Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασίες ΗΥ.

bonge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως με τα edit σου έχασα την μπάλα αν δεν το κατάλαβες :lol:

haha κάνω κάτι λάθος?

Όντως σου αναγνωρίζω ότι είσαι πανταχού παρόν!!!!! :P

με την ευκαιρία επειδή σας αρέσουν οι ιστορίες να πω και εγώ μια!

είναι δυο φίλοι ο ένας με βίλα και ο άλλος με σπίτι στο κέντρο, όμως είναι και οι δυο τους καλόκαρδοι και αγαπητοί στον κόσμο! ποια είναι η διαφορά τους? τον εναν τον νοιάζει το θέα αθήναι και το τι εικόνα βγάζει προς τα έξω ενώ τον άλλον να παραμείνει όπως είναι και να περνάει καλά! το αποτέλεσμα ομώς ποιο ειναι οτι και οι δυο ειναι καλοι ανθρωποι! που θελω να καταληξω? οτι τις επειδοσεις τις κανει το τι κρυβεις κατω απο το καπο σου και οχι το αν εχεις δερματινα καθισματα στο αμαξι! το θεμα ειναι το τι σε νοιαζει ποιο πολυ να κανεις μοστρα με το κουτι που εχεις η να εχεις κατι βολικο που ανα πασα στιγμη μπορεις να βαλέις χερι πολυ ευκόλα και απλοικα οπως πχ ειναι το vento! δεν χρησιμοποιει ουτε μια βιδα! και το συγκεκριμενο ειναι και ομορφο κουτι! οσο για τα καλωδια ειναι μαζεμενα ολα μαζι εκτος απο τα δυο fans και την λαμπα νεον που δεν εχω ασχοληθει να τα σουλουπωσω! τελος εχω δει yugo se dragster να βγαζει πανω απο 400 αλογα! οσο και αν το vento δεν ειναι κατηγοριας yugo αλλα ενος απλου τοyota θα ελεγα, υπαρχουν πολυ χειροτερα που ειναι και ποιο ακριβα που ειναι κατηγοριας κατωτερης απο yugo! αρα αμεσως σου αντικρουω την ιστορια σου! τεσπα σκοπος μου δεν ειναι να σου αλλαξω γνωμη ουτε εσενα ουτε της karmen αλλα στην ζωη μου εχω μαθει να αποριπτω κατι αφου το δοκιμασω! αν ηταν θα παντρεβομουνα και γυναικα επειδη μου αρεσε σε μια φωτογραφια της! :P ελπιζω να σε καλυψα! ολοι κρινομαστε απο τις επιλογες μας και εκ του αποτελεσματος! αν πραγματικα βρω κατι στράβο δεν θα διστασω να το πω για να μην την πατησουν και αλλοι! αλλα μεχρι στιγμης το κουτι ειναι komple δεν εχω λογο να το κατηγορησω για κατι!!

Δημοσ.

haha κάνω κάτι λάθος?

Όντως σου αναγνωρίζω ότι είσαι πανταχού παρόν!!!!! :P

με την ευκαιρία επειδή σας αρέσουν οι ιστορίες να πω και εγώ μια!

είναι δυο φίλοι ο ένας με βίλα και ο άλλος με σπίτι στο κέντρο, όμως είναι και οι δυο τους καλόκαρδοι και αγαπητοί στον κόσμο! ποια είναι η διαφορά τους? τον εναν τον νοιάζει το θέα αθήναι και το τι εικόνα βγάζει προς τα έξω ενώ τον άλλον να παραμείνει όπως είναι και να περνάει καλά! το αποτέλεσμα ομώς ποιο ειναι οτι και οι δυο ειναι καλοι ανθρωποι! που θελω να καταληξω? οτι τις επειδοσεις τις κανει το τι κρυβεις κατω απο το καπο σου και οχι το αν εχεις δερματινα καθισματα στο αμαξι! το θεμα ειναι το τι σε νοιαζει ποιο πολυ να κανεις μοστρα με το κουτι που εχεις η να εχεις κατι βολικο που ανα πασα στιγμη μπορεις να βαλέις χερι πολυ ευκόλα και απλοικα οπως πχ ειναι το vento! δεν χρησιμοποιει ουτε μια βιδα! και το συγκεκριμενο ειναι και ομορφο κουτι! οσο για τα καλωδια ειναι μαζεμενα ολα μαζι εκτος απο τα δυο fans και την λαμπα νεον που δεν εχω ασχοληθει να τα σουλουπωσω! τελος εχω δει yugo se dragster να βγαζει πανω απο 400 αλογα! οσο και αν το vento δεν ειναι κατηγοριας yugo αλλα ενος απλου τοyota θα ελεγα, υπαρχουν πολυ χειροτερα που ειναι και ποιο ακριβα που ειναι κατηγοριας κατωτερης απο yugo! αρα αμεσως σου αντικρουω την ιστορια σου! τεσπα σκοπος μου δεν ειναι να σου αλλαξω γνωμη ουτε εσενα ουτε της karmen αλλα στην ζωη μου εχω μαθει να αποριπτω κατι αφου το δοκιμασω! αν ηταν θα παντρεβομουνα και γυναικα επειδη μου αρεσε σε μια φωτογραφια της! :P ελπιζω να σε καλυψα! ολοι κρινομαστε απο τις επιλογες μας και εκ του αποτελεσματος! αν πραγματικα βρω κατι στράβο δεν θα διστασω να το πω για να μην την πατησουν και αλλοι! αλλα μεχρι στιγμης το κουτι ειναι komple δεν εχω λογο να το κατηγορησω για κατι!!

Ανέβασε μία φώτο βρε από το κουτί. Ετσιόπως υα λες θα πουλήσω το corsair... :P

έλα έλα περιμένω

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι παραυπερτιμολογούν τα κουτιά. Στον μπαλατσό(σιδηρουργός αλα.....) με 20€ κάνω καλύτερο κουτί(ή και μόνος το κάνω όπως θέλω) με αποσπόμενα μέρη κτλ κτλ. Τώρα άμα είναι να δώσω 100 € για λαμαρίνα .... είναι κάπως.

Το μόνο που ίσως να προσφέρουν είναι ηχομόνωση (αλλά δεν βάζω και τρακτέρια μέσα)

ΥΓ. Προτιμώ μηχανή από φερράρι στο γιουγκο ειλικρινά (αν είναι φυσικά να πληρώσω αρκετά λιγότερα-ανάλογα δηλαδή με τις τιμές των κουτιών:) :) )

Δημοσ.

Post #12

Το είδα μετά. Προφανώς είναι edit και δεν το έπιασα με την εξέλιξη της συζήτησης. Thanks πάντως :)

Δημοσ.

Στο vento πάνω έχω πέσει 3 φορές και τις τρείς το μίσησα... εσυ μαλλον δεν έχεις δει αλλο ποιοτικοτερο κουτι για αυτο βλέπεις το vento ως ferrari... :P

Ααααα όσο για την ψήκτρα πάρe καμιά ψηκτρα που να έχει back plate και όχι push pins και έλα πες μου ποσο εύκολα μπαίνει στο vento ή αν μπαινει χωρις να βγεί η μητρική.!!!

Σε καταλαβαίνω που προσπαθείς να υπερασπιστείς την αγορά αλλα τουλάχιστον ας είμαστε λίγο αντικειμενικολι διότι το θέμα το βλέπουν και αλλοί ανθρωποι που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις και να επιρεάζονται αρνητικά!

δεν υπερασπιζομαι την επιλογη μου εδω εχεις λαθος! ισα ισα μαλιστα πιστευω πλεον οτι θα μπορουσα να κοψω απο καπου για να βαλω εναν ssd μιας και εδω που εφτασα με αυτες τις συνθηκες δεν μπορω να τον παρω! δουλευα σε pc store εχω δει καθε λογης κουτι οποτε... ξερω τις αδυναμιες του κουτιου μου και δεν ειναι λιγες! αλλα για την τιμη του το γουσταρω πολυ! αυτα! xD δεν βλεπω τον λογο να κανω τετοια επιλογη σε ψυκτρα και να δυσκολεψω μονος μου τον εαυτο μου υπαρχουν ενα σωρο καλες και αποδοτικες λυσεις εκει εξω που απλα κουμπονουν πανω ! :P δεν εχω μια ωρα για πεταμα να βαλω μια ψυκτρα και την εχω πατησει με τετοιου ειδους ψυκτρες! τεσπα ειναι δεκτο οτι λες αλλα εγω στους υπολοιπους λεω την αποψη μου! δεν λεω οτι ειμαι ο καλυτερος και εχω σιγουρα δικιο αλλα λεω πως συμφωνα με την μικρη μου εμπειρια το κουτι εχει καποια καλα στοιχεια που δεν τα συναντας ευκολα σε Pc της κατηγοριας του!

EDIT KARMEN KOITA EDW!: Επειδη μαλλον εχετε παρεξηγησει κατι χωραει οποιαδηποτε ψυκτρα πιστευω! αλλα δεν θελω να βγαλω τα ακριανα ανεμιστηρακια για να βαλω ενα βοδι μεσα! ελπιζω να γινομαι αντιληπτος!

Δημοσ.

δεν υπερασπιζομαι την επιλογη μου εδω εχεις λαθος! ισα ισα μαλιστα πιστευω πλεον οτι θα μπορουσα να κοψω απο καπου για να βαλω εναν ssd μιας και εδω που εφτασα με αυτες τις συνθηκες δεν μπορω να τον παρω! δουλευα σε pc store εχω δει καθε λογης κουτι οποτε... ξερω τις αδυναμιες του κουτιου μου και δεν ειναι λιγες! αλλα για την τιμη του το γουσταρω πολυ! αυτα! xD δεν βλεπω τον λογο να κανω τετοια επιλογη σε ψυκτρα και να δυσκολεψω μονος μου τον εαυτο μου υπαρχουν ενα σωρο καλες και αποδοτικες λυσεις εκει εξω που απλα κουμπονουν πανω ! :P δεν εχω μια ωρα για πεταμα να βαλω μια ψυκτρα και την εχω πατησει με τετοιου ειδους ψυκτρες! τεσπα ειναι δεκτο οτι λες αλλα εγω στους υπολοιπους λεω την αποψη μου! δεν λεω οτι ειμαι ο καλυτερος και εχω σιγουρα δικιο αλλα λεω πως συμφωνα με την μικρη μου εμπειρια το κουτι εχει καποια καλα στοιχεια που δεν τα συναντας ευκολα σε Pc της κατηγοριας του!

Αν σκοπεύεις πάντως να πάρεις την H70 το κόκκινο ξέχασέ το....

Δημοσ.

Ενα ποιοτικο κουτί ΔΕΝ ειναι για μόστρά όπως θέλεις να υπονοήσεις... Σου έδωσα δύο παραδειγματα ΦΘΗΝΩΝ κουτιων τα οποία είναι πολύ καλα και κάθε αλλο παρα για μοστρα.

Ενα κουτί πρέπει να προσφέρει ευκολία συναρμολόγησης , καλο airflow , χαμηλό θόρυβο, καλό cable managment και να μην σφάζεις τα χέρια σου στις λαμαρίνες καθε φορά που θέλεις να αλλαξεις κατι. Το look είναι το τελευταίο που πρέπει να κοιτάει καποιος ασχέτως που είναι και κατι καθαρά υποκειμενικο.

Το μονο που προσπαθώ να σου πω τόση ώρα είναι οτι υπαρχουν το ίδιο φθηνά κουτιά αλλα πολύ πιο ποιοτικά!

τελος πάντων έχουμε ξεφύγει ....

Ευχαριστήσου το pcακι σου ... και μεγιες από εμενα!

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις πάντως να πάρεις την H70 το κόκκινο ξέχασέ το....

για την h70 δίνω και όλη μου την μέρα για να την βάλω αρκεί να την πάρω!!!!!!!!!!! :P

Ενα ποιοτικο κουτί ΔΕΝ ειναι για μόστρά όπως θέλεις να υπονοήσεις... Σου έδωσα δύο παραδειγματα ΦΘΗΝΩΝ κουτιων τα οποία είναι πολύ καλα και κάθε αλλο παρα για μοστρα.

Ενα κουτί πρέπει να προσφέρει ευκολία συναρμολόγησης , καλο airflow , χαμηλό θόρυβο, καλό cable managment και να μην σφάζεις τα χέρια σου στις λαμαρίνες καθε φορά που θέλεις να αλλαξεις κατι. Το look είναι το τελευταίο που πρέπει να κοιτάει καποιος ασχέτως που είναι και κατι καθαρά υποκειμενικο.

Το μονο που προσπαθώ να σου πω τόση ώρα είναι οτι υπαρχουν το ίδιο φθηνά κουτιά αλλα πολύ πιο ποιοτικά!

τελος πάντων έχουμε ξεφύγει ....

Ευχαριστήσου το pcακι σου ... και μεγιες από εμενα!

δεν σου ειπα οτι οι επιλογες που μου προτεινες δεν ειναι καλες η οτι δεν εχεις δικιο! αλλα σε συγκριση των τριων θα επελεγα και παλι vento! ο λογος οτι ειναι πολυ ποιο ομορφο εξωτερικα (υποκειμενικο) και δινεται στην τιμη του με 4 ανεμιστηρια χαμηλου θορυβου (αντικειμενικο)! επειτα απο την μικρη μου εμπειρια κρινω οτι ειχε και ευκολη συναρμολογηση μιας και ξεμπλεξα πολυ γρηγορα και κυριος ξεκουραστα! συμφωνω στους λογους που θετεις για την επιλογη ενος κουτιου και συμφωνα με τα 50 euro που εσταξα πιστευω οτι ειναι μια καλουτσικη επιλογη! αν ειχα και αλλα θα επαιρνα σιγουρα καλυτερο! αλλα αν εχεις μπει στο λουκι να φτιαξεις pc θα με καταλαβεις οτι αν κολησεις με κατι δυσκολα ξεκολας και αν τελικα το κανεις θα το μετανιωσεις που δεν πηρες αυτο που ηθελες! στην περιπτωση μου εφαγα κολλημα με την μητρικη! να με κραζες εκει οτι σπαταλησα λεφτα θα το καταλαβαινα! η στο οτι δεν περιμενα 30 μερουλες να δω τι μπορουν να κανουν και οι μπουλτοζες!! αλλα να με κραξεις για ενα κουτακι που για μενα δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο στην επιλογη για ενα αξιολογο συστημα αρκει να πληρει καποιες προυποθεσεις μου καθεται καπως! γιαυτο και μαλλον σου απαντησα και ισως να το παρεξηγησες! κατα τα αλλα δεν γινεται να εχουμε ολη την ιδια γνωμη οποτε πανω απο ολα σε ευχαριστω για τον χρονο σου και ας μην καταφερες να μου αλλαξεις γνωμη με εβαλες σε σκεψεις να το ψαξω περισσοτερο!

να σαι καλα μακαρι να αντεξει οσο περισσοτερο γινεται χωρις προβληματα!

edit: παντως δεν θα ειχα προβλημα να ανταλαξω το cosmos που εχεις με το φτωχο κουτακι μου! (for fun)xD

Δημοσ.

Για ποιο vento Μιλαμε γιατι θα τρελαθω γιατι και του πατερα που του εχω ενα PC με

Vento του εχω αλλα αυτο ηταν με 19Ε και παντελος αθλιο

Ρε ψηλε οχι και 400Hp το βρωμοyugo καλυτερα μην εχεις ροδα παρα αυτο :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...