bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλημέρα στους φίλους του foroum! Μόλις έστησα το πρώτο μου desktop! Σαν καινούριος λοίπον που είμαι μου λείπουν βασικές γνώσεις σε διαφορά θεμάτα γιαύτο ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Κυρίως γράφω επειδή δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στον εαυτό μου για αύτο και θέλω να ελέγξω αν ολά πανέ καλά! Το σύστημα μου ειναί το εξής: ΜΗΤΡΙΚΗ: ASUS CROSSHAIR FORMULA IV ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: AMD PHENOM II X6 1100t με την stock ψύκτρα ΜΝΗΜΕΣ RAM: KINGSTON 4GX HYPER X GENESIS 4GB DDR3 στα 1600 KOYTI: ASUS VENTO TA-M21 KAΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ASUS 6950 2GB ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚO: THERMALTAKE TPX-775M TOUGHPOWER XT 775W Δεν εχώ μπει ακομά στον πειράσμο να το clockαρω. Οι ερωτησείς μου είναι οι εξής: 1. Πως μπορώ να ελέγξω θερμοκράσιες cpu gpu κλπ? 2. Ποιες είναι οι καταλληλες θερμοκρασίες που πρεπεί να έχει το κάθε ένα? 3. Θα χρειαστεί να αλλαξω ψύκτρα στον επεξεργαστή αν δεν κανώ overclocking άμεσα? 4. Ποια είναι η άποψη σας για τα διάφορα fan controllers που κυκλοφορούν και αν είναι ευκολα στην εγκατάσταση τους? 5. Ποιον ssd μου προτεινετέ για να προσθεσω στο συστημά μου μεχρι 100 euro? 6. Τέλος θέλω την προσωπική σας γνώμη για το σύστημα που εστήσα! Επείτα από πολυ ψάξιμο κατελήξα σε αυτά και θέλω να ξέρω αν έκανα πατατιά!? ps. Έχω σπασμένη έκδοση των windows seven 32 bit πιστευώ πως δεν επηρρεάζει το συστήμα μου αυτό αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος! Υπαρχεί περίπτωση να έχω καποίο θέμα στο μέλλον? Τις ενημερώσεις τις κάνει κανονικά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλώς όρισες 1. Με διάφορα προγράμματα όπως HWMonitor, everest κλπ 2. Εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες... Με Stock ψύχτρα σε Idle Και με φυσιολογική θερμοκρασία δωματίου ας πούμε 35max cpu? 3. Όχι απαραίτητα αλλά καλό είναι να την αλλάξεις για την καλύτερη ψύξη του επεξεργαστή σου και για τα αυτάκια σου 4. Η εγκατάσταση είναι σχετικά απλή αν ξέρεις 2-3 πράγματάκια περι συνδεσμολογίας... Η άποψή μου, είναι απαραίτητα αν έχεις ευαίσθητα αυτιά και πολλά φουρφούρια μέσα στο κουτί σου 5. Με 60GB είσαι καλυμμένος στον ssd; 6. Βιάστηκες νομίζω και δεν μας λες το βασικό... Τροφοδοτικό; edit:^^^ ΜΕ κρέμασες με το edit σου Αφού έχεις σπασμένα βάλε τα 64άρια τουλάχιστον να δει όλη τη μνήμη
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλώς όρισες 1. Με διάφορα προγράμματα όπως HWMonitor, everest κλπ 2. Εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες... Με Stock ψύχτρα σε Idle Και με φυσιολογική θερμοκρασία δωματίου ας πούμε 35max cpu? 3. Όχι απαραίτητα αλλά καλό είναι να την αλλάξεις για την καλύτερη ψύξη του επεξεργαστή σου και για τα αυτάκια σου 4. Η εγκατάσταση είναι σχετικά απλή αν ξέρεις 2-3 πράγματάκια περι συνδεσμολογίας... Η άποψή μου, είναι απαραίτητα αν έχεις ευαίσθητα αυτιά και πολλά φουρφούρια μέσα στο κουτί σου 5. Με 60GB είσαι καλυμμένος στον ssd; 6. Βιάστηκες νομίζω και δεν μας λες το βασικό... Τροφοδοτικό; Αφού έχεις σπασμένα βάλε τα 64άρια τουλάχιστον να δει όλη τη μνήμη 1.GOOGLARW Και απλά τα κατεβάζω με install και ετσι? 2.οκ θα κοιτάξω το μεσημεράκι με ενα από τα προγραμματάκια σου και θα σου πω που βρίσκομαι.. 3.δεν εχω θεμά με τα αυτακιά μου προς το παρόν είναι πολυ αθόρυβη θα ελέγα, παιζει να εχει προβλημά η συγκεκριμένη επείδη δεν είναι θορυβόδης? ;p 4. εχω την ιδεά που λες αλλα δεν ξέρω πως θα καταφέρω να εχω τις πραγματικές θερμοκρασίες στο control! εκεί δεν ξέρω τι παίζει στις συνδέσεις.. 5. ναι ανετα μονο το λειτουργικο λεω να περασω για να τρεχει με 100! xD 6. το περίμενα ..΄ γενικά στην ζωή μου είμαι ανυπόμονος! επρεπε να περιμενώ τις μπουλντοζες το ξερώ! σε intel δεν θα πηγαινα παντώς! γίνε ποιο συγκεκριμένη αν μπορείς! για το μόνο που μετανιώνω είναι αυτό! μηπως πρεπει να μετανιώσω και για αλλά πραγματά? Μόλις το πρόσθεσα! Νομίζω ότι την βλέπει όλη μιας και έχω μόνο 4 gb ram και απο όσο ξέρω και σύμφωνα με την μητρική μου υποστηρίζει μεχρί 4gb στα 32 bit .. κάνω λάθος? ps. Ενθουσιαστήκα με την ταχυτητά σου! δεν σε λεώ φίλε γιατί δεν με λένε Μαρίκα. παντώς είναι πρώτηφορά που συναντώ ψαγμένη γυναίκα σε τέτοια θέματα! Δηλώνω ερωτευμένος μόνο και μόνο για αυτό! xD
FaRMaKhs Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 1. Με διάφορα προγράμματα όπως HWMonitor, everest κλπ Btw φιλε μου εχω την εντυπωση οτι το everest εγινε AIDA πλεον Σε ολα τα αλλα +1
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 1.GOOGLARW Και απλά τα κατεβάζω με install και ετσι? 2.οκ θα κοιτάξω το μεσημεράκι με ενα από τα προγραμματάκια σου και θα σου πω που βρίσκομαι.. 3.δεν εχω θεμά με τα αυτακιά μου προς το παρόν είναι πολυ αθόρυβη θα ελέγα, παιζει να εχει προβλημά η συγκεκριμένη επείδη δεν είναι θορυβόδης? ;p 4. εχω την ιδεά που λες αλλα δεν ξέρω πως θα καταφέρω να εχω τις πραγματικές θερμοκρασίες στο control! εκεί δεν ξέρω τι παίζει στις συνδέσεις.. 5. ναι ανετα μονο το λειτουργικο λεω να περασω για να τρεχει με 100! xD 6. το περίμενα ..΄ γενικά στην ζωή μου είμαι ανυπόμονος! επρεπε να περιμενώ τις μπουλντοζες το ξερώ! σε intel δεν θα πηγαινα παντώς! γίνε ποιο συγκεκριμένη αν μπορείς! για το μόνο που μετανιώνω είναι αυτό! μηπως πρεπει να μετανιώσω και για αλλά πραγματά? Μόλις το πρόσθεσα! Νομίζω ότι την βλέπει όλη μιας και έχω μόνο 4 gb ram και απο όσο ξέρω και σύμφωνα με την μητρική μου υποστηρίζει μεχρί 4gb στα 32 bit .. κάνω λάθος? ps. Ενθουσιαστήκα με την ταχυτητά σου! δεν σε λεώ φίλε γιατί δεν με λένε Μαρίκα. παντώς είναι πρώτηφορά που συναντώ ψαγμένη γυναίκα σε τέτοια θέματα! Δηλώνω ερωτευμένος μόνο και μόνο για αυτό! xD 1. Εδώ είσαι http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Τέρμα δεξιά λέει "1.17 setup, english (installation, includes 32 and 64-bit binaries)" Αυτό βάλε και όχι το κινέζικο, έχω καιρό να τα ξεσκονίσω τα κινέζικα.. 2. περιμένω 3. όχι απλά δεν ψύχει τόσο καλά όσο μία aftersale. Εγώ θα έβαζα 4. Αν έχεις ιδέα που λες θα το βρεις μόλις δεις πως είναι... Πόσα ανεμιστήρια έχεις μέσα; 5. ssd λεπόν http://www.skroutz.gr/s/272518/OCZ-Vertex-2-SATA-II-2-5%22-60GB.html 6. To καλό είναι ότι πήρες μητρική που παίρνει μπούλιδες με ένα απλό BIOS update. Οπότε εντάξει παλεύεται. Απλά έδωσες γύρω στα 200 για cpu τη στιγμή που σε 30 μέρες, θα έχουν βγει οι νέοι... Dont worry και εγώ θα το κάνω αυτό χωρίς να περιμένω μπούλιδες... Νομίζω δεν την βλέπει όλη αλλά 3,2 editara: Και κάνε overclock Βρεεεεε τέτοια μητρική και τέτοιο cpu είναι αμαρτία. ΑΡΑ πάρε μία ψύχτρα Btw φιλε μου εχω την εντύπωση οτι το everest εγινε AIDA πλεον Σε ολα τα αλλα +1 Ε ο θείος μου είχε δώσει το everest. Κατσε να τον πάρω τηλ να μου στείλει και το AIDA.... Αιντεεεεεεεεεεεεεεεε
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ty για τον χρόνο σας παιδιά! θα σου πω θερμοκρασίες το απογευματάκι λοιπόν! μακάρι...εχω 4 ανεμιστηρια 120mm ωραιος ο ssd αλλα με εβαλες σε σκέψεις τωρα! μηπως να παρω ψυκτρά αντι ssd? ποια η γνωμη σου για τις corsair h50, h70! εχεις να προτείνεις τιποτά ποιο οικονομικό για τον επεξεργαστη μου σε αέρα?? εχώ προβλημά χώρου ομως γτ έχει δυο ανεμιστηρια στα πλαγιά και μια λαμπα neon τα οποια δεν παιζει να τα βγαλω αχρηστα για μια ψύκτρα! οποτε μην ειναι κανα τουμπάνο παιζεί να εχεις δικιό δεν το εχώ ψαξεί να πω την αλήθεια και δεν θα το παίξω εξύπνος! υπάρχει περίπτωση το 0,8 που περισέυει να ειναι η min μνήμη που χρησιμοποίει το λειτουργίκο σταθέρα γιαύτο να μην το δείχνει? βλακεία ερώτηση το ξερώ! editara: θα κανώ φυσικα αλλά πρεπει να βρω τον χρόνο να ασχοληθώ γτ κάνω πρακτική και προετοιμάζω και την πτυχιακή μου παραλληλα! + οτι δεν το κρινώ απαραίτητο ακόμα γιατί τα games που παιζω (lol,cod,bf) τα παίζει στο full με 60-70 fps
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ty για τον χρόνο σας παιδιά! θα σου πω θερμοκρασίες το απογευματάκι λοιπόν! μακάρι...εχω 4 ανεμιστηρια 120mm ωραιος ο ssd αλλα με εβαλες σε σκέψεις τωρα! μηπως να παρω ψυκτρά αντι ssd? ποια η γνωμη σου για τις corsair h50, h70! εχεις να προτείνεις τιποτά ποιο οικονομικό για τον επεξεργαστη μου σε αέρα?? εχώ προβλημά χώρου ομως γτ έχει δυο ανεμιστηρια στα πλαγιά και μια λαμπα neon τα οποια δεν παιζει να τα βγαλω αχρηστα για μια ψύκτρα! οποτε μην ειναι κανα τουμπάνο παιζεί να εχεις δικιό δεν το εχώ ψαξεί να πω την αλήθεια και δεν θα το παίξω εξύπνος! υπάρχει περίπτωση το 0,8 που περισέυει να ειναι η min μνήμη που χρησιμοποίει το λειτουργίκο σταθέρα γιαύτο να μην το δείχνει? βλακεία ερώτηση το ξερώ! Ας πω την θεωρία μου περί pc και πάλι Λοιπόν ssd ή ψύχτρα? χμμμμμμμμμμμ όταν δίνεις ~180γιούρια για μητρική και ~200 για cpu τα δίνεις επειδή στοχεύεις στο κάτι παραπάνω. Αλλιώς παίρνεις μια AM3+ ready στα 90γιούργια και καθάρισες (νατος ο ssd). Βάση της σύνθεσης όταν την πρωτοδιάβασα σκέφτηκα εδώ το επόμενο Overclock του insomnia. Εχεις δώσει πολλά λεφτά και το να μπαίνεις σε δίλλημα ssd ή ψύχτρα μου κάθεται στο λαιμό (sorry αλλά μιλάω χύμα) Τώρα το κουτί είναι στα 19 και κάτι εκατοστά ε; Μέτρησε πόση απόσταση έχεις από τη βάση του socket μέχρι πάνω γιατί νομίζω έχει φουρφούρι στο πλαϊνό και έχεις όντως περιορισμένο χώρο για καλή αερόψυχτρα. Την Η70 θα την πάρω σε μερικές μέρες. Την Η50 την έχει ένα παιδί από το φόρουμ (παιδί; χμμμμ ελπίζω να μην το διαβάσει και πάρει αέρα) και είναι αρκετά ικανοποιημένος. Εχει κάνει και overclock. Εγώ λοιπόν δεν θα θυσίαζα ssd και ψύχτρα. Εχεις μηχάνημα τούμπανο και του λείπουν και τα 2...
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ας πω την θεωρία μου περί pc και πάλι Λοιπόν ssd ή ψύχτρα? χμμμμμμμμμμμ όταν δίνεις ~180γιούρια για μητρική και ~200 για cpu τα δίνεις επειδή στοχεύεις στο κάτι παραπάνω. Αλλιώς παίρνεις μια AM3+ ready στα 90γιούργια και καθάρισες (νατος ο ssd). Βάση της σύνθεσης όταν την πρωτοδιάβασα σκέφτηκα εδώ το επόμενο Overclock του insomnia. Εχεις δώσει πολλά λεφτά και το να μπαίνεις σε δίλλημα ssd ή ψύχτρα μου κάθεται στο λαιμό (sorry αλλά μιλάω χύμα) Τώρα το κουτί είναι στα 19 και κάτι εκατοστά ε; Μέτρησε πόση απόσταση έχεις από τη βάση του socket μέχρι πάνω γιατί νομίζω έχει φουρφούρι στο πλαϊνό και έχεις όντως περιορισμένο χώρο για καλή αερόψυχτρα. Την Η70 θα την πάρω σε μερικές μέρες. Την Η50 την έχει ένα παιδί από το φόρουμ (παιδί; χμμμμ ελπίζω να μην το διαβάσει και πάρει αέρα) και είναι αρκετά ικανοποιημένος. Εχει κάνει και overclock. Εγώ λοιπόν δεν θα θυσίαζα ssd και ψύχτρα. Εχεις μηχάνημα τούμπανο και του λείπουν και τα 2... Συμφωνώ μαζί σου αλλά από την σχολή μου οσους εχώ ρώτησει μου έχουν πει οτι αρκει η stock ψυκτρα και δεν γινέται η amd στην κορυφή της αυτήν την στιγμή να εχεί βάλει οτι να ναι ψύκτρα, γιαυτο και δεν προσθεσα ψυκτρά στον αρχικό μου προυπολογισμό αν και είμαι και εγώ της αποψής πως μια aftersale επιλόγη είναι κατά πολύ ανώτερη! Καλά κανεί και σου κάθεται στο λαιμό! Και σε μένα το ίδιο, αλλά ηδη χρώσταω τα υπολοίπα εξαρτημάτα και δεν μπορώ να βαλώ επιπλέον έξοδα! μην ξεχνάς είμαι φοιτήτης που δουλεύα ενα εξαμήνο για να εχω λεφτά να πάρω ολα αύτα! τα λέφτα της πρακτίκης τωρα δεν φτάνουν ουτε για ζήτω! οπότε πρεπει να κάνω κάποιες υποχωρήσεις στα θέλω μου αύτην την στιγμή και να τα προσθέσω στο μέλλον! για αυτο και εχω το δίλλημα ποιο από τα δύο! ελπίζω να με νιώθεις! Τους λόγους που δεν έχω πηράξει ακόμα τα ρολόγια τους έγραψα σε προηγούμενο edit. + οτι θελώ να κερδίσω διαρκέια υγειάς στον επεξεργαστή χωρίς να παρέμβω εγώ!
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 editara: θα κανώ φυσικα αλλά πρεπει να βρω τον χρόνο να ασχοληθώ γτ κάνω πρακτική και προετοιμάζω και την πτυχιακή μου παραλληλα! + οτι δεν το κρινώ απαραίτητο ακόμα γιατί τα games που παιζω (lol,cod,bf) τα παίζει στο full με 60-70 fps τώρα το είδα Συμφωνώ μαζί σου αλλά από την σχολή μου οσους εχώ ρώτησει μου έχουν πει οτι αρκει η stock ψυκτρα και δεν γινέται η amd στην κορυφή της αυτήν την στιγμή να εχεί βάλει οτι να ναι ψύκτρα, γιαυτο και δεν προσθεσα ψυκτρά στον αρχικό μου προυπολογισμό αν και είμαι και εγώ της αποψής πως μια aftersale επιλόγη είναι κατά πολύ ανώτερη! Καλά κανεί και σου κάθεται στο λαιμό! Και σε μένα το ίδιο, αλλά ηδη χρώσταω τα υπολοίπα εξαρτημάτα και δεν μπορώ να βαλώ επιπλέον έξοδα! μην ξεχνάς είμαι φοιτήτης που δουλεύα ενα εξαμήνο για να εχω λεφτά να πάρω ολα αύτα! τα λέφτα της πρακτίκης τωρα δεν φτάνουν ουτε για ζήτω! οπότε πρεπει να κάνω κάποιες υποχωρήσεις στα θέλω μου αύτην την στιγμή και να τα προσθέσω στο μέλλον! για αυτο και εχω το δίλλημα ποιο από τα δύο! ελπίζω να με νιώθεις! Τους λόγους που δεν έχω πηράξει ακόμα τα ρολόγια τους έγραψα σε προηγούμενο edit. + οτι θελώ να κερδίσω διαρκέια υγειάς στον επεξεργαστή χωρίς να παρέμβω εγώ! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, απλά έχεις μία υπερβολή στις επιλογές σου και δεν ξέρω βασικά και τις ανάγκες σου. Πες μου τι θα κάνεις με το Pc πέρα από τα Games που είπες, ποια οθόνη έχεις και θα σου πω μερικά πράγματα... Α πόσο περίπου σου στοίχισε;
Mallibu Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εγώ θα προτεινα να πας σε i5 2500 (~180 E) + Gigabyte P67 UD3 (~120 E) και με 300 Euros σύνολο θα έχεις πολύ καλύτερη απόδοση απο τα 360 που πας να σκάσεις τώρα για Cpu+mobo.
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εγώ θα προτεινα να πας σε i5 2500 (~180 E) + Gigabyte P67 UD3 (~120 E) και με 300 Euros σύνολο θα έχεις πολύ καλύτερη απόδοση απο τα 360 που πας να σκάσεις τώρα για Cpu+mobo. Τα έσκασε βρε
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 τώρα το είδα Σε καταλαβαίνω απόλυτα, απλά έχεις μία υπερβολή στις επιλογές σου και δεν ξέρω βασικά και τις ανάγκες σου. Πες μου τι θα κάνεις με το Pc πέρα από τα Games που είπες, ποια οθόνη έχεις και θα σου πω μερικά πράγματα... Α πόσο περίπου σου στοίχισε; Ναι παντά ψαχνώ το καλυτερό και είμαι τελειομανής! οι ανάγκες μου αυτήν την στιγμή εε.. games αντέ καλά βαλέ και λιγό προγραμματισμό λόγο πτυχιακής για το άλλο εξάμηνο και λίγο web design αλλά οι απαιτησείς ειναί μαλλον λίγες για το συστημά μου αυτήν την στιγμή! το μόνο ίσως που θα δικαιολογήσει τις επιλογές μου είναι το photoshop και το cubase λόγο δούλειας κυριώς. Έχω δυο οθόνες μια 22 και μια 20 samsung! η δευτερή χρησιμοποιήτε σαν monitor και υποβοήθεια στο eclipse κυρίως και στα games για skype ventrilo κλπ! δλδ οτί εχει να κανεί με επικοινωνία. 1250 euro ολα μαζί! αλλά εχώ να προσθεσώ ακομά controller ssd και ψυκτρά! Εγώ θα προτεινα να πας σε i5 2500 (~180 E) + Gigabyte P67 UD3 (~120 E) και με 300 Euros σύνολο θα έχεις πολύ καλύτερη απόδοση απο τα 360 που πας να σκάσεις τώρα για Cpu+mobo. Χαιρόμαι για την πρόταση σου φίλος αλλά εκτός του ότι έχω κάνει ήδη τις επιλογές μου και τα έχω σκάσει τα λεφτάκια μου δεν προκείται να ξαναγυρίσω πισώ στους intel ποτέ! Ο λογός? απλός αλλά μάλλον πολλοί δεν τον καταλαβαίνουν! Σέβομαι τα λεφτά που δίνω και οταν θα πάω σε x χρόνια σε αναβαθμίση θελώ να μην αλλάζω τα παντά αλλά μονό αυτά που δεν με καλυπτόυν, κατί που η intel δεν παίζει να το εχεί ποτέ σαν τακτική και κρίνω εκ του αποτελέσματος οχί με θεωρίες... δευτερον ο μονος λόγος που ο ι5 εχεί καλυτερή αποδοσή είναι ότι τα προγράματα που τρέχουν σήμερα δεν υποστηριζούν τους 6 πυρήνες εξ ολοκλήρου αλλά η εμπειρία μου πανώ σε τετοιά ζητήματα λέει πως στην αγόρα ενός καινούριου pc κοιτάς στο μελλόν και οχί στο παρόν! οποτέ να ξαναμιλησούμε και να δούμε ποιος εκάνε τλκ την καλυτέρη επιλογή αργότερα! βέβαια δεν παύει να είναι απλά η γνώμη μου! 3ον και σημαντικότερον επειδή το εχώ δει και σε άλλο σημειό του forum σημέρα που σας κατασκοπεύα λιγάκι το θεωρώ ανόητο να συγκρίνεται τετραπύρηνους με εξαπύρηνους! τους λογούς τους καταλαβαίνει ο καθένας θέλω να πιστευώ! τέσπα για τα σημερίνα δεδομένα η προτασή σου πιστέυω οτι χανεί σε ελαχιστά σημειά αλλά οπώς ειπά εκάνα αγορά σκεπτόμενος το μέλλον γιαύτο και εβάλα τούμπανο μητρικη για να υποστηρίζει oc kai τις μπουλτόζες ωστε αν σε κανα χρονό φτιαχτώ ξανά να μπορώ να βαλώ ένα μπούλη όταν και η τίμη του δεν θα είναι τσουχτέρη! edit: βασικά να απαντησώ σώστα! σου φτιαχνω σύνθεση με amd τετραπυρινο και ειμαι πολύ κοντά στις αποδοσείς του 2500 και ισώς στα παιχνίδια μερικές φορές και καλύτερες και είμαι κατώ περίπου 50 euro απο την πρόταση σου! μιλαμε παντά για stock υποθεσείς χωρίς οc κλπ..
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ναι παντά ψαχνώ το καλυτερό και είμαι τελειομανής! οι ανάγκες μου αυτήν την στιγμή εε.. games αντέ καλά βαλέ και λιγό προγραμματισμό λόγο πτυχιακής για το άλλο εξάμηνο και λίγο web design αλλά οι απαιτησείς ειναί μαλλον λίγες για το συστημά μου αυτήν την στιγμή! το μόνο ίσως που θα δικαιολογήσει τις επιλογές μου είναι το photoshop και το cubase λόγο δούλειας κυριώς. Έχω δυο οθόνες μια 22 και μια 20 samsung! η δευτερή χρησιμοποιήτε σαν monitor και υποβοήθεια στο eclipse κυρίως και στα games για skype ventrilo κλπ! δλδ οτί εχει να κανεί με επικοινωνία. 1250 euro ολα μαζί! αλλά εχώ να προσθεσώ ακομά controller ssd και ψυκτρά! Μάλιστα... Ελπίζω για αυτά που είπες στην αρχή, mobo, cpu, ram, psu, gpu, case να μην έδωσες πάνω από 820-830. Τεσπα ότι έγινε έγινε. Γνώμη μου αφού δεν πας για Overclock σύντομα πάρε έναν ssd και πάρε πιο μετά την ψύχρα. Εξάλλου max 50euro θα πάρεις κάτι πολύ καλό... Απλά έχω την αίσθηση (και είμαι σίγουρη) ότι για αυτά που ζητάς υπερέβαλες σε κομμάτια και έκοψες βασικά πράγματα... Anyway never mind καλορίζικο να είναι.... Περιμένω φωτο με τις θερμοκρασίες
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μάλιστα... Ελπίζω για αυτά που είπες στην αρχή, mobo, cpu, ram, psu, gpu, case να μην έδωσες πάνω από 820-830. Τεσπα ότι έγινε έγινε. Γνώμη μου αφού δεν πας για Overclock σύντομα πάρε έναν ssd και πάρε πιο μετά την ψύχρα. Εξάλλου max 50euro θα πάρεις κάτι πολύ καλό... Απλά έχω την αίσθηση (και είμαι σίγουρη) ότι για αυτά που ζητάς υπερέβαλες σε κομμάτια και έκοψες βασικά πράγματα... Anyway never mind καλορίζικο να είναι.... Περιμένω φωτο με τις θερμοκρασίες Εχεις απολυτο δικιο! το ξερώ! αλλά πίστευα πως δεν θα είχα θέμα στα οικονομίκα και θα εβαζά και τα υπολοιπά κομμάτια του puzzle άμεσα, τώρα που μπήκα στον χορό και τα είδα καλυτέρα και ποιο σοβάρα τα πράγματα έχω πρόβλημα! αλλά σιγά σιγά δεν αγχώνομαι όλα θα γίνουν! (θελω να πιστεύω) στην ανάγκη θα με βοηθήσετε και εσείς! hahah.. ευχαριστώ πολύ! θα σου στείλω μόλις παω σπίτι και τις δώ και εγώ! ελπίζω μόνο να είσαι on! ty παντώς δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση απο ενα άτομο που δεν με ξέρει καθόλου! να σαι καλά ισώς εξαιτίας σου να αρχίσω να χρησιμοποίω ποιο συχνά τα forum!
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Να 'σαι καλά. Το Insomnia είναι εγκυκλοπαίδεια γνώσης πάνω σε θέματα Pc. Υπάρχουν πολύ πιο μορφωμένα άτομα από εμένα σε αυτά τα θέματα. Να το χρησιμοποιείς λοιπόν για να πάρεις αρκετές γνώσεις, αρκεί βέβαια να έχεις κέφι και διάθεση να μάθεις... Οσο για το αν είμαι Online... Εχεις δίκιο να αναρωτιέσαι δεν με ξέρεις Δοκίμασε να ποστάρεις να δούμε αν θα είμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.