jvgrjohn Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Την καράφλα την ξυρίζω γιατί δεν μου πάει το μαλλί της γριάς.Τα ακουστικά κλειστού τύπου έχουν και ηχομόνωση.Δεν θα ακούει ο δίπλα εκτός αν ακούς εσύ στο full και ο δίπλα ακούει το ψιθύρισμα.Η απόκριση συχνότητας μέχρι 24Khz είναι αδύναμη σε σχέση με ακουστικά μεγαλύτερης κατηγορίας που έχουν έως και 45Κhz.Είναι καλό να υπάρχει μεγάλο εύρος άσχετα αν δεν το ακούμε.Παίζουν πιο άνετα και πιο γεμάτα.Με τα dB δεν νομίζω να φτάνεις στο σημείο να ακούς 115db.Είναι πολύ δυνατα.Μην σε απασχολεί το max dB που βγάζουν γιατί είναι πολύ δυνατά.Μόνο οι Manowar έχουν παίξει ζωντανά σε τέτοιες εντάσεις. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι δεν είμαι ηχολήπτης και ότι σου αναφέρω είναι γνώση που απέκτησα μετά από δική μου έρευνα αγοράς για ακουστικά.
FaRMaKhs Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τελικα πηρα τα AKG K518, η πρωτη εντυπωση ειναι μαλλον κακη. Δε καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο ακριβα (56€)... Επειδη δηλαδη καλυπτουν ολο το αυτι? Ενω σου εγιναν ποσες προτασεις εσυ πηγες και τα ακουμπησες σε κατι που σου ειχα πει οτι δεν κανει για τη δουλεια που το θες και σου ειχα προτεινει το K514 τα οποια ειναι audiophile προσανατολισμου και οχι για djΛικι Οταν μπαινεις ρωτας και δεν ακους το αποτελεσμα ειναι το αναμενομενο οπως και ναχει καλες ακροασεις
grigoriou Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ενω σου εγιναν ποσες προτασεις εσυ πηγες και τα ακουμπησες σε κατι που σου ειχα πει οτι δεν κανει για τη δουλεια που το θες και σου ειχα προτεινει το K514 τα οποια ειναι audiophile προσανατολισμου και οχι για djΛικι Οταν μπαινεις ρωτας και δεν ακους το αποτελεσμα ειναι το αναμενομενο οπως και ναχει καλες ακροασεις Φιλε μου, αυτα που γραφεις ειναι ανακριβη. Μου εγιναν προτασεις για 80€ αλλα δεν ηθελα κατι τοσο ακριβο. Προτασεις μου εγιναν και απο αλλου. Πότε μου ειπες οτι δεν κανουν για τη δουλεια που τα θελω? Μου προτεινες τα 514 και σε ρωτησα (2 φορες) ποια ειναι η διαφορα τους με τα 518. Δεν απαντησες τιποτα, σιγη ιχθυος... Πως ερχεσαι λοιπον τωρα και μου λες παππαδες?
FaRMaKhs Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ξαναδιαβασε το τοπικ σου αγορινα ΣΟυ ειπα και για το προσανατολισμο τους και για τον αν ειναι κλειστου η ανοιχτου και τα 514 ειναι πιο φθηνα απο αυτα που πηρες δλδ τι αλλο?
grigoriou Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ξαναδιαβασε το τοπικ σου αγορινα ΣΟυ ειπα και για το προσανατολισμο τους και για τον αν ειναι κλειστου η ανοιχτου και τα 514 ειναι πιο φθηνα απο αυτα που πηρες δλδ τι αλλο? Mην ανησυχεις κουκλε, τρεις φορες το διαβασα ΜΟυ ειπες μεν τι σημαινει ανοιχτου-κλειστου τυπου, αλλα αυτο δεν ειναι στοιχειο που βοηθαει στην επιλογη. Πουθενα δεν ειπες οτι τα 518 "δεν κανουν για τη δουλεια που τα θελω". Μου προτεινες τα 514(το οτι ειναι φτηνοτερα φαινεται αμεσως) και σε ρωτησα, 2 φορες μαλιστα, τι διαφορά εχουν τα 514 απο τα 518. Δεν απαντησες τιποτα, και τις δυο φορες μοκο. Πως λοιπον ερχεσαι τωρα με υφος χιλιων πιθηκων και μου λες "γιατι ρε πηρες τα 518?"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.