v5net Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 μοιάζει λίγο αστείο αλλά θα ρωτήσω. έχω ένα κουπόνι αξίας 60 ευρώ για το adwords του google και δεν έχω κάτι να διαφημίσω! εσείς τι θα το κάνατε; θα διαφημίζατε κάποια ιστοσελίδα σας έστω και αν αυτή είναι μόνο για hobby και δεν φέρνει κανένα κέρδος ούτε έχει να κάνει με online πωλήσεις; δεν ξέρω σε τι θα την ωφελήσει και αν αξίζει τον κόπο...
Themis-T Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μπορείς να βρεις κάποιον να το πουλήσεις, στη μισή τιμή για παράδειγμα...
JohnXarxas Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 έχει ημερομηνία λήξης? αν ναι, τότε ξόδεψε λίγα λεφτάκια και κάνε κανένα site ίσα ίσα για να εκμεταλευτείς το κουπόνι και να βγάζεις κανένα ψίχουλο τον μήνα αν όχι, περίμενε, μπορεί να σου χρειαστεί
gusretalis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αν δεν έχεις γνωστό που το χρειάζεται κ.λπ. μπορείς να το κάνεις απλά για να μαζέψεις παραπάνω κόσμο στο site σου.Προφανώς σε κάποιους είναι χρήσιμο το site σου,και θα το βρίσκουν πιο εύκολα. Τώρα,αφού κάνεις που κάνεις δουλειά,μπορείς να εγγραφείς στο google adsense ή σε κάποιο σαν το clickbanner.gr και να βγάλεις σιγά σιγά κάποια χρήματα.Ε,το κόστος domain και hosting μπορείς να το βγάζεις πιστεύω. Οπότε για μένα,βάλε κάποιες διαφημίσεις διακριτικές και όπου ταιριάζει και μετά χρησιμοποίησε το κουπόνι για να μαζέψεις κόσμο και να βγάλεις κάποια μικρά έξοδα. edit: adsense έχεις απ'ότι βλέπω,δες και το άλλο site που σου είπα,αξίζει.
v5net Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 οκ,θα περιμένω,το δεκέμβρη λήγει. clickbanner.gr? μήπως και linkwise.gr ?? τα έχω δοκιμάσει και τα δύο,πολύ καλά μου φάνηκαν στην αρχή αλλά μετά από ένα μήνα ανακάλυψα ότι το κέρδος μου ήταν ακριβώς 0 ευρώ! παρά τα χιλιάδες impressions στα στατιστικά οι πωλήσεις ήταν στο απόλυτο μηδεν. έτσι χωρίς να τα διακόψω βέβαια μετά τον πρώτο μήνα έβγαλα όλα τα banners από τη σελίδα. adsense? ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμένος δυστυχώς και ακόμα δεν ξέρω γιατί και ούτε ποτέ θα το μάθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.