Fan Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πάντως είναι φανερό ότι αυτά που γράφουν οι περισσότεροι είναι ανάλογα με την ιδεολογία που έχουν. Δεν ενδιαφέρει πλέον εάν ένα περιστατικό είναι αλήθεια ή ψέμα, απλώς να πάρουμε θέση η οποία θα διατυμπανίζει την πολιτικές απόψεις μας. Δεν μπορεί κανένας να ξεφύγει από τις παρωπίδες που του βάζει ο "μπάτσος" που έχει μέσα του. Π Ρ Ο Β Α Τ Α
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Βασικα οι μισοι αναρχικοι στην Ελλαδα ειναι αλβανοι και λοιπα αλλοδαπα στοιχειά της φυσεως.. Και φυσικα στις πρωτες γραμμες των μολοτοφ δε βλεπεις ατομα πανω απο 17 ετων.. Ολοι ανηλικοι με διαλυμενες οικογενειες και χωρις πιστευω και μελλον. Το σκέφτηκες πολύ πρίν το γράψεις αυτό;
Luxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το σκέφτηκες πολύ πρίν το γράψεις αυτό; Οχι, αλλα ειμαι εκει και το βλεπω. Επισης αν μπεις και στο site της ΕΛΛΑΣ, θα δεις οτι οι περισσοτερες προσαγωγες και συλληψεις που γινονται ειναι ανηλικοι.
leftermann Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Βασικα οι μισοι αναρχικοι στην Ελλαδα ειναι αλβανοι και λοιπα αλλοδαπα στοιχειά της φυσεως... Τι μου λες; Ή είσαι βαθιά νυχτωμένος, ή ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα: στο δικό σου οι μισοί αναρχικοί είναι αλβανοτέτοιοι. ...Και φυσικα στις πρωτες γραμμες των μολοτοφ δε βλεπεις ατομα πανω απο 17 ετων... Εσύ δεν βλέπεις. Εγώ βλέπω. ...ανηλικοι με διαλυμενες οικογενειες και χωρις πιστευω και μελλον. αυτό είναι σχετικά αληθινό. Ποιόν περίμενες εσύ στα μπάχαλα. Το κολεγιόπαιδο με την SLK; Τον γιό του Μπόμπολα ξερωγώ; Όσο για τα πιστεύω τους, μια χαρά τα βρίσκω.
grigoriou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 φυσικα και εχει αναγκη,γιατι θα το κανουν να μαθευτει επιτηδες και θα λεει μετα ο κοσμος "α δε παω στη πορεια,δε θελω να μπλεξω χωρις να φταιω" Δηλαδη θεωρεις οτι υπαρχει ενα σχεδιο (οργανωμενο απο ποιον ακριβως?) συμφωνα με το οποιο συλλαμβανουν αθωους και τους φορτωνουν με πλαστες κατηγοριες ωστε να μην πηγαινει ο κοσμος στις διαδηλωσεις. Σημειωσε οτι πρεπει να διαχωρισεις τις διαδηλωσεις που ειναι παντα ειρηνικες απο τα βιαια επεισοδια που παντα δημιουργουν οι κουκουλοφοροι, οι οποιοι και σαμποταρουν τις διαδηλωσεις. Εαν οντως υπαρχει τετοιο σχεδιο τοτε θα πρεπει να υπαρχουν και οι συνεργοι που το εκτελουν, ατομα δηλαδη με ελαστικη συνειδηση(αξιωματικοι, ματατζηδες, δικαστες), αυτα τα ατομα πληρωνονται για να συνεργησουν?
apd453 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 δημοκρατια δεν θελατε; Η δημοκρατία είναι το πιο σκληρό πολίτευμα και δυστυχώς το πιο παρεξηγημένο. Στη δημοκρατία: Δεν κάνει ο καθένας ότι του γουστάρει χωρίς να τιμωρείται. Η κυβέρνηση βγαίνει με +50%. Όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Βλέπε ασυλία βουλευτών κλπ. Ο λαός ρωτάτε για τα σοβαρά τουλάχιστον. Τελευταία φορά που έγινε δημοψήφισμα ήταν πριν 37χρόνια. Στην δημοκρατία ο καθένας φορολογείται δίκαια ανάλογα με εισόδημα του και όχι ανάλογα με το επάγγελμα του. Αυτό πάει στο "ίσοι απέναντι στο νόμο". Γενικός η δημοκρατία είναι ωραίο πράγμα γιατί ο καθένας ΔΕΝ κάνει ότι του γουστάρει.
grigoriou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Στην Ελλαδα, οπως και σε πολλες αλλες χωρες, εχουμε δυστυχως μόνο στα χαρτια δημοκρατια Και η Τουρκια δημοκρατια δεν ισχυριζεται οτι εχει?
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δηλαδη θεωρεις οτι υπαρχει ενα σχεδιο (οργανωμενο απο ποιον ακριβως?) συμφωνα με το οποιο συλλαμβανουν αθωους και τους φορτωνουν με πλαστες κατηγοριες ωστε να μην πηγαινει ο κοσμος στις διαδηλωσεις. Σημειωσε οτι πρεπει να διαχωρισεις τις διαδηλωσεις που ειναι παντα ειρηνικες απο τα βιαια επεισοδια που παντα δημιουργουν οι κουκουλοφοροι, οι οποιοι και σαμποταρουν τις διαδηλωσεις. Εαν οντως υπαρχει τετοιο σχεδιο τοτε θα πρεπει να υπαρχουν και οι συνεργοι που το εκτελουν, ατομα δηλαδη με ελαστικη συνειδηση(αξιωματικοι, ματατζηδες, δικαστες), αυτα τα ατομα πληρωνονται για να συνεργησουν? το σχεδιο ειναι απο το κρατος-παρακρατος. προφανως δεν εχεις παει σε πορεια για να καταλαβεις ακριβως τι εννοω. αυτα που δειχνουν τα καναλια ειναι πιο μονταρισμενα και απο το bigbrother. τα ματ βαρανε κυριως γυναικες παιδια γερους. φυσικα τους μπαχαλακηδες ουτε που τους ακουμπανε,γιατι αλλωστε να βαρεσουν συναδελφους? δηλαδη πιστευεις οτι ολοι ειναι ευσυνειδητοι στην ελλαδα εκτος απο καμια 50ρια κουκουλοφορους?
grigoriou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 το σχεδιο ειναι απο το κρατος-παρακρατος. προφανως δεν εχεις παει σε πορεια για να καταλαβεις ακριβως τι εννοω. αυτα που δειχνουν τα καναλια ειναι πιο μονταρισμενα και απο το bigbrother. τα ματ βαρανε κυριως γυναικες παιδια γερους. φυσικα τους μπαχαλακηδες ουτε που τους ακουμπανε,γιατι αλλωστε να βαρεσουν συναδελφους? δηλαδη πιστευεις οτι ολοι ειναι ευσυνειδητοι στην ελλαδα εκτος απο καμια 50ρια κουκουλοφορους? Οταν λες "κρατος-παρακρατος" ποιους ακριβως εννοεις? η αοριστολογια δε βοηθαει. Εννοεις τον πρωθυπουργο, τον υπουργο, τον αρχηγο της ΕΥΠ, ποιον? Το να παει καποιος σε πορεια δε νομιζω οτι θα του δειξει την υπαρξη ή τη υπαρξη σκοτεινων δυναμεων. Τα καναλια συνηθως δειχνουν τα επεισοδια που προκαλουν οι κουκουλοφοροι. Αν βλεπεις τα ματ να βαρανε χωρις λογο παιδια και γερους, καλο ειναι την επομενη φορα να το γραψεις με το κινητο σου και να μας το δειξεις. Οταν λες μπαχαλακηδες εννοεις τους κουκουλοφορους, ετσι? Ναι, γιαυτους υπαρχει πολιτικη εντολη να μην τους ακουμπανε γιατι μετα θα δημιουργηθει μειζον ζητημα, ακομα και πολιτειακο. Κι ετσι απλα τους παρακολουθουμε να σπανε μαγαζια και να πυρπολουν αυτοκινητα. Δε καταλαβα τη τελευταια σου φραση.
papajo_r Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εγώ να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω την υπόθεση? Ο κατηγορούμενος είναι και φερόμενος ως δράστης για κάτι???? δηλαδή έχει γίνει καμια ζημια/πυρκαγιά κάτι τέλος πάντων και με αφορμή αυτό το γεγονός τον συλλάβανε μιας και τον βρήκανε να έχει μπουκάλια με βενζίνη? γιατί αν δεν έγινε κάτι τότε είναι δικαίωμα του να κουβαλάει βενζίνη πάνω του + να έχει μάσκα και γενικά ότι γουστάρει αρκεί να μην προσβάλει την δημοσια αιδώ... δηλαδή εγώ αν έχω βίτσια και παω στο σύνταγμα με βατραχοπέδιλα μάσκα αντιασφυξιογόνα και μια σακούλα με γκαζάκια (αλλα να μην έχω κάνει τίποτα απλά να κάνω έναν περίπατο) θα πρέπει να με συλλάβουν ? έχουν τέτοιο δικαίωμα? δεν είμαστε με τα καλά μας μου φαίνεται... η αστυνομία έχει καταντήσει χωροφυλακή του 70 και η δικαιοσύνη έχει γίνει το συμβούλιο μεταξύ του δημαρχου του χωριου και του παπα.....
tolis_01 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Βασικα οι μισοι αναρχικοι στην Ελλαδα ειναι αλβανοι και λοιπα αλλοδαπα στοιχειά της φυσεως.. Και φυσικα στις πρωτες γραμμες των μολοτοφ δε βλεπεις ατομα πανω απο 17 ετων.. Ολοι ανηλικοι με διαλυμενες οικογενειες και χωρις πιστευω και μελλον. Οχι, αλλα ειμαι εκει και το βλεπω. Επισης αν μπεις και στο site της ΕΛΛΑΣ, θα δεις οτι οι περισσοτερες προσαγωγες και συλληψεις που γινονται ειναι ανηλικοι. λολ, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να σε μεταπείσω, πάντως δεν είναι έτσι (πάντως αν υπάρχουν αλβανοί ιδεολόγοι αναρχικοί είναι καλοδεχούμενοι). Φυσικά δεν μιλάω για αυτούς που πετάνε μολότωφ, που μπορεί να είναι κάλλιστα αυτοί που λες, δεν ξέρω (εξάλλου, κάποιος άνω των 17 έχει περισσότερες ευθύνες στη ζωή του και το σκέφτεται δυο φορές πριν πετάξει μολότωφ). Πάντως, επειδή διάβασα πως το indymedia είναι χώρος ενθάρρυνσης βίαιων πράξεων και πετάγματος μολότωφ, το indymedia είναι απλά χώρος ελεύθερης έκφρασης κι ενημέρωσης (αν κι έχει σχετικά αυστηρή λογοκρισία εκεί που "πρέπει").
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Οταν λες "κρατος-παρακρατος" ποιους ακριβως εννοεις? η αοριστολογια δε βοηθαει. Εννοεις τον πρωθυπουργο, τον υπουργο, τον αρχηγο της ΕΥΠ, ποιον? Το να παει καποιος σε πορεια δε νομιζω οτι θα του δειξει την υπαρξη ή τη υπαρξη σκοτεινων δυναμεων. Τα καναλια συνηθως δειχνουν τα επεισοδια που προκαλουν οι κουκουλοφοροι. Αν βλεπεις τα ματ να βαρανε χωρις λογο παιδια και γερους, καλο ειναι την επομενη φορα να το γραψεις με το κινητο σου και να μας το δειξεις. Οταν λες μπαχαλακηδες εννοεις τους κουκουλοφορους, ετσι? Ναι, γιαυτους υπαρχει πολιτικη εντολη να μην τους ακουμπανε γιατι μετα θα δημιουργηθει μειζον ζητημα, ακομα και πολιτειακο. Κι ετσι απλα τους παρακολουθουμε να σπανε μαγαζια και να πυρπολουν αυτοκινητα. Δε καταλαβα τη τελευταια σου φραση. ναι ολους αυτους μαζι,περιεργο σου φαινεται?αν ναι προφανως ζεις στο δικο σου κοσμο. το να πας σε πορεια θα δεις απο μονος σου ποιος προκαλει τι και ποιος βαραει,χωρις να περιμενεις να δεις κομμενες και μονταρισμενες σκηνες απο τα καναλια των συμφεροντων. θες βιντεακια? παρε >http://www.youtube.com/watch?v=3Xo5o4m98bA http://www.youtube.com/watch?v=vUrB35kgyVs http://www.youtube.com/watch?v=7ilVWKYJ-pI&feature=related ο μπαχαλακης δεν ειναι απαραιτητα κουκουλοφορος,μπορει να σπαει και χωρις κουκουλες,η μπορει να σπαει και με την υπηρεσιακη του στολη των ματ. >http://www.youtube.com/watch?v=hkQ4YsRlFxI&feature=channel_video_title
SilverCloak Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πάντως, επειδή διάβασα πως το indymedia είναι χώρος ενθάρρυνσης βίαιων πράξεων και πετάγματος μολότωφ, το indymedia είναι απλά χώρος ελεύθερης έκφρασης κι ενημέρωσης (αν κι έχει σχετικά αυστηρή λογοκρισία εκεί που "πρέπει"). Καταλαβαίνεις την αυτοαναίρεση σου, έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.