαρτυρήσεις δέν θα πάς στην Κολαση επειδή ορκίστηκες στο ευαγγέλιο..
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Να είσαι ο ευατός σου και να μιλάς όπως θα μιλούσες σε ένα φίλο σου αλλα με επίσημο ύφος.. Αμα ψευδομαρτυρήσεις δέν θα πάς στην Κολαση επειδή ορκίστηκες στο ευαγγέλιο.. Με αυτό που είπες μου γεννήθηκε μια απορία.. αν δεν είσαι χριστιανός που ορκίζεσαι?
Stockholm4ever Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Με αυτό που είπες μου γεννήθηκε μια απορία.. αν δεν είσαι χριστιανός που ορκίζεσαι? Εχουν και Κοράνι τα δικαστήρια.. Αν ο μάρτυρας δηλαδή δηλώσει ότι είναι μουσουλμάνος τότε τον βάζουν σε Κοράνι. το ξέρω στα σίγουρα αυτό
Ntinaras Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Αν σε πιάσει νευρικό γέλιο την ώρα που πας να ορκιστείς στο ευαγγέλιο (χωρίς λόγο , όπως μας πιάνει μερικές φορες) τότε τι κανεις? ζητάς διακοπή της δικης? βγαίνεις έξω να πάρεις αέρα? σε πάνε μέσα για προσβολή ? αμα εισαι αθεος ορκιζεσαι σε κανα αλλο περιοδικο η βιβλιο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.