Fu Manchu Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Εχω χρεωστική κάρτα της Πειραιώς και έχω κάνει λογαριασμό στο Paypal. Στην κίνηση λογαριασμού φαίνεται στις 12 Μαιου ότι μου πήραν 1,50€ αλλά τον τετραψήφιο κωδικό για να ενεργοποιήσω την κάρτα δεν μου τον έστειλαν ακόμα. Ελέγχω τακτικά την κίνηση του λογαριασμού μου αλλά μέχρι και σήμερα τζίφος Είναι λογικό που καθυστερούν να μου στείλουν τον κωδικό τόσες μέρες;
agent_smith Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Εχω χρεωστική κάρτα της Πειραιώς και έχω κάνει λογαριασμό στο Paypal. Στην κίνηση λογαριασμού φαίνεται στις 12 Μαιου ότι μου πήραν 1,50€ αλλά τον τετραψήφιο κωδικό για να ενεργοποιήσω την κάρτα δεν μου τον έστειλαν ακόμα. Ελέγχω τακτικά την κίνηση του λογαριασμού μου αλλά μέχρι και σήμερα τζίφος Είναι λογικό που καθυστερούν να μου στείλουν τον κωδικό τόσες μέρες; τηλεφώνα στο 2103288000 πάτα 1->0->2 και μετά περίμενε να συνδεθείς με την τεχνική υποστήριξη. θα σου κάνουν μια ταυτοποίηση και τέλος θα σου πουνε τον κωδικό απο το τηλέφωνο. απέξω τα θυμάμαι. Υ.Γ. Αν δεν έχεις ζητήσει να λαμβάνεις τραπεζικές ενημερώσεις μέσο ΕΛΤΑ κάθε μήνα δεν θα σου έρθει ποτέ.
Fu Manchu Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ενημέρωση μέσω ελτά; Μέσω ΑΤΜ δεν γίνεται δηλαδή είναι "πρόβλημα" μόνο της Πειραιώς αυτό; Αυτό με το τηλέφωνο δουλεύει σίγουρα;
agent_smith Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ενημέρωση μέσω ελτά; Μέσω ΑΤΜ δεν γίνεται δηλαδή είναι "πρόβλημα" μόνο της Πειραιώς αυτό; Αυτό με το τηλέφωνο δουλεύει σίγουρα; Στο ΑΤΜ δεν νομίζω να βλέπεις την αιτιολογία της χρέωσης γιατί εκει φαίνεται μονο το ποσον που κινήθηκε. Αν παίρνεις αναλυτικό λογαριασμό τραπεζικής σχέσης εκει φαίνονται όλες οι χρεώσεις και η αιτιολογία που εκει εμφανίζετε ο κωδικός. ΠΧ. 12/05/2011 "Paypal 0000" 1,5€. Αν είχες e-banking θα το έβλεπες άμεσα. Αυτό με την τεχνική υποστήριξη ναι δουλεύει. Τουλάχιστον εγώ αυτό είχα κάνει και κατάλαβαν αμέσως τι τους έλεγα δηλαδή δεν είναι άσχετοι εκει.
agent_smith Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μάλιστα. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Παρτους ακόμα και τώρα 24/7 είναι. Και πες τους στης 12/05/2011 έκανα αίτηση μέσω paypal για επιβεβαίωση της κάρτας μου και θέλω να μου δώσετε τον κωδικό της επιβεβαίωσης που αναγράφετε σαν αιτία κίνησης του ποσού των 1.5€ που με είχε χρεώσει. Θα σου ζητήσουν αριθμό της κάρτας και τα στοιχειά σου. νασε καλα κανενα πρόβλημα
Haldol Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εάν έχεις ενεργό το web banking κάνεις τη δουλειά σου και από εκεί, χωρίς τηλέφωνα και ιστορίες.
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 δε γινεται να εχεις προπληρωμενη στη πειραιως χωρις web banking!
salliara Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 χρεωστικη ειπε εχει. το web-banking παντως ειναι προαιρετικο, αφου σου χρεωνουν κ το 5ευρο. (εγω το 4ψηφιο της paypal απο εκει το ειδα.)
Fu Manchu Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Στο web banking της πειραιώς που ακριβώς ψάχνω για να δώ το τετραψήφιο κωδικό του paypal? Ευχαριστώ... edit... Οκ το βρήκα... Σας ευχαριστώ για την βοήθεια
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 θελει μερικες μερες για να εμφανιστει.
Fu Manchu Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει καιρό που έγινε η χρέωση. ρωτάω που ακριβώς πάω στο interface του web banking για να το δώ....
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ενημέρωση μέσω ελτά; Μέσω ΑΤΜ δεν γίνεται δηλαδή είναι "πρόβλημα" μόνο της Πειραιώς αυτό; Αυτό με το τηλέφωνο δουλεύει σίγουρα; Πάρε τηλέφωνο στην υποστήριξη της Πειραιώς και θα σου τον δώσουν τον κωδικό. Αφού πρώτα τους αποδείξεις ότι εσύ είσαι εσύ και όχι κανένας άλλος που το παίζει ότι είσαι εσύ ;ρ
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει καιρό που έγινε η χρέωση. ρωτάω που ακριβώς πάω στο interface του web banking για να το δώ.... το κανες με τη προπληρωμενη η την χρεωστικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα