grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Θελω να παρω καλα ακουστικα για ακροαση μουσικης και gaming. Kαποιος μου συστησε αυτα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Microphones-Headsets/Professional-Headphones/AKG-Headphones-K518-Dj-11-18-518DJ.htm Ειναι καλα? Δικαιολογουν τα 56€ τους? Φανταζομαι οτι τα ακουστικα εξαφανιζουν την ιδιοτητα των 5.1 ηχειων?
SPANK Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εδώ εισαι ειδικά για gaming αλλα ανεβαίνει αισθητά η τιμή τους. Εγώ έχω τα Steelseries 5H φοβερό headset και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος μεχρι στιγμής
grigoriou Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 70 και 80€ ακουστικα?! ειμαστε σοβαροι? τι το τοσο πολυ προσφερουν κι ειναι ετσι ακριβα? Αυτα που εδειξα στα (μολις...) 56€ λενε τιποτα?
QQTilt Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δε μπορώ τι παραπάνω περιμένω ν ακούσουν κάποιοι με ακουστικά των 100Ε.. Σ ενδιαφέρουν μήπως ν αγοράσεις μεταχειρισμένα φίλε μου? Αν ναι πουλάω αυτά: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501670
FaRMaKhs Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δε μπορώ τι παραπάνω περιμένω ν ακούσουν κάποιοι με ακουστικά των 100Ε.. Σε προ(σ)καλω οποτε θες να ακουσεις απο ~100Ε ακουστικα και απο αυτα που προτεινες στο φιλο πιο πανω με εναν σοβαρο ενισχυτη ακουστικων(ή και οχι) και αν δεν καταλαβεις διαφορες κερνας μπυρες Οσο για το TS με αυτα εδω θα εισαι μια χαρα απλα ειναι λιγο πιο προσανατολισμενα για audiοphile κατασταση οχι οτι θα σε χαλασει να παιξει και game απλα δεν θα σου προσφερουν κατι απο αποψη surround ειναι καθαρα stereo
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Σε προ(σ)καλω οποτε θες να ακουσεις απο ~100Ε ακουστικα και απο αυτα που προτεινες στο φιλο πιο πανω με εναν σοβαρο ενισχυτη ακουστικων(ή και οχι) Να χρεωθεί άλλα 200-300 για έναν ενισχυτή δηλαδή. Νομίζω είναι υπερβολικά νούμερα αυτά, και έχουμε χάσει λίγο το μέτρο. Ειδικά όταν ο άλλος ζητάει ακούστικά για απλή χρήση.
stergi17 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εγώ είχα πάρει αυτά εδώ 12 ευρώ από crazy sundays γύρω στα 13 ευρώ. Είναι πολύ καλή ευκαιρία αν τα βρείς κάπου επειδή απ' ότι βλέπω δεν είναι διαθέσιμα.
FaRMaKhs Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ειπα εγω κατι τετοιο στον ανθρωπο βρε φιλε μου? 50Ε εχουν αυτα που προτεινα δεν ειναι και κανα αστρονομικο ποσο Διαβαζεται λιγο καλυτερα
JohnXarxas Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 http://telebest.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=63&flypage=flypage.tpl&product_id=2896&option=com_virtuemart&Itemid=11&lang=el εγώ έχω αυτά 15 τα πήρα, όχι 10 κάνουν μπούγιο και φαίνονται πιο καλα, έχουν καλό ήχο, και έχουν μαξιλαράκι επάνω και στα αυτιά για να μην σε ενοχλεί. Εγώ είμαι ικανοποιημένος έχει κουμπάκι για να ανεβοκατεβάζεις την ένταση Είναι με καρφάκι λεπτό, και το βύσμα για χοντρό (εγώ τα βάζω σε ενισχυτή) δεν θυμάμαι αν το είχε μέσα ή αν το έβαλα εγώ ο πωλητής όταν το είχα πάρει μου είπε "αυτό είναι απο τα φθηνά και καλά"
QQTilt Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Να χρεωθεί άλλα 200-300 για έναν ενισχυτή δηλαδή. Νομίζω είναι υπερβολικά νούμερα αυτά, και έχουμε χάσει λίγο το μέτρο. Ειδικά όταν ο άλλος ζητάει ακούστικά για απλή χρήση. Το αυτό..
grigoriou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ενταξει, δε λεμε ουτε για των 10€ ουτε για ενισχυτη. Οσο για το TS με αυτα εδω θα εισαι μια χαρα απλα ειναι λιγο πιο προσανατολισμενα για audiοphile κατασταση οχι οτι θα σε χαλασει να παιξει και game απλα δεν θα σου προσφερουν κατι απο αποψη surround ειναι καθαρα stereo Τι διαφορα εχουν τα AKG K518 απο τα K514 ? Υπαρχουν ακουστικα που σου δινουν αισθηση surround, δηλαδη σα να ειναι 5.1? καλα πως γινεται αυτο, δυο αυτια εχουμε μονο
NastroAzzurro Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 καλημερα εγω θα σου προτεινω αυτα ozone oxid τα πηρα εγω τα πηρε και ο ξαδερφος μου ειναι απιστευτα μπες youtube να τα δεις.. δεν κανουν 80 ευρω οπως ακουσα κατι αλλους πιστευω ειναι ακριβως οτι ψαχνεις
FaRMaKhs Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ΑυΤΑ που σου προτεινα ειναι κλειστου τυπου(τα οποια και κατα τη γνωμη μου ακουγονται καλυτερα απο τα ανοιχτου) Οσο για την ερωτηση σου αν μπορουμε να ακουσουμε πολυκαναλα με ακουστικα γινεται οντως και υπαρχουν και ακουστικα που σου δινουν αυτη τη δυνατοτητα ( Εξτρα σχολιο: Ουσιαστικα οταν ακους πολυκαναλα(ακουστικα ή 5,7,9,11.1.2.3.4 ,all-in-one συστηματα κ.ο.κ.) αυτο που γινεται ειναι ενα "κοροιδεμα" του αυτιου σου απο ηχους που στελνοντε με διαφορετικη χρονοκαθυστερηση σε διαφορετικα μεγαφωνα/ηχεια με σκοπο τη δημιουργια βαθους πεδιου στο χωρο. )
grigoriou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δηλ. τα 518 που εχει το Πλαισιο ειναι ανοιχτου τυπου? και όταν ακους 5.1 απο ηχεία έχεις 5 αυτιά? Eιναι σοβαρη αυτη η ερωτηση? Οταν ακουω 5.1 ηχεια τα αυτια μου ειναι ελευθερα και οι ηχοι ερχονται απ ολες τις κατευθυνσεις. Οταν φορας ακουστικα τα αυτια μπλοκαρονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.