fouros Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ρε παιδιαα..ξεφυγατε λιγο στη συζητηση...ειμαι τελειως newbie στο θεμα!! σας εχασα τελειως σε οσα λετε...Θα κρατησω αυτο που με αφορα περισσοτερο...τι εννοειται να κανω index το site μου εδω??απο που το κανω? Eννοούμε να βάλεις ενα link από το site σου, να δούμε κιόλας ποιο είναι.
alexitsios Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Georgia89 καλησπέρα. Για αρχή θα μπορούσες να δεις τα παρακάτω εκπαιδευτικά βίντεο που έχω φτιάξει στην κοινότητα του ifeed:Σεμινάρια SEO Καλό θα ήταν να καταχωρήσεις την ιστοσελίδα σου στα webmaster tools, με αυτό τον τρόπο θα γίνει πιο γρήγορα index. Επίσης θα πρότεινα να φτιάξεις και ένα sitemap στα webmaster tools, ώστε να μπορέσει το Google να βρει πιο εύκολα τις σελίδες του site σου. Για να εμφανιστεί επίσης πιο γρήγορα, θα μπορούσες να περάσεις τα άρθρα ή την ίδια τη σελίδα σε διάφορα Social Bookmarking sites. Παρόλα αυτά όμως και τίποτα να μην κάνεις, η ιστοσελίδα σου θα γίνει index σε 2 εβδομάδες με 1 μήνα. Σχετικά με το Nofollow και τον Decay Factor, η Google άλλαξε την πολιτική της το το 2009. Περισσότερα έχω γράψει εδώ: Pagerank Nofollow - Dofollow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.