BASILISP Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Τα updates και service pack 1 τα εχω ηδη βαλει. Ομως γιατι δεν μπαινει οτιδηποτε αλλο στο δικτυο μου; Γιατι το λαπτοπ μπαινει και λειτουργει κανονικα σε αλλα δικτυα; Με εχει μπερδεψει πολυ και λεω οταν βρω χρονο να δανειστω ενα ρουτερ/μοντεμ και να πειραματιστω. Σε ευχαριστω ξανα!
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 πραγματι ειναι παραξενο.στο δικο σου δικτυο περα απο το σταθερο Pc Που μπαινει με καλωδιο συνδεεται τιποτα αλλο ασυρματα??
BASILISP Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το σταθερο (οπως ειπα ηδη) μπαινει ΑΣΥΡΜΑΤΑ. Το λαπτοπ ειναι που μπορει να μπει μονο ενσυρματα. Κατα τα αλλα, οχι,δεν εχω κατι αλλο να συνδεσω...
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 τοτε 2 πραγματα εμειναν.λαπτοπ και ρουτερ δοκιμη.οτι βρεις ποιο ευκολο οτι σε βολευει.
BASILISP Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 τοτε 2 πραγματα εμειναν.λαπτοπ και ρουτερ δοκιμη.οτι βρεις ποιο ευκολο οτι σε βολευει. Οκ αλλα το λαπτοπ μπαινει κανονικα σε αλλα δικτυα και αφου δεν μπαινουν αλλα pc η κινητα στο δικο μου,εκτος του σταθερου λεω να βρω αλλο ρουτερ και να δοκιμασω. Θα ενημερωσω. Ξανα σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τον χρονο και τις γνωσεις σου!!! Βασιλης!
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 το να αλλαξεις το ρουτερ ειναι το πιο ευκολο. απλα δεν ξερω ποσο ευκολα μπορεις να βρεις ρουτερ,απο την αλλη μου ειπες οτι το λαπτοπ εμπαινε στο δικτυο πριν για αυτο λεω μηπως εγινε κατι.και το recovery στο λαπτοπ ειναι ευκαιρεια για ενα καθαρισμα του laptop.ενα format που και που δεν κανει κακο.ξελαμπικαρει.και μενα σαν ρουτερ δεν μου γεμιζει το ματι απλα λεω ισως δεν μπορεις να βρεις ευκολα οποτε εκει θα ειναι πιο ευκολο πραγματι να κανεις format. επισης δεν θυμαμαι αν το ειπα αλλα δες και για firmware update για το router.ετσι για το καλο και για το τυπικο.ισως να μην αλλαξει τιποτα αλλα δεν χανεις κατι.καλο του κανεις του ρουτερ οχι κακο.
Fu Manchu Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα Εχω ένα πρόβλημα και γω με την σύνδεση στο Ιντερνετ Κάποιος γνωστός είχε βάλει το Iprotectyoυ το οποίο όμως του μπλοκάρει την σύνδεση. αφού έγινε απεγκατάσταση της εφαρμογής πάλι δεν μπαίνει στο Ιντερνετ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα Εχω ένα πρόβλημα και γω με την σύνδεση στο Ιντερνετ Κάποιος γνωστός είχε βάλει το Iprotectyoυ το οποίο όμως του μπλοκάρει την σύνδεση. αφού έγινε απεγκατάσταση της εφαρμογής πάλι δεν μπαίνει στο Ιντερνετ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Να κοιτάξει μήπως εχει ενργοποιημένο το firewall των windows η κάτι αλλο που πιθανόν να εχει εγκαταστήσει και του κόβει την σύνδεση.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 αλλιως αν το εχει κανει προσφατα κανε system restore η ξαναπερασε το και προσπαθησε να το ξεμπλοκαρεις και μετα να το σβησεις.
BASILISP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τελικα εαν ενδιαφερει καποιον αγορασα αλλο modem router και ολα καλα!!! Ευχαριστω πολυ τα παιδια που παιδευτηκαν μαζι μου!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Τελικα εαν ενδιαφερει καποιον αγορασα αλλο modem router και ολα καλα!!! Ευχαριστω πολυ τα παιδια που παιδευτηκαν μαζι μου! τι ρουτερ αγορασες?και βεβαια μας ενδιαφερει.τοσες σελιδες θεμα να μην μαθουμε τι εγινε στο τελος?
BASILISP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το μοντελο ειναι ενα φθηνο TP LINK W8951 ND. Τελικα μετα απο τοσες μερες που ειχα το wifi να λειτουργει μονο με ethernet επιτελους αξιωθηκα να το αλλαξω! Αμεσως βρηκε το δικτυο ασυρματα και το λαπτοπ και το δεσκτοπ... Ευχαριστω και παλι (ειδικοτερα εσενα φιλε poulinos)...
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 απλα ρουτερακια το καλο ειναι η τιμη τους.αν και στο www.ebw.gr εχει κατι τελευταια κομματια vigor 2700 σε τιμη σκοτωμα.ενω κανονικα κανουν τα πιο φτηνα 70-80 αυτο επειδη ειναι με λογοτυπο altec (που εκλεισε ) το δινουν 30 ευρω και λιγοτερο.και του αλλαζεις το custom firmware με official και μια χαρα.anyway.αφου εισαι οκ τοτε μια χαρα.
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 απλα ρουτερακια το καλο ειναι η τιμη τους.αν και στο www.ebw.gr εχει κατι τελευταια κομματια vigor 2700 σε τιμη σκοτωμα.ενω κανονικα κανουν τα πιο φτηνα 70-80 αυτο επειδη ειναι με λογοτυπο altec (που εκλεισε ) το δινουν 30 ευρω και λιγοτερο.και του αλλαζεις το custom firmware με official και μια χαρα.anyway.αφου εισαι οκ τοτε μια χαρα. Αυτο το πράγμα με αυτα τα 2700vg απο ebw εχει παραγίνει αφού σκεύτομαι να πάρω ενα να το έχω καβάτζα στην άκρη για ώρα ανάγκης
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Αυτο το πράγμα με αυτα τα 2700vg απο ebw εχει παραγίνει αφού σκεύτομαι να πάρω ενα να το έχω καβάτζα στην άκρη για ώρα ανάγκης πεστο ψεμματα.εχει και voip θυρες πανω και εχω voip μια χαρα θα ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.