Προς το περιεχόμενο

Γιατι δεν μπαινει στο ιντερνετ ;

BASILISP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σβησε μια την ασυρματη καρτα και ασε να την ξαναπερασει.

:unsure: Σου ζητω συγνωμη αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις. Δεν ξερω και πολλα! Θα μπορουσες να το εξηγησεις περισσοτερο; Ευχαριστω!

Υ.Γ. Βρηκα απο παλιοτερο ποστ σου "εστω να την σβησεις απο το device manager ωστε να την ξαναπερασει μονο του το pc" ... Αυτο πρεπει να κανω;

Δημοσ.

ναι αυτο εννοουσα για δοκιμη να δουμε τι γινεται.ξαναρωταω για να ειμαι σιγουρος?με καλωδιο μου ειπες παιζει οκ???

Δημοσ.

ναι αυτο εννοουσα για δοκιμη να δουμε τι γινεται.ξαναρωταω για να ειμαι σιγουρος?με καλωδιο μου ειπες παιζει οκ???

Ναι με το καλωδιο μπαινει κανονικα! Ρωταω για να μην κανω πατατα. Στο device manager παω network adapters και εχω 1) ethernet controller 2) wireless network adapter 3) wifi miniport adapter. Ποιο πρεπει να σβησω; Να κανω Disable ή Unistall; Και παλι σε ευχαριστω για τον χρονο σου! Βασιλης!

Δημοσ.

uninstall wi fi miniport adapter kai wireless network adapter.απλα ρωτησα παλι για το καλωδιο για να ειμαι σιγουρος οτι θυμαμαι καλα.επειδη ειχες πει οτι στην αρχη δεν επαιξε και εκανες reboot και επαιξε.

.και για αυτο ρωτησα για επιβεβεαιωση.αν δεν πετυχει ουτε αυτο υπαρχει παντα και η λυση να κανεις system restore το pc καμια βδομαδα πιο πριν που επαιζε οπως και αν πιανουν τα χερια σου να επαναφερεις το laptop στα factory defaults απο τα recovery cd/dvd.κατι σαν format.

Δημοσ.

Και μετα θα τα εγκαταστησει αυτοματα; Τι πρεπει να κανω; Οσο για το system restore δυστυχως δεν εχω σημειο που να μπορω να γυρισω πριν απο το προβλημα,παρα μονο πριν απο 3-4 ημερες... Ευχαριστω

Δημοσ.

Τα εκανα uninstall και μετα restart αλλα δυστυχως και παλι δεν καταφεραμε κατι :confused:

Παντως χθες το λαπτοπ δουλευε μια χαρα σε καφε που πηγα. Ο αλλος υπολογιστης κανονικα μπαινει χωρις προβλημα στο σπιτι και φυσικα δεν υπηρχε καποιο προβλημα για τοσο καιρο. Απλα το μηνυμα που δινει παντα ειναι unable to connect ενω βλεπει το δικτυο και ζηταει το password.

Δημοσ.

οταν το εκανες free μπηκες μεσα στα prefered networks να σβησεις το δικτυο ωστε να το ξαναβρει απο την αρχη?

Δημοσ.

το μονο που εχει μεινει ειναι να κανεις κανα recover ολο το laptop με το recovery image Που εχει να δουμε αν θα στρωσει μετα εκτος αν θες να κανεις κανα reset default τον ρουτερ και ξανα σεταρισμα μηπως εχει φαει καποιο σκαλωμα.στα windows αν δεν εχεις περασει spk1 (windows 7) περασε το μηπως στρωσει.

Δημοσ.

το μονο που εχει μεινει ειναι να κανεις κανα recover ολο το laptop με το recovery image Που εχει να δουμε αν θα στρωσει μετα εκτος αν θες να κανεις κανα reset default τον ρουτερ και ξανα σεταρισμα μηπως εχει φαει καποιο σκαλωμα.στα windows αν δεν εχεις περασει spk1 (windows 7) περασε το μηπως στρωσει.

Reset στον ρουτερ εκανα ηδη... Οσο για το SP1 θα το βαλω τωρα. Τελος για το recovery image το σκεφτομαι λιγακι. Παντως γιατι ρε παιδια να δεχεται αλλα δικτυα; Σε ευχαριστω και παλι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...