aldon Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Κολλητός μου χρειάζεται επειγόντως laptop μιας και το παλιό του είχε άσχημο πέσιμο και bye bye Θέλει είτε 13αρι είτε 14αρι αφού στην ουσία το έχει σαν δεύτερο "mobile" pc, όταν είναι εκτός γραφείου (καλό θα είναι να έχει μεγάλη αυτονομία) Πήγαμε σήμερα μαζί σε καταστήματα και είδαμε από κοντά όλα τα 13" και 14". Του άρεσε το Sony Vaio VPCEA4S1E μιας και άρχισε να καλοβλέπει την ιδέα των 14" Λέει να δώσει έως 800Ε αλλά με έχει πρήξει και για macbook pro 13αρι. Σχετική εμπειρία με mac δεν έχει, απλά του έχει μπει στο μάτι εδώ καιρό να πάρει macbook. μόνο αν καταλήξει στο macbook είναι διαθέσιμος να δώσει 1.200 ευρώ. Αλλιώς για όλα τα άλλα έχει θέσει ταβάνι τα 800Ε Τι λέτε; Για δώστε προτάσεις!
rapier Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/notebooks/hp-pavilion-dm4-1350en-entertainment/prod1120632pp/ Σε αναζήτηση 13-14 είμαι κι εγώ. Ελκυστική η εγγύηση(?)
aldon Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 με hp δεν έχω τις καλύτερες εμπειρίες. Προσωπικά τα έχουμε απορρίψει τελείως, όπως και τα acer
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Αμα του αρεσει το mac να το παρει, γιατι οχι; Δεν εχει windows κι ειναι πολυ καλη κατασκευη Vote for macbook!
Vagos-11- Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και γω ψηφιζω mac ειδικα αν χρησιμοποιει εφαρμογες γραφειου θα μεινει καταευχαριστημενος απο την αυτονομια του
ektor7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και γω ψηφιζω mac,για να δωσει τα 1200ευροπουλακια! Κολλητός μου χρειάζεται επειγόντως laptop μιας και το παλιό του είχε άσχημο πέσιμο και bye bye Λέει να δώσει έως 800Ε αλλά με έχει πρήξει και για macbook pro 13αρι. Σχετική εμπειρία με mac δεν έχει, απλά του έχει μπει στο μάτι εδώ καιρό να πάρει macbook. μόνο αν καταλήξει στο macbook είναι διαθέσιμος να δώσει 1.200 ευρώ. Αλλιώς για όλα τα άλλα έχει θέσει ταβάνι τα 800Ε Τα περεταιρω σχολια,περισσευουν σε τετοιες περιπτωσεις!
yiannhsp Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και εγώ Mac ψηφίζω αν θέλεις να μπεις στο μαντρί της Apple όπου το μόνο που σε αφήνουν να κάνεις είναι να πατάς το κουμπί έναρξης του υπολογιστή " Οι Νέοι IMac Σας Γλυτώνουν Από Την “Ταλαιπωρία” Να Αλλάζετε Σκληρούς Δίσκους" . Κάποιοι έγραψαν "Don't worry apple, most of your users are lucky if they can figure out how to plug in a computer and hit a power button. Do you really think they can upgrade all by themselves. Said it before and will say it again, "Apple is for people who don't know how to use a REAL computer!" :-D " I am GOD, (aka Steve Jobs) and I say: - NO Flash for you - NO BluRay for you - NO SSD upgrade for you - NO ...... > Oh master we question you not! you decide what's best for us." :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.