Andreas2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Άρχισα να ασχολούμε με βιολογικά το 2007 περίπου.Έβρισκα καταστήματα,προιόντα σε υπεραγορές...Το θέμα είναι ότι έγινε μόδα και αυξηθήκαν πράγματι ή επειδή δεν ασχολούμουν παλαιότερα μου φάνηκε έτσι;Άλλα από την άλλη ανοίξαν νέα καταστήματα και εγχώριες έκαναν προιόντα νέα και φέραν και άλλα νέα ξένα.Όπως και με τις φανέλες με κόμικ.Με έπιασε νοσταλγία του ρετρό και ασχολούμουν/με με κόμικ.Αγόρασα και φανέλες αλλά πράγματι έγινε της μόδας και βγάλαν παραπάνω τωρά ή είναι η ιδέα μου γιατί παλαιότερα δεν μου φαίνονταν να υπήρχαν τόσες πολλές.Τι λέτε;
Andreas2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει αμφιβολία. Είσαι τρεντσεττερ. Σοβαρά κάποτε σκέφτηκα,για αστείο φυσικά αλλά έτσι μου φάνηκε,ότι με ότι αρχίζω να ασχολούμε,γινέται κάπως μεγαλύτερο στο κοινό.
Mika Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 αντρεα αν γινει δημοφιλες και εκεινο το χαπι που επαιρνες και τα κανες πανω στο καναπε τοτε κατεβα για προεδρος του νησιου, θα τον φαμε τον χριστοφια
frenzy Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Απλά μοιράζεσαι τα ίδια γούστα με την πλειοψηφία των ανθρώπων. Είσαι απλά ένας από τους πολλούς. Τρομακτικό, αλλά αλήθεια.
Andreas2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Στα σοβαρά τώρα όμως τελευταία μεγαλώσαν αυτά ή μου φάνηκε γιατί δεν ασχολούμουν;Γιατί ας πούμε δεν μου φαίνονταν τόσο πολλά παλαιότερα,σαν να και βγάλαν και άλλες μάρκες τελευταία. p.s.Σοβαρά τώρα με του που άρχισα το χάπι,ελπίζω να μην παρεξηγήσουν το θέμα οι mods,έβαλαν διαφήμιση πρώτη φορά του χαπιού μετά από ένα μήνα.
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Άρχισα να ασχολούμε με βιολογικά το 2007 περίπου.Έβρισκα καταστήματα,προιόντα σε υπεραγορές...Το θέμα είναι ότι έγινε μόδα και αυξηθήκαν πράγματι ή επειδή δεν ασχολούμουν παλαιότερα μου φάνηκε έτσι;Άλλα από την άλλη ανοίξαν νέα καταστήματα και εγχώριες έκαναν προιόντα νέα και φέραν και άλλα νέα ξένα.Όπως και με τις φανέλες με κόμικ.Με έπιασε νοσταλγία του ρετρό και ασχολούμουν/με με κόμικ.Αγόρασα και φανέλες αλλά πράγματι έγινε της μόδας και βγάλαν παραπάνω τωρά ή είναι η ιδέα μου γιατί παλαιότερα δεν μου φαίνονταν να υπήρχαν τόσες πολλές.Τι λέτε; Για τις φανέλες για τα κομικ η για τα βιολογικά προϊόντα ? Τέλος πάντων ότι έγινε μόδα ναι έγινε και ότι έχει πέραση ακριβαίνει , έτσι καθορίζονται συνήθως οι τιμές από την ζήτηση. Σοβαρά κάποτε σκέφτηκα,για αστείο φυσικά αλλά έτσι μου φάνηκε,ότι με ότι αρχίζω να ασχολούμε,γινέται κάπως μεγαλύτερο στο κοινό. Ξεκινα τότε να ασχολείσαι με γκόμενες μπας και κόψουν την μουρμούρα και γίνουν καλύτερες.
Andreas2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Για τις φανέλες για τα κομικ η για τα βιολογικά προϊόντα ? Τέλος πάντων ότι έγινε μόδα ναι έγινε και ότι έχει πέραση ακριβαίνει , έτσι καθορίζονται συνήθως οι τιμές από την ζήτηση. Ξεκινα τότε να ασχολείσαι με γκόμενες μπας και κόψουν την μουρμούρα και γίνουν καλύτερες. Πάντως τα βιολογικά και οι φανέλες με κόμικ τωρά τελευταία έγιναν έτσι μεγάλα; Όταν λέω μόδα εννοείτε ότι είναι μέσα και το να μεγάλωσε η αγορά.Μάλλον μόδα είναι γιατί έχει μια εγχωρια εταιρία γαλακτοκομικών που άρχισε να βγάζει γάλα βιολογικό πριν 8 μήνες περίπου και μετά από 2-3 μήνες άρχισε μια άλλη εγχώρια να βγάζει βιολογικό γάλα.Η ΜΙΝΕΡΒΑ πότε άρχισε να βγάζει /και βιολογικά;Εξαρχής ή πιο μετά;
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πάντως τα βιολογικά και οι φανέλες με κόμικ τωρά τελευταία έγιναν έτσι μεγάλα; Τι να σου πω έχω σταματήσει να ασχολούμαι με κόμικς εδώ και δέκα χρόνια.
papajo_r Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Για τις φανέλες τώρα από εσένα το ακούω... τώρα για τα βιολογικά έχουν πέραση στο εξωτερικό στην ελλάδα μάλλον να παρακμάζουν βλέπω (σε σύγκριση με παλιότερα χρονια) τουλάχιστον όσο αφορά τα καταστήματα ντελικατέσεν και τα σουπερμαρκετ
Mrboom Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πάντως τα βιολογικά και οι φανέλες με κόμικ τωρά τελευταία έγιναν έτσι μεγάλα; μήπως εννοείς manga,anime και δήθεν ενδιαφέρον για το περιβάλλον και τέτοια ζαιτγκαιστ κλπ? Πάντως εγω λέω προσπαθησε να κάνεις μόδα κάτι ωφέλιμο για την κοινωνία όπως τον γυμνισμό κλπ.Τότε όμως δε θα χρειάζεσαι πια τις φανέλες και θα περάσει η μόδα τους
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πάντως τα βιολογικά και οι φανέλες με κόμικ τωρά τελευταία έγιναν έτσι μεγάλα; Και δεν ειναι τα μονα, που τωρα τελευταία εχουν γινει ετσι μεγαλα. Κατα τα αλλα, διαφορες σε φανέλες και κομικ δεν εχω δει. Στα βιολογικά υπάρχει αυτη η άνθηση διότι, αφενος ειναι πιο νόστιμα αφετέρου εχουμε την ψευδαίσθηση πως θα σώσουμε τον οργανισμό μας και ας καταπίνουμε καθε μερα ολων των ειδών τις μολύνσεις. Βεβαια, μπορεί να ειναι και αυτο που λες. Το οτι έγιναν μόδα αφότου τα άρχισες εσυ...
Andreas2 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Και δεν ειναι τα μονα, που τωρα τελευταία εχουν γινει ετσι μεγαλα. Κατα τα αλλα, διαφορες σε φανέλες και κομικ δεν εχω δει. Στα βιολογικά υπάρχει αυτη η άνθηση διότι, αφενος ειναι πιο νόστιμα αφετέρου εχουμε την ψευδαίσθηση πως θα σώσουμε τον οργανισμό μας και ας καταπίνουμε καθε μερα ολων των ειδών τις μολύνσεις. Βεβαια, μπορεί να ειναι και αυτο που λες. Το οτι έγιναν μόδα αφότου τα άρχισες εσυ... Έτυχε αυτό με το που άρχισα εγίναν μεγαλύτερα.Απλά τα βιολογικά παλαιότερα ίσως να μην ήταν τόσο μεγάλα.Φυσικά ακόμα πιο παλιά μόνο βιολογικά υπήρχαν με την έννοια ότι δεν υπήρχαν τα χημικά και όλα αυτά και τα έτοιμα,συντηρητικά,ψεκάσματα κατάλαβες τι εννοώ. Απλά όταν αρχίσαν να γίνονται τα συμβατικά πιο μετά είπαν για υγείες και έτσι και αρχίσαν πάλι με παραδοσιακό τρόπο να κάνουν τα προιόντα,δηλαδή με το βιολογικό.
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Sorry που θα βγω λίγο offtopic αλλα Αντρέα τι έχεις σπουδάσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα