www_simos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Σίμο, έχεις να προτείνεις τηλεόραση με 100hz σε αυτά τα λεφτά;Για 300 ευρώ, είναι μια χαρά πρόταση στο χώρο των entry level Φίλε kondoras δεν έχω προφανώς να προτείνω τηλεόραση 100hz στα 300 ευρώ, απλά το μήνυμά μου απαντούσε στην ερώτηση του terry308 σχετικά με το τι εικόνα να περιμένει. κοιτα να δεις με ενα 50αρι ακομα παιρνεις την ld 550.το θεμα ειναι οτι τα 100 hrtz σε πολυ λιγες tv βοηθανε και στην εικονα.Απλα ειναι καλυτερη για να βλεπεις μπαλα.Η δικια μου σε ταινιες τι το εχω ενεργοποιημενο τι οχι ,το ιδιο πραγμα ειναι Φίλε SOCRATIS1000 έτσι είναι. Με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις την 32LD550, αυτή έχω πάρει και εγώ, και έχεις τα εξείς ατού: 1) Truemotion 100hz 2) Αναπαραγωγή χρωμάτων από το panel στα 10bit σε σχέση με τις LD320, LD420, LD450 που είναι στα 8bit 3) IPS (ή κάποιο ανάλογο panel ανάλογα την χώρα κατασκευής και την φουρνιά) με άριστες γωνίες θέασης. Οσοι έχετε LCD, τις βλέπετε να σκοτεινιάζουν και να αλλοιώνουν πλήρως τα χρώματα μόλις τις κοιτάζετε χαμηλότερα από τον οριζόντιο άξονα ή όταν πηγαίνετε από το πλάϊ? Στην LD550 από όποια γωνία, πάνω κάτω τέρμα πλάϊ, και να κοιτάξεις η εικόνα είναι ίδια και αναλοίωτη. Παρόλα αυτά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν σου είναι αντιληπτό το όφελος των 100hz σε οποιοδήποτε περιεχόμενο. Για μένα κάνει ΤΗΝ διαφορά, που αξίζει και για περισσότερα από 50 ευρώ. p.s. Χώρια που την έσπασα και παίζει mkv fullHD από την USB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.