Προς το περιεχόμενο

site μεσω ιστοτοπου Google

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..θελω να φτιαξω μια σελιδα στο ιντερνετ (την εχω ηδη κανει δηλαδη) μεσω του google που ειναι και δωρεαν. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω φτιαξει τη σελιδα οταν το κανω αναζητηση στο google δεν το βγαζει πουθενα..Υπαρχει καποια ρυθμιση ειδικη που πρεπει να κανω? εχω ηδη ενεργοποιησει τη ρυθμιση που λεει οτι θελω να ειναι κοινο το site σε ολους.αν μπορει καποιος να μου πει βημα βημα τη δημιουργια ή να μου στειλει pics θα με βοηθουσε παρα πολυ. Ευχαριστωωω!!!!

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 19 Μαΐου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 19 Μαΐου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

Μπορείς να πας εδώ http://www.google.com/addurl και να προσθεσεις την σελιδα σου,μπορεί ομως να κανει αρκετό καιρό μεχρι να φανεί η σελιδα σου στο Google

android.png

Δημοσ.

Ποιό γρήγορος τρόπος για να καταχωρηθεί το site στις μηχανές

αναζήτησεις είναι να βάλεις τα στοιχεία σου μαζί με το

site url σε κάποιον πληροφοριοενδιάμεσο όπως το www.aboutus.com

Δημοσ.

γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις και το webmasters tool της Google. Υπάρχουν βίντεο tutorial για το πως να το χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις και το webmasters tool της Google. Υπάρχουν βίντεο tutorial για το πως να το χρησιμοποιήσεις.

δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο πρεπει να κανω, οποια ρυθμιση εχω βρει για να δωσω link για το site μου κλπ. την εχω κανει , εχω φτιαξει και to google analytics (να βλεπω αν μπαινει κανεις) και παλι δε βγαινει στα αποτελεσματα..Ξερετε καποιο video η guide να δειχνει απο την αρχη το στησιμο μιας ιστοσελιδας στο google? 'Η μηπως ειναι θεμα χρονου και πρεπει να περιμενω μεχρι να βγει το site μου στις αναζηησειςς?και αν ειναι αυτο, θα μου ρθει καποια ειδοποιηση ή ια μερα απλως θα το βρω μπροστα μου στο google?!!

Ποιό γρήγορος τρόπος για να καταχωρηθεί το site στις μηχανές

αναζήτησεις είναι να βάλεις τα στοιχεία σου μαζί με το

site url σε κάποιον πληροφοριοενδιάμεσο όπως το www.aboutus.com

πες μου λιγα λογια για αυτο..κατ αρχην ειναι free?

Δημοσ.

Aν βάλεις την ιστοσελίδα σου σε ένα post εδώ σίγουρα θα γίνει άμεσα index. Αλλιώς μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Καμία ειδοποίηση δε θα πάρεις απλά θα δεις το site σου στα serps της google.

Δημοσ.

Aν βάλεις την ιστοσελίδα σου σε ένα post εδώ σίγουρα θα γίνει άμεσα index. Αλλιώς μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Καμία ειδοποίηση δε θα πάρεις απλά θα δεις το site σου στα serps της google.

Υπ' όψιν ότι τα <a> elements στα posts έχουν ορισμένη την τιμή "nofollow" στο "rel" attribute...

Δημοσ.

Υπ' όψιν ότι τα <a> elements στα posts έχουν ορισμένη την τιμή "nofollow" στο "rel" attribute...

To γνωρίζω parsifal και στις υπογραφές το ίδιο ισχύει, αλλά δεν έχει καμία σημασία αν είναι do not follow ή do follow το link για να γίνει index από την google.

Δημοσ.

Είναι σίγουρο αυτό;

http://en.wikipedia.org/wiki/Nofollow

While all engines that use the nofollow value exclude links that use it from their ranking calculation, the details about the exact interpretation of it vary from search engine to search engine.

• Google states that their engine takes "nofollow" literally and does not "follow" the link at all. However, experiments conducted by SEOs show conflicting results. These studies reveal that Google does follow the link, but does not index the linked-to page, unless it was in Google's index already for other reasons (such as other, non-nofollow links that point to the page).
  • Yahoo! "follows it", but excludes it from their ranking calculation.
  • Bing respects "nofollow" as regards not counting the link in their ranking, but it is not proven whether or not Bing follows the link.
  • Ask.com also respects the attribute.

Δημοσ.

Είναι σίγουρο αυτό;

http://en.wikipedia.org/wiki/Nofollow

To συγκεκριμένο είναι παλιό άρθρο (αν ψάξεις στο google θα δεις σχετικές αναφορές) τα no follow links γίνονται κανονικά index απλά δεν μεταφέρουν pagerank.

Το οποίο και επιβεβαιώνω και από δικιά μου εμπειρία.

Δημοσ.

Ορίστε και μία πιο "authoritative" πηγή σχετικά με το θέμα (Google Webmaster Tools Help): http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=96569

Φαίνεται να συμφωνεί με την παλιά αναφορά της Wikipedia:

How does Google handle nofollowed links?

In general, we don't follow them. This means that Google does not transfer PageRank or anchor text across these links. Essentially, using nofollow causes us to drop the target links from our overall graph of the web. However, the target pages may still appear in our index if other sites link to them without using nofollow, or if the URLs are submitted to Google in a Sitemap. Also, it's important to note that other search engines may handle nofollow in slightly different ways.

...

updated 03/20/2011

Δημοσ.

αυτό που λέει ο fouros είναι το σωστό.

δεν έχει σημασία που είναι nofollow.

εγώ όσες φορές έβαλα link εδώ από νέα ιστοσελίδα ακόμη και υπό κατασκευή πριν καλά καλά δημοσιεύσω το ποστ την έχει κάνει αμμέσως indexed το google.

σε χρόνο ρεκορ μιλάμε.

Δημοσ.

ρε παιδιαα..ξεφυγατε λιγο στη συζητηση...ειμαι τελειως newbie στο θεμα!! σας εχασα τελειως σε οσα λετε...Θα κρατησω αυτο που με αφορα περισσοτερο...τι εννοειται να κανω index το site μου εδω??απο που το κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...