FaRMaKhs Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δηλ. τα 518 που εχει το Πλαισιο ειναι ανοιχτου τυπου? Ο,τι δεν καλυπτει εξ ολοκληρου ολο το αυτι ονομαζεται ανοιχτου τυπου
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αυτή είναι η πρότασή μου: http://www.amazon.co.uk/Sennheiser-HD201-Closed-Back-Headphones/dp/B0007XJSQC Γύρω στα 20-25 ευρώ, ανάλογα με το που θα τα βρεις.
grigoriou Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ο,τι δεν καλυπτει εξ ολοκληρου ολο το αυτι ονομαζεται ανοιχτου τυπου Σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο.
pagratios Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ενταξει, δε λεμε ουτε για των 10€ ουτε για ενισχυτη. Τι διαφορα εχουν τα AKG K518 απο τα K514 ? Υπαρχουν ακουστικα που σου δινουν αισθηση surround, δηλαδη σα να ειναι 5.1? καλα πως γινεται αυτο, δυο αυτια εχουμε μονο Πήρα πριν 2 μέρες τα roccat kave 5.1 και όντως ακούς 5.1. Στο κάθε ακουστικό έχουν 3 ηχεία και sub με δόνηση.
Neo106 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Αυτα εδω τα Behringer να παρεις, πλουσιο μπασο και καθαρος ηχος: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Microphones-Headsets/Professional-Headphones/Behringer-Headphones-Hpx-2000-Multi-Prps-520-BEH-453.htm
grigoriou Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Αυτα ηθελα να παρω αρχικα αλλα δεν ηταν διαθεσιμα, οποτε πηρα τα επομενα στη σειρα με διπλη τιμη... Πήρα πριν 2 μέρες τα roccat kave 5.1 και όντως ακούς 5.1. Στο κάθε ακουστικό έχουν 3 ηχεία και sub με δόνηση. Δηλαδη σου δινουν την αισθηση οτι υπαρχουν καναλια ηχου που ερχονται απο τα πλαϊ σου ή απο πισω? (Αυτη η παρενθετη διαφημιση που εβαλαν στο skroutz.gr ειναι φοβερη εκνευριστικη)
pagratios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Αυτα ηθελα να παρω αρχικα αλλα δεν ηταν διαθεσιμα, οποτε πηρα τα επομενα στη σειρα με διπλη τιμη... Δηλαδη σου δινουν την αισθηση οτι υπαρχουν καναλια ηχου που ερχονται απο τα πλαϊ σου ή απο πισω? (Αυτη η παρενθετη διαφημιση που εβαλαν στο skroutz.gr ειναι φοβερη εκνευριστικη) Βασικά ναι
dimpa16 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ειπα εγω κατι τετοιο στον ανθρωπο βρε φιλε μου? 50Ε εχουν αυτα που προτεινα δεν ειναι και κανα αστρονομικο ποσο Διαβαζεται λιγο καλυτερα +1 τα εχω παρει και γω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν ειναι δα και τοσο μεγαλλο ποσό και η AKG ειναι μια αξιολογη μαρκα.
grigoriou Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τελικα πηρα τα AKG K518, η πρωτη εντυπωση ειναι μαλλον κακη. Δε καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο ακριβα (56€)... Επειδη δηλαδη καλυπτουν ολο το αυτι? (Μου τα κοκκινησαν λιγο τα αυτια αλλα ελπιζω να συνηθισουν). Με τη συνδεση τι γινεται? Εχω καρτα ηχου, θα πρεπει να αποσυνδεω τα ηχεια και να βαζω τα ακουστικα?
grigoriou Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Στα ηχεια γινεται αλλα δεν με βολευει. Αν τα συνδεσω στη μπροστινη θυρα ειμαι οk?
pagratios Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η μπροστινή θύρα συνήθως κάνει ότι και αυτή των ηχείων. Επίσης Δεν ακούς διαφορά διότι δεν έχεις καλή κάρτα ήχου? Επίσης νομίζω τι σε αυτά που πήρες πληρώνεις και το ότι είναι για dj δλδ ότι μπορούν να στρίψουν στον άξονα τους
grigoriou Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Και μου το λες τωρα?... Δεν ειμαι dj, ιδιωτης ειμαι. Δε ξερω τι διαφορά θα επρεπε να ακουσω γιατι δεν εχω εμπειρια απο τετοια ακριβα ακουστικα. Τι εστι "Απόκριση ακουστικού 16 Hz - 24 KHz" και "Ευαισθησία 115.0 dB"? Που μου προτεινεις να τα συνδεσω?
jvgrjohn Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο. Κλειστού τύπου ακουστικά είναι αυτά που δεν επιτρέπουν την διαρροή ήχου προς τα έξω. Ανοικτού και ημιανοικτού τύπου ακουστικά είναι αυτά που επιτρέπουν ολική ή μερική διαρροή ήχου προς τα έξω.Ότι ακούς εσύ δηλαδή θα ακούει και ο διπλανός σου.Για παράδειγμα, τα Sennheiser HD800 και Beyerdynamic T1 είναι ανοικτού τύπου (τα καταλαβαίνεις από τις γρύλιες που έχουν),ενώ τα Denon AH-D7000 κλειστού τύπου.Εδώ έχει πολλές πληροφορίες για ακουστικά http://www.headphone.com/ Δεν έχει σχέση δηλαδή με το ποσοστό κάλυψης του αυτιού.Αυτά διαχωρίζονται στις κατηγορίες on ear,over the ear,in ear. Και μου το λες τωρα?... Δεν ειμαι dj, ιδιωτης ειμαι. Δε ξερω τι διαφορά θα επρεπε να ακουσω γιατι δεν εχω εμπειρια απο τετοια ακριβα ακουστικα. Τι εστι "Απόκριση ακουστικού 16 Hz - 24 KHz" και "Ευαισθησία 115.0 dB"? Που μου προτεινεις να τα συνδεσω? Απόκριση συχνότητας ακουστικού είναι το φάσμα που μπορεί να αναπαραγάγει το ακουστικό.Το ανθρώπινο αυτί μπορεί να αντιληφθεί από 15Hz έως 20.000Hz περίπου.Η ευαισθησία είναι πόση δύναμη μπορεί να σου βγάλει.Όσο περισσότερα dB(decibel) βγάζει τόσο πιο δυνατά μπορείς να τα ακούσεις με τις ανάλογες συνέπειες. Το impendance (ωμική αντίσταση) που δεν το ρωτάς αλλά θα σου το πω είναι το πόσο εύκολα μπορείς να οδηγήσεις τα ακουστικά.Όσο μικρότερη ωμική αντίσταση έχουν τόσο ευκολότερα μπορείς να τα ακούσεις από μικρής ισχύος συσκευές όπως mp3 players.Αν έχουν υψηλή ωμική αντίσταση για να τα ακούσεις σωστά και να μπορείς να τους δώσεις ένταση πρέπει να χρησιμοποιήσεις ενισχυτή ακουστικών.
grigoriou Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παρατηρω οτι εχουμε περιπου ιδια αβαταρς, το δικο μου βεβαια εχει πλουσιο μαλι ενω το δικο σου κρυβει τη καραφλα του στο καπελακι. Κλειστού τύπου ακουστικά είναι αυτά που δεν επιτρέπουν την διαρροή ήχου προς τα έξω. Ανοικτού και ημιανοικτού τύπου ακουστικά είναι αυτά που επιτρέπουν ολική ή μερική διαρροή ήχου προς τα έξω.Ότι ακούς εσύ δηλαδή θα ακούει και ο διπλανός σου.Για παράδειγμα, τα Sennheiser HD800 και Beyerdynamic T1 είναι ανοικτού τύπου (τα καταλαβαίνεις από τις γρύλιες που έχουν),ενώ τα Denon AH-D7000 κλειστού τύπου.Εδώ έχει πολλές πληροφορίες για ακουστικά http://www.headphone.com/ Δεν έχει σχέση δηλαδή με το ποσοστό κάλυψης του αυτιού.Αυτά διαχωρίζονται στις κατηγορίες on ear,over the ear,in ear. Bασικα ειχα ρωτησει αλλο συγκεκριμενο, που πλεον δεν εχει σημασια. Να σε ρωτησω τωρα, δηλαδη οποιος φοραει κλειστα ακουστικα, οσο δυνατα κι αν το εχει αυτος που θα βρισκεται διπλα του δε θα ακουει τιποτα? Απόκριση συχνότητας ακουστικού είναι το φάσμα που μπορεί να αναπαραγάγει το ακουστικό.Το ανθρώπινο αυτί μπορεί να αντιληφθεί από 15Hz έως 20.000Hz περίπου.Η ευαισθησία είναι πόση δύναμη μπορεί να σου βγάλει.Όσο περισσότερα dB(decibel) βγάζει τόσο πιο δυνατά μπορείς να τα ακούσεις με τις ανάλογες συνέπειες. Το impendance (ωμική αντίσταση) που δεν το ρωτάς αλλά θα σου το πω είναι το πόσο εύκολα μπορείς να οδηγήσεις τα ακουστικά.Όσο μικρότερη ωμική αντίσταση έχουν τόσο ευκολότερα μπορείς να τα ακούσεις από μικρής ισχύος συσκευές όπως mp3 players.Αν έχουν υψηλή ωμική αντίσταση για να τα ακούσεις σωστά και να μπορείς να τους δώσεις ένταση πρέπει να χρησιμοποιήσεις ενισχυτή ακουστικών. Επι της ουσιας, η αναφερομενη συχνοτητα 16 Hz - 24 KHz στα ακουστικα ειναι καλη, μετρια ή αδυναμη? Τα 115.0 dB ειναι καλα? στα πόσα κουφαινεσαι? Εννοει 115dB χωρις παραμορφωση? Το impendance δεν το ρωταω γιατι δεν αναφερεται στα χαρακτηριστικα. Οπως καταλαβαινεις δε γινεται να ρωταω οτιδηποτε, μόνο οτι με ενδιαφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.