Προς το περιεχόμενο

Γιατι δεν μπαινει στο ιντερνετ ;

BASILISP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ τοτε εχουν μεινει οι αλλες χρονοβορες λυσεις δυστυχως.

δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εγω.αν εχει καποιος αλλο κατι να προτεινει.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις τελειωσα με το SP1 και φυσικα (ετσι για αλλαγη) δεν αλλαξε κατι δυστυχως!

Δεν ειναι το θεμα των χρονοβορων διαδικασιων (recover ολο το laptop με το recovery image) αλλα το οτι δεν ξερω και πολλα για τετοια θεματα και "φοβαμαι" λιγακι μην χαλασω τις ρυθμισεις.

Σε ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ για τις προτασεις σου! Βασιλης

Δημοσ.

το recovery δεν θα σου χαλασει κατι.τυφλοσουρτι ειναι.απλα πρεπει μετα να ξαναπερασεις ολα τα δικα σου προγραμματα.ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.κατι τελευταιο.μπες μεσα στο ρουτερ και απο 802.11g κοινως g καντο b να δουμε αν θα αλλαξει κατι.

Δημοσ.

Ηταν στο b+g... Το εβαλα ξεχωριστα στο β και μετα στο γ αλλα δεν... Το θεμα με το recovery ειναι οτι δεν ξερω τι προγραματα εχω και που ειναι (ειναι το λαπτοπ της κοπελας μου). Θα το ψαξω παντως. Σε ευχαριστω πολυ και παλι!

Δημοσ.

ειλικρινα στερεψα απο ιδεες.καναλι αλλαξες κλειδωμα αλλαξες με καλωδιο μπαινει σε αλλα δικτυα μπαινει πρωτοκολλο αλλαξες .

δοκιμασε να αλλαξεις και ονομα στο δικτυο μπας και ξεκολησει.

Δημοσ.

Το αλλαξα και αυτο! Δυστυχως δεν... Σου ειμαι υποχρεος παντως και παλι σε ευχαριστω για τον χρονο σου! Βασιλης

Δημοσ.

Παιδια εχω κατι νεο για το θεμα. Βρηκα οτι τελικα και αλλα λαπτοπ η κινητα δεν μπορουν να συνδεθουν με το δικτυο μου αλλα το desktop μπορει. Τι λετε;

Δημοσ.

εχεις κανει τα παντα .ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω κατι.βεβαια λιγο σε νοιαζει αμα δεν συνδεονται αλλοι. το βασικο ειναι αν συνδεθει το Pc σου το λαπτοπ δηλαδη.

Δημοσ.

Φιλος μου ειπε οτι πιθανον να φταινε τα win και πρεπει να κανω απεγκατασταση τους και επανεγκατασταση. Δεν μπορω λογω εργασιας να ασχοληθω αυτες τις ημερες. Εσυ τι λες; Ευχαριστω!

Δημοσ.

και πιο πανω σου ειχα προτεινει να κανεις recover ολο το laptop με το recovery partition που εχει.στο ειπα επειδη μου ειχες πει πιο πριν οτι τοσο καιρο επαιζε κανονικα./σου ειχα πει να δοκιμασεις να περασεις και service pack1 και νομιζω μου ειπες οτι το ειχες κανει.επισης με καλωδιο ειχες πει οτι μπαινεις αν θυμαμαι.αν ειναι μπαινε με καλωδιο τωρα και οταν μπορεσεις κανε το recovery

Δημοσ.

και πιο πανω σου ειχα προτεινει να κανεις recover ολο το laptop με το recovery partition που εχει.στο ειπα επειδη μου ειχες πει πιο πριν οτι τοσο καιρο επαιζε κανονικα./σου ειχα πει να δοκιμασεις να περασεις και service pack1 και νομιζω μου ειπες οτι το ειχες κανει.επισης με καλωδιο ειχες πει οτι μπαινεις αν θυμαμαι.αν ειναι μπαινε με καλωδιο τωρα και οταν μπορεσεις κανε το recovery

Μου γενηθηκε μια απορια ομως. Το desktop λειτουργει μια χαρα ομως με οτι αλλο και να προσπαθησω να μπω στο δικτυο μου δεν τα καταφερνω. Αρα γιατι φταινε τα win στο laptop (απλα για να το καταλαβω) ; Τι λες; Η μηπως εχει προβλημα το ρουτερ οπως ειπες νωριτερα;

Δημοσ.

Μου γενηθηκε μια απορια ομως. Το desktop λειτουργει μια χαρα ομως με οτι αλλο και να προσπαθησω να μπω στο δικτυο μου δεν τα καταφερνω. Αρα γιατι φταινε τα win στο laptop (απλα για να το καταλαβω) ; Τι λες; Η μηπως εχει προβλημα το ρουτερ οπως ειπες νωριτερα;

πρεπει να κανεις δοκιμη.αν το laptop μπαινει σε αλλα δικτυα ειναι οκ.αν στο ρουτερ σου μπαινουν και αλλα pc και αυτο ειναι οκ οποτε μπορει να ειναι ασυμβατοτητα.απο την αλλη εφοσον μου λες οτι τοσο καιρο το λαπτοπ εμπαινε και τωρα δεν μπαινει εκει κατι μου λεει οτι φταιει το Pc.το να κανεις recover το λαπτοπ εφοσον δοκιμασες ηδη ολα τα αλλα(αλλαγη καναλι στο ασυρματο,αλλαγη κλειδωματος κτλ) ειναι το επομενο βημα.αρκει να πιανουν τα χερια σου.αν και το recovery δεν ειναι δυσκολο.απλα πριν περασεις εξτρα προγραμματα δοκιμασε να συνδεθεις πρωτα .γιατι θα μπορουσε και καποιο προγραμμα να σου κανε προβλημα.οποτε κανε recovery Και πριν περασεις οτιδηποτε δοκιμασε.περνα απλα updates αμα θες και service pack 1 για τα windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...