karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Οκ λίγο ακυρη η παρομοίωση ... so let me rephrase .... είναι σαν να πέρνεις έπιπλα πολλών χιλιάδων ευρώ... και να τα βάζεις σε μια γκαρσονιέρα 18 τετραγωνικά με 200Ε ενοικειο... ναι μεν τα επιπλα δεν θα πάθουν τπτ.. αλλα είναι κριμα και εντελώς άκυρη μια τέτοια επιλογή! ^^^^Thano τώρα σε τσάκισε όμως +1000000000000000000
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μπα οχι.τα επιπλα θα ειναι ακριβως αυτα που θα εβαζες και σε ενα σπιτι των 75 και σε ενα των 150.απλα το 75αρι θα εχει και πολυ χαμηλοτερο ενοικιο. αλλα το 150αρι θα ειναι και πιο ευαερο και ευηλιο κτλπ κτλπ....τωρα καρμεν?
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μπα οχι.τα επιπλα θα ειναι ακριβως αυτα που θα εβαζες και σε ενα σπιτι των 75 και σε ενα των 150.απλα το 75αρι θα εχει και πολυ χαμηλοτερο ενοικιο. αλλα το 150αρι θα ειναι και πιο ευαερο και ευηλιο κτλπ κτλπ....τωρα καρμεν? Τώρα κατάλαβα γιατί τα καλώδιά σου δεν έχουν συμμαζεμό ... Από γούστο τίποτα. Που θα βάλεις καλέ τον μπουφέ στην γκαρσονιέρα; Τα μεταξωτά αυτά, θέλουν και επιδέξιους αυτούς, λέω εγώ για το θέμα κουτιού και υπολοίπου συστήματος (μια και κάνετε παρομοιώσεις να πω εγώ παροιμία )
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Τώρα κατάλαβα γιατί τα καλώδιά σου δεν έχουν συμμαζεμό ... Από γούστο τίποτα. Που θα βάλεις καλέ τον μπουφέ στην γκαρσονιέρα; Τα μεταξωτά αυτά, θέλουν και επιδέξιους αυτούς, λέω εγώ για το θέμα κουτιού και υπολοίπου συστήματος (μια και κάνετε παρομοιώσεις να πω εγώ παροιμία ) Γιατι ρε τα 75 ειναι γκαρσονιερα?ενα htpc ειναι γκαρσονιερα.ενα midi ειναι απο 60 μεχρι 75. Απο γουστο λεει τιποτα.ουυυ ρε.800ανεμιστηρες εχω μεσα,που να τα στρωσω.βαριεμαι.δεν θα κατσω τωρα να ξυλωσω την μητρικη για να τα βαλω ολα απο την αρχη. Εσυ με το corsair εισαι πλεον της υψηλης γαλλικης κοινωνιας του 1800 ε?βασιλισσα και ετσι.χαχαχαχχα (χοντροκολες ηταν ολες αυτες ρεεεεεεεεεεεεεε )
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Γιατι ρε τα 75 ειναι γκαρσονιερα?ενα htpc ειναι γκαρσονιερα.ενα midi ειναι απο 60 μεχρι 75. Απο γουστο λεει τιποτα.ουυυ ρε.800ανεμιστηρες εχω μεσα,που να τα στρωσω.βαριεμαι.δεν θα κατσω τωρα να ξυλωσω την μητρικη για να τα βαλω ολα απο την αρχη. Εσυ με το corsair εισαι πλεον της υψηλης γαλλικης κοινωνιας του 1800 ε?βασιλισσα και ετσι.χαχαχαχχα (χοντροκολες ηταν ολες αυτες ρεεεεεεεεεεεεεε ) Κάτσε βρε φίλε, συγκρίνεις το κουτί σου με αυτό που λέμε; Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Μια χαρά κουτάρα είναι και έλεγα να το παρω κιόλας αλλά το corsair το αγάπησα Για τις χοντροαυτές μην με κάνεις να ανεβάσω φώτο απο παραλία ε;
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Κάτσε βρε φίλε, συγκρίνεις το κουτί σου με αυτό που λέμε; Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Μια χαρά κουτάρα είναι και έλεγα να το παρω κιόλας αλλά το corsair το αγάπησα Για τις χοντροαυτές μην με κάνεις να ανεβάσω φώτο απο παραλία ε; Οχι ρε συ δεν τα συγκρινω.χαχα.να σου πω τι κανουμε αυτη την στιγμη?μ@λ......ομαστε να περασει η ωρα.χαχαχα αλλα ενταξει εαν καποια στιγμη καταφερει να παρει κατι καλυτερο ας το κανει.δεν θα παει χαμενο. Απλα ειπε το παλικαρι οτι εκοψε λιγο απο εδω,λιγο απο εκει και πηρε κατι που ηθελε.αφου ειναι ευχαριστημενος με την αγορα του ας μην το βγαλουμε ξινο. Α και που'σαι. Χοντρ..λα χοντροκ..λα χοντροκ..λα χοντροκ..λα.ανεβασε φωτο τωρα χοντροκ...λα χαχαχαχαχαχα (πλακα κανω για το χοντρ..λα).
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Σε καμία περίπτωση δεν του το βγάζουμε ξινό. Απλά θα μπορούσε να πάει σε κάτι καλύτερο σίγουρα. Τεσπα [/offtopic]
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Σε καμία περίπτωση δεν του το βγάζουμε ξινό. Απλά θα μπορούσε να πάει σε κάτι καλύτερο σίγουρα. Τεσπα [/offtopic] Τι τεσπα?που ειναι η φωτο???????χαχαχαχαχαχαχαχαχα
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δε λυπασαι τα ματάκια σου με τη χοντροκόλ@ που θα δεις; Ελα Stop το offtopic ///////
Mallibu Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 edit: βασικά να απαντησώ σώστα! σου φτιαχνω σύνθεση με amd τετραπυρινο και ειμαι πολύ κοντά στις αποδοσείς του 2500 και ισώς στα παιχνίδια μερικές φορές και καλύτερες και είμαι κατώ περίπου 50 euro απο την πρόταση σου! μιλαμε παντά για stock υποθεσείς χωρίς οc κλπ.. Σέβομαι την άποψη σου φίλε μου,αλλά επειδή και εγώ απο AMD προέρχομαι (για σειρά πολλών χρόνων) θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθέτως με το τελευταίο που λες. Δεν υπάρχει σύνθεση με AMD ουτέ στα ίδια,ούτε με περισσότερα,ποσο μάλλον και με 50 ευρώ φτηνότερα που αναφέρεις που να πλησιάζει καν τον i5 2500.
bonge Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ελπίζω η φωτο να σου απαντάει τους λόγους που ένα τέτοιο κουτί είναι απαράδεκτο για αυτό το σύστημα! Γενικότερο υπαρχει μια τάση σε πολλούς να πέρνουν τα υπερεξαρτήματα και να βάζουν σε δεύτερη μοίρα κουτί και τροφοδοτικό για να μειώσουν το κόστος.. από την μία όσο αφορά το τροφοδοτικό και ρισκάρουν την υγεία του υπολογιστή του και χανους στην τελική πολύ χρήμα σε ηλεκτρικό από τα αθλια efficiency.. και όσο αφορά το κουτί είναι σαν να βαζεις τα μηχανικά μέρη μιας ferrari πάνω στο σασι και τις λαμαρίνες ενός Yugo... εεε που να αντέξει το καημένο?? Εδώ και εδώ τι θα μπρούσες να πάρεις με λιγότερα λεφτά αλλά πολύ καλύτερη ποιότητα γενικά και πρακτικότητα στο εσωτερικό σχεδιασμο. Α και χωράνε και καθε είδους ψήκτρα ενώ παράλληλα είναι συμαζεμένα σε διαστάσεις! Λοιπόν φαίνεται οτι το κούτι δεν το έχεις δει απο κοντα! τα πλαστικα ειναι πολυ καλης ποιοτητας! η ψυχτρα μπηκε αμεσως και φανταζομαι θα βγει και αμεσως οπως γενικα και ολα τα υπολοιπα μιας και οι μονες βιδες που χρησιμοποιει ειναι για την στερεωση τησ mobo! γενικα η ποιοτητα του ειναι αριστη για την τιμη του μην πω οτι μπορω να το συγκρινω με κουτια κατηγοριας full case!το μονο - ειναι το τροφοδοτικο που ειναι πανω αντι για κατω, αλλα εχει 4 120mm ανεμηστηρια πιστευεις πραγματικα οτι εχει τετοιο θεμα το τροφοδοτικο με τετοια εισαγωγη και εξαγωγη αερα? λοιπον να μιλισουμε με αριθμους η γενικη θερμοκρασια του δεν ξεπερναει ποτε τους 34 βαθμους και το ζορισα στα ορια του με προγραμμα οση ωρα τα λεγατε! με λιγα λογια δεν με πηθεις γιατι το εχω μπροστα μου και βλεπω τι μπορει να κανει! αλλα βεβαια η γνωμη σου ειναι δεκτη! παντως εγω το προτεινω χωρις δευτερη σκεψη απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα! καλα τα κουτια που ποσταρες αλλα δεν ειναι asus vento! edit: δεν έβαλα ούτε έναν τόνο υπέροχα!
karmen1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 edit: δεν έβαλα ούτε έναν τόνο υπέροχα! Εγώ πάντως με τα edit σου έχασα την μπάλα αν δεν το κατάλαβες
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Τα παραλες για το vento μαλλον.ενταξει ειπαμε να σε υποστηριξουμε λιγο αλλα εσυ ξεφυγες.... Ποσταρε κανενα λινκ απο το κουτι σου γιατι υπαρχουν vento και vento.... Και εμεις ειχαμε αλλα δεν καναμε ετσι.
stm00192 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Λοιπόν φαίνεται οτι το κούτι δεν το έχεις δει απο κοντα! τα πλαστικα ειναι πολυ καλης ποιοτητας! η ψυχτρα μπηκε αμεσως και φανταζομαι θα βγει και αμεσως οπως γενικα και ολα τα υπολοιπα μιας και οι μονες βιδες που χρησιμοποιει ειναι για την στερεωση τησ mobo! γενικα η ποιοτητα του ειναι αριστη για την τιμη του μην πω οτι μπορω να το συγκρινω με κουτια κατηγοριας full case!το μονο - ειναι το τροφοδοτικο που ειναι πανω αντι για κατω, αλλα εχει 4 120mm ανεμηστηρια πιστευεις πραγματικα οτι εχει τετοιο θεμα το τροφοδοτικο με τετοια εισαγωγη και εξαγωγη αερα? λοιπον να μιλισουμε με αριθμους η γενικη θερμοκρασια του δεν ξεπερναει ποτε τους 34 βαθμους και το ζορισα στα ορια του με προγραμμα οση ωρα τα λεγατε! με λιγα λογια δεν με πηθεις γιατι το εχω μπροστα μου και βλεπω τι μπορει να κανει! αλλα βεβαια η γνωμη σου ειναι δεκτη! παντως εγω το προτεινω χωρις δευτερη σκεψη απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα! καλα τα κουτια που ποσταρες αλλα δεν ειναι asus vento! edit: δεν έβαλα ούτε έναν τόνο υπέροχα! Στο vento πάνω έχω πέσει 3 φορές και τις τρείς το μίσησα... εσυ μαλλον δεν έχεις δει αλλο ποιοτικοτερο κουτι για αυτο βλέπεις το vento ως ferrari... Ααααα όσο για την ψήκτρα πάρe καμιά ψηκτρα που να έχει back plate και όχι push pins και έλα πες μου ποσο εύκολα μπαίνει στο vento ή αν μπαινει χωρις να βγεί η μητρική.!!! Σε καταλαβαίνω που προσπαθείς να υπερασπιστείς την αγορά αλλα τουλάχιστον ας είμαστε λίγο αντικειμενικολι διότι το θέμα το βλέπουν και αλλοί ανθρωποι που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις και να επιρεάζονται αρνητικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.