-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Και μετά αναρωτιώμαστε πως γεννιούνται οι τρομοκράτες... Luxx όλα μέσα στο παιχνίδι είναι ε? Άρα δεδομένης της ιδιότητας σου, παραδέχεσαι οτι κάνετε δωράκια σε όποιον δεν σας αρέσει η φάτσα του? Βέβαια δεν περιμένω εσένα να μου το πεις. Όπως έχω γράψει και αλλού, μου το έχει επιβεβαιώσει κι'αλλος ματατζής. Κατσε ,, εχει δηλωσει ο Λουξξ οτι ειναι μπατσος η πιο συγκεκριμενα ματατζης ??? Καμμια φωτογραφια υπαρχει, τιποτα αποτυπωματα; Και εγω λεω οτι ειμαι ο Πάπας! Οχι οτι αποκλειεται να εχει και δικιο. Ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι. Δεν διαβασες ?? "Και παρόλο που βγήκαν τα αποτελέσματα από τη δακτυλοσκόπηση στα μπουκάλια και δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, εγώ είμαι ακόμα σ' ένα κελί..." ΥΠαρχουν ΚΑΙ φωτος εκτος απο αυτο.βλεπε καποια ποστς παραπανω, αν το χω ποσταρει
Lolotetoios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Κατσε ,, εχει δηλωσει ο Λουξξ οτι ειναι μπατσος η πιο συγκεκριμενα ματατζης ??? μπατσος ειναι.
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εισαι τοσο σιγουρος για αυτο που λες; Ωραιο πρωτο ποστ btw.. Απο την σχολη εφυγα, πηγα καπου καλυτερα.
Lolotetoios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εγω οτι ειχα να πω το ειπα, και με αποδειξεις. απο κει και περα ο καθενας κρινεται απο τα λεγομενα του.
praktikarioς Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εγω οτι ειχα να πω το ειπα, και με αποδειξεις. απο κει και περα ο καθενας κρινεται απο τα λεγομενα του. Και όχι απαραίτητα από την ιδιότητά-επάγγελμά του.
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Αμα το ειπες και τελειωσες αγορινα μου, παρε τα ναρκωτικα σου και αντε υπαγε απο εδω.
Lolotetoios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Και όχι απαραίτητα από την ιδιότητά-επάγγελμά του. δυστυχως με αυτο το συναφι που λεγεται ελληνικη αστυνομια, πια οι ανθρωποι κρινονται και απο το επαγγελμα τους στην προκειμενη. δεν εχω γνωρισει ουτε εναν μπατσο που να στεκει καλα στα λογικα του. ο απο πανω για παραδειγμα χωρις λογο μου λεει να επιστρεψω στα ναρκωτικα
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ετσι εξηγειται!Τουλαχιστον εφυγε απο τη σχολη..
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Να επιστρεψεις; Χρηστης ησουν δλδ;
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Να επιστρεψεις; Χρηστης ησουν δλδ; Ακομα και να εκανε οτι εκανε ποιο το προβλημα δηλαδη?
praktikarioς Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 δυστυχως με αυτο το συναφι που λεγεται ελληνικη αστυνομια, πια οι ανθρωποι κρινονται και απο το επαγγελμα τους στην προκειμενη. δεν εχω γνωρισει ουτε εναν μπατσο που να στεκει καλα στα λογικα του. ο απο πανω για παραδειγμα χωρις λογο μου λεει να επιστρεψω στα ναρκωτικα Από την άλλη εγώ έχω γνωρίσει και κάφρους-στόκους μπάτσους και σωστούς επαγγελματίες αστυνομικούς. Τσουβάλιασμα is not good. ο απο πανω για παραδειγμα χωρις λογο μου λεει να επιστρεψω στα ναρκωτικα Ο συγκεκριμένος όπως πολύ σωστά είπες κρίνεται από τα λεγόμενά του. Off-topic τέλος.
Lolotetoios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Να επιστρεψεις; Χρηστης ησουν δλδ; ναι ημουν χρηστης κανναβης και παραμενω καταναλωτης αλκοολης που ειναι το πιο διαδεδομενο ναρκωτικο. praktikarioς συμφωνουμε σε ολα.
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Καμμια φωτογραφια υπαρχει, τιποτα αποτυπωματα; Και εγω λεω οτι ειμαι ο Πάπας! Οχι οτι αποκλειεται να εχει και δικιο. Ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι. Υπάρχει φωτογραφία που τον δείχνει πριν και κατά τη στιγμή της σύλληψης να μη φοράει τσάντα. (προφανώς έχει μπει στη δικογραφία του) Επιπλέον, δαχτυλικά αποτυπώματα του πιτσιρικά δεν έχουν βρεθεί ούτε στη τσάντα, ούτε στα μπουκάλια, ενώ στην κατάθεση των 2 αστυνομικών υπάρχουν και αντικρουόμενα σημεία. Πάντως είναι κρίμα για εσένα πρωτίστως και για τους άλλους που θα πέσουν μελλοντικά στα χέρια σου να έχεις φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου από τη σχολή σου, σε σημείο να έχεις χάσει την κριτική σου ικανότητα.
Critter Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ετσι εξηγειται!Τουλαχιστον εφυγε απο τη σχολη.. Τουλάχιστον έτσι λέει. Διότι ένας άνθρωπος που ταυτίζεται τόσο πολύ με την αστυνομία δεν νομίζω οτι έχει ιδιαίτερο λόγο να φύγει απο τη σχολή. Άσε που σε κάθε πορεία - συγκεντρωση, περιγράφει περιστατικά είναι "σαν" να ήταν εκεί (πρόσφατα μας έλεγε για τις γκόμενες στο σύνταγμα που τους την πέφτουν). Θα μου πείς μπορει να έχει κρατήσει επαφές με μπάτσους απο τη σχολή (οι οποίοι έτυχε να πάνε και στα ΜΑΤ). Whatever, είναι δεν είναι μπάτσος, σαν μπάτσος σκέφτεται και συνεπώς είναι το ίδιο και το αυτό.
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν ειχα καποιο προβλημα να πω τι ειμαι. Απο το να γινομουν αλητης, καλυτερα αυτο. Αλλα ευτυχως ειμαι καπου πολυ καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.