BASILISP Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια! Εχω ενα modem level one WBR-3601 και εδω και ενα χρονο περιπου ολα λειτουργουν σωστα. Το θεμα ειναι ομως οτι στο desktop PC εχω κανονικα νετ αλλα στο laptop (Win 7 Home) ενω το βρισκει δεν μπορει να μπει. Η κοπελα μου πηρε το laptop προχθες σε ενα καφε και στην ερωτηση για Home/public/office network εβαλε public και απο τοτε μπορω να μπω σε αλλα δικτυα αλλα οχι στο δικο μου (unable to connect to WBR-3601). Δεν ξερω πολλα απο τεχνικα θεματα.Τι μπορω να κανω; Ευχαριστω,Βασιλης!
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 σβησε το δικτυο και ξαναδοκιμασε να ξανασυνδεθεις σε αυτο.δοκιμασε επισης αλλο καναλι για δοκιμη.
BASILISP Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το δοκιμασα αλλα τιποτα.Επισης διεγραψα το προφιλ του ασυρματου δικτυου και δοκιμασα να συνδεθω. Παλι τιποτα. Κατι αλλο; Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ασε ξεκλειδωτο το ιντερνετ και πας μας αν ετσι συνδεεται.επισης αν με καλωδιο εχεις ιντερνετ η οχι.για να δουμε τι γινεται.
BASILISP Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Το εκανα και αυτο αλλα τζιφος! Με το καλωδιο ethernet δεν εμπαινε μεχρι που εκανα restart και τοτε μπηκε. Ετρεξα τον troubleshooter και δεν βρηκε προβλημα. Εβγαλα το καλωδιο και παλι δεν εχω ιντερνετ στο laptop. Παραξενα πραγματα!
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δοκίμασε τότε και μια απεγκατάσταση/εγκατάσταση drivers για το wireless και το lan μήπως εχει φάει σκάλωμα.
BASILISP Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δοκίμασε τότε και μια απεγκατάσταση/εγκατάσταση drivers για το wireless και το lan μήπως εχει φάει σκάλωμα. Καλημερα! Ομως μπαινει κανονικα στο desktop και αναρωτιεμαι αν χρειαζεται αν κανω ξανα ολο αυτο. Τι λες; Σε ευχαριστω !
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλημερα! Ομως μπαινει κανονικα στο desktop και αναρωτιεμαι αν χρειαζεται αν κανω ξανα ολο αυτο. Τι λες; Σε ευχαριστω ! στο desktop δεν πειραζεις κατι.εφοσον και το Laptop μπαινει κανονικα με καλωδιο οπως ειπες τοτε πολυ απλα σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερνατην η κανε Update Μηπως βρει νεους drivers. και προσοχη με firewall.
BASILISP Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 στο desktop δεν πειραζεις κατι.εφοσον και το Laptop μπαινει κανονικα με καλωδιο οπως ειπες τοτε πολυ απλα σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερνατην η κανε Update Μηπως βρει νεους drivers. και προσοχη με firewall. Το Firewall το απεγκατεστησα αλλα δεν ελλαξε κατι. Εκανα update της Wireless Network Adapter ενω εκανα και update γενικα στα windows 7.Αλλα και παλι δεν καταφερα τιποτα... Παντως το τελειως παραδοξο ειναι οτι το laptop μπαινει κανονικα σε αλλα δικτυα και οτι βλεπει το δικο μου αλλα βγαζει "unable to connect" ... Τι να φταει;
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 οι Ip ειναι στο αυτοματο στο tcp ip της καρτας δικτυου?? αμα κανεις Ipconfig απο command prompt τι σου δειχνει?
BASILISP Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 οι Ip ειναι στο αυτοματο στο tcp ip της καρτας δικτυου?? αμα κανεις Ipconfig απο command prompt τι σου δειχνει? Ip στο αυτοματο. Στο ipconfig βγαζει σε ολα media disconnected
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 δοκιμασες να το αφησεις και ανοιχτο το δικτυο χωρις κωδικο και να το βαλεις και αλλο καναλι/???
BASILISP Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μολις το εκανα και αυτο αλλα και παλι τιποτα δεν αλλαξε... Να συμπληρωσω οτι εκανα reset το ρουτερ
geustathiou Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μολις το εκανα και αυτο αλλα και παλι τιποτα δεν αλλαξε... Αλλο καναλι δοκιμασες... Ασε ξεκλειδωτο το ασυρματο και δοκιμασε με αλλο καναλι.
BASILISP Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αλλο καναλι δοκιμασες... Ασε ξεκλειδωτο το ασυρματο και δοκιμασε με αλλο καναλι. Οπως μου ζητησε και ο φιλος poulinos,το εκανα και αυτο αλλα και παλι δεν καταφερα τιποτα. Το αφησα ξεκλειδωτο,αλλαξα και παλι καναλι εκπομπης αλλα οπως και πριν μου βρισκει το δικτυο αλλα βγαζει "unable to connect". Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας! Βασιλης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.