spacefart Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 χαχαχαχαχαχ ερεθίζεσαι με benches space? για τους αλλους αναφερομουν, τι bench να κανω εγω με το καβουρδιστηρι μου?
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Εγω αυτο το απλο λεω. Το οτι θα ζούσα τον ελιτισμό απο την ανάποδη δεν το περίμενα...
spacefart Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 μη φοβασαι ολα θα τα ζησεις... οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση να το ξερεις
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 για να χεις βγαλει μεσο ορο απο κατι σημαινει οτι εχεις κανει καποια μορφη ερευνας/δημοσκοπησης,. Ρε συ Ντιναρε αν διαβασεις το ποστ μου με τα διαβολακια ειναι πασιφανες οτι ειναι κυριως χιουμοριστικο και κανω σαφη αναφορα σε ατομα που αν και σε καποια πραγματα διαφωνουμε,επειδη δεν ειναι κακεντρεχεις μουντζαχεντιν καποιων πολιτικων αντιληψεων,ειναι φιλοι μου και μου ειναι συμπαθεις.Ασφαλως και υπαρχουν ποιοτικα ατομα στο insomnia,οπως εγω για παραδειγμα. Αλλο να κανεις χιουμορ και να περνας και μια αποψη μιλωντας γενικα,και αλλο να αρχεται ο αλλος απο το πουθενα,χωρις καν μεχρι εκεινη την στιγμη να συμμετεχει στην κουβεντα,για να σε βρισει προσωπικα.Τελος παντων, δεν ξαναναφερομαι σε αυτο το γεγονος,καθοτι ο mod επιληφτηκε. In mods I trust. Στο θεμα μας τωρα. Γνωμη μου οτι και για την ασφαλεια των Ελληνων αλλα και των νομιμων μεταναστων πρεπει να φυγουν οσους δεν αντεχει και δεν χρειαζεται η χωρα μας.Δηλαδη οι παρανομοι και οι υπεραριθμοι.Αυτη ειναι η βασικη μου θεση.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μηπως πρεπει να ξαναδιαβασεις εσυ το ποστ μου για να απαντησεις σοβαρα? Η φραση μεσος ορος που γραφω στο ποστ μου σου ειναι γνωστη? Και για ποιο λογο αναφερεσαι σε μια υποθεση που δεν σε αφορα?Κοπαδιαζεις για να στηριξεις τον φιλο σου?Δεν ειναι ικανος να απαντησει αν θελει εκεινος? Και επιπλεον εγω μιλησα γενικα δεν επιτεθηκα σε καποιον προσωπικα.Μην μου πεις οτι και αυτο δεν το αντιλαμβανεσαι? Εμένα απλώς με πείραξε ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασες στη κριτική που σου έκανε. Δεν απαντώ εκ μέρους κανενός. Επίσης, η φράση "μέσος όρος" είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να θίξεις πολλούς χωρίς να έχει δικαίωμα να στη πει κανείς.
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ωραια.που θα τους πας? ολους εξω απο το σπιτι σου αμα τους θες. και να τους ταιζεις εσυ αμα τους "πονας"
benign Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ωραια.που θα τους πας? Ειναι δυσκολη ερωτηση δεν εχω ολες τις απαντησεις. Αλλα σαν πρωτη σκεψη συμφωνω με την θεση της κυβερνησης για κεντρα υποδοχης κοντα στα συνορα και κινητρα για επαναπατρισμο.Βασικα πρεπει να δωθει το μυνημα οτι η Ελλαδα δεν ειναι η λυση για μιλουνια μεταναστων.Να καταλαβουν και την δικη μας δεινη θεση.Δεν ειμαστε ΗΠΑ που ειναι 13,5 εκατομμυρια τετραγωνικα,μια μικρη χωρα σε πτωχευση ειμαστε.
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 δηλαδη λες να τους πας πισω στη χωρα τους,στην οποια εισαι εσυ και τους κλεβεις το πετρελαιο και σκοτωνεις το 1% του πληθυσμου της καθε μερα...
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ψάχνουμε να δώσουμε κίνητρα να φύγουν σε ανθρώπους που είναι εδώ παράνομα..
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ολους εξω απο το σπιτι σου αμα τους θες. και να τους ταιζεις εσυ αμα τους "πονας" troll detected
spacefart Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 δηλαδη λες να τους πας πισω στη χωρα τους,στην οποια εισαι εσυ και τους κλεβεις το πετρελαιο και σκοτωνεις το 1% του πληθυσμου της καθε μερα... να αυτες τις γενικολογιες δε μπορω να διαβαζω απο ευαισθητους ανθρωπιστες χωρις επιχειρηματα... λοιπον η Ελλαδα απο ποιες χωρες ΚΛΕΒΕΙ το πετρελαιο? σε ποιες χωρες σκοτωνουν τα στρατευματα της το 1% του πληθυσμου την ΗΜΕΡΑ? τι σχεση εχει η ελλαδα με τους σομαλους φονιαδες?
QQTilt Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Η Ελλάδα δεν εκμεταλλεύεται τα πετρέλαια ΚΑΜΙΑΣ χώρας Ντινάρα.. Καλά το ότι σκοτώνει και τον πληθυσμό της δεν το σχολιάζω καν.
pappous_soulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 τι σχεση εχει η ελλαδα με τους σομαλους φονιαδες? Πάθους.
dermitzos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ολους εξω απο το σπιτι σου αμα τους θες. και να τους ταιζεις εσυ αμα τους "πονας" Γιατί μωρέ; Εσύ τους ταΐζεις από την τσέπη σου; Μα θα μας τρελάνετε εδώ μέσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.