QQTilt Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το χω παρατηρήσει και γω beni και συμφωνώ απόλυτα. Όχι ότι είναι κακό αυτό, απλά είναι γεγονός.
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μια ερώτηση μονο, μιας και θα παω να αγκαλιαστω με τον Μορφέα σε λίγο, ο περήφανος Ελληνικός στρατός που βολοδέρνει εδω και κάποια χρόνια? Σε κατι Αφγανιστάν-Ιρακ και δεν συμμαζεύεται... Οσο δικαίωμα εχει ο στρατός κατοχής να βρίσκεται εκει περα, τοσο και παραπάνω δικαίωμα εχουν αυτοι να βρίσκονται εδω πέρα.
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μετα ,ασχετα με τις αποψεις που εχω εγω η εσυ,δεν συμφωνεις οτι σε μια δημοκρατικη χωρα,μια κινηση ανοιγματος σε μεταναστευση θα πρεπει να αποφασισθει βασει της βουλησης του λαου και οχι ερημην του απο μια χουφτα πολιτικων?Απαντησε μου σε παρακαλω σε αυτο. Οχι μονο σε αυτο, εγω ειμαι υπερ αμεσοδημοκρατικων δομων, για ολα τα θεματα*. Στα πλαισια ενος εθνους, 10.000.000 ειναι πολυ δυσκολο να δουλεψει αυτο. Αντε να βγαλεις ακρη με αλλα 10.000.000.Στα πλαισια μιας παγκοσμιοποιημενης κοινωνιας, ειναι ακομα δυσκολοτερο (αντε να συνεννοηθεις με 6 δις). Στα πλαισια ομως μικρων ημι-αυτονομων κυτταρων της ταξης των 100,500,1000 ατομων κατι τετοιο μπορει να δουλεψει. Και αυτο, ειναι πολυ κοντα στην αναρχια * Aπο την αλλη, κατι τετοιο προυποθετει οτι η γνωμη ολων μετραει ισαξια. Για να δουλεψει αυτο θα πρεπει να γινουν αρκετες ζυμωσεις μεταξυ των μελων του 'κυτταρου' και να αναπτυξουν στενες σχεσεις ωστε να μπορει να βγει μια σχετικη ακρη. Επίσης, και ο Χιτλερ ειχε την υποστηριξη της πλειοψηφιας κατα την ανοδο του.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Πάντως μου αρέσει η καραμέλα: "Είμαι περαστικός,δέν θέλω να μείνω Ελλάδα". Κατα τ'άλλα πέφτουν τυχαία πάνω στους συνοριοφύλακες στουν Έβρο και μετά καρφί για Αθήνα.Το γαμώτο είναι οτι η Αθήνα/Ν. Αττικής δέν συνορεύει με καμία ευρωπαϊκή χώρα... Παραδίδονται στις αρχές πιστεύοντας πως θα τους δοθεί άσυλο και κατ'επέκταση χαρτιά για να φύγουν προς άλλες χώρες. Άμα έρθεις Πάτρα μεριά θα δεις πως παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορόνα γράμματα προκειμένου να χωθούν σε κάποιο φορτηγό, μήπως και καταφέρουν να διαφύγουν μέσω Ιταλίας. Επίσης, ένα σχετικό βιντεάκι.
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Και ποιόν εκφράζει τότε; Καλησπερα Τηλεμαχε και χιλια ευχαριστω για την ερωτηση του 1.000.000.000(δις)ευρω! Μιλαμε παντα περιμενα αυτην την ερωτηση να μου την κανει καποιος τοσο καιρο που ειμαι εδω και μολις ηρθε η πασα?(Και απο γαβρακο κιολας!) Λοιπον το insomnia αποτελειται απο πολλα ετεροκλητα ατομα,νεοτερων συνηθως ηλικιων και κατα μεσο ορο εκφραζει το μικροαστο καταναλωτη,με σχετικα χαμηλο επιπεδο μορφωσης,εξυπνακια,καλαμπουρτζη,ανεπαγγελτο η αιωνιο φοιτητη,οβερκλοκα που αντι να κανει δημιουργικη χρηση του PC του,αυτοθαυμαζεται και αυνανιζεται με μπεντσιες,και τον τυπο που λεει λιγα ''εξυπνα''ρητα που ουσιαστικα ειναι λιγοτερα του μηδενος.Επισης αποτελειται και απο καποια ατομα ακραιων ιδεων,που αρεσκονται να αλληλουποστηριζονται σε μια πολιτικη διαμαχη και να την πεφτουν δημοκρατικα( ) σε μεμονωμενα ατομα που εχουν το θρασσος να εχουν αλλη αποψη. Τονιζω κατα μεσο ορο,γιατι υπαρχουν και παιδια που μου αρεσουν πολυ σαν τυποι πρωτα απο ολα γιατι εχουν το επιπεδο να βρισκουν κοινα φιλικα,στοιχεια μαζι μου και με αλλους χωρις να περιχαρακωνονται σαν ρομποτ καθοδηγησης,απο τις οποιες διαφορες μας.Για αυτους ερχομαι εδω και χωρις να θελω να γλυψω κανεναν θεωρω κατα 95% τους mod μορφωμενα παιδια και με το σωστο κριτηριο δημοκρατικοτητας. Ελπιζω να μην φαω 10 ban μαζεμενα τωρα.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ισχύει, εν μέρει, αλλά δεν είναι απόλυτο. Δηλαδή ο μέσος Έλληνας πολίτης, τι παραπάνω έχει απο αυτό που περιέγραψες;
KilliK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Στα Nea on line γραφει οτι αρχικα ειχαν συλληφθει σε επιχειρηση σκουπας.Αρα για να προσαχθουν ηταν λαθραιοι. http://www.tanea.gr/...1&artId=4631658 Επειδη ειμαι αρκετα μεγαλος στην ηλικια και ξερω την πολη μου καλα,γιατι εχω δουλεψει και μεγαλωσει απο μικρο παιδι σε αυτην βλεπω,ακουω και μαθαινω απο τον εργαζομενο κοσμο,οτι τουλαχιστον το 80% των πιο ειδεχθων εγκληματων ειναι απο αλλοδαπους.Και μαλιστα δειχνει και φυλετικο,ρατσιτικο μισος κατα των Ελληνων γιατι διακατεχονται απο κομπλεξ κατωτεροτητας και θρησκευτικο μισος. Ελα στη θεση τους. Ζεις σε μια χωρα χωρις υποδομες,κουρελης και ενδεης και οταν στην χωρα σου η γυναικα θεωρειται απο την ηλιθια αναχρονιστικη θρησκεια σου μιασμα και ξαφνικα εδω βλεπεις ομορφες,ελευθερες γυναικες να ντυνονται ελευθερα και απενοχοποιημενα,καλοντυμενους ανθρωπους ενος κατα πολυ ανωτερου βιοτικου επιπεδου. Απο αποψη κουλτουρας και μορφωσης εισαι μηδεν και δεν υπαρχει περιπτωση με νομιμο μεσο να ανεβεις κοινωνικα και βιοτικα γιατι εισαι καταδικασμενος να μεινεις εργατης.Οταν σε εχουν κοροιδεψει και σου εχουν παρει οτι ειχες και δεν ειχες για να σε φερουν εδω οι δουλεμποροι,και βλεπεις οτι ακομη και εδω υπαρχει ανεργια και δεν γινεται λογω κουλτουρας κι νοοτροπιας να ενταχθεις τι θα κανεις?Για αυτο ειναι θεμα χρονου και μονο ποτε αυτοι οι ανθρωποι θα γινουν φονιαδες και βιαστες,γιατι ζουν στην πληρη απελπισια και σε συνθηκες αποκτηνωσης,ηδη κατω στο κεντρο απο ενα σημειο και μετα σκυλοβρωμαει σκατα και κατουρα. Στην Ελλαδα που υποτιθεται οτι ειμαστε δημοκρατικη χωρα,αποφασισαν να μας κανουν ''πολυπολιτισμικη χωρα'' οι πολιτικοι μας,χωρις να ρωτησουν σε δημοψηφισμα(οπως εγινε στην Ελβετια πριν 2 χρονια και το 98% του λαου ψηφισε ΟΧΙ στην πολυπολιτισμικοτητα)τον κυριαρχο λαο.Εφοσον λοιπον σπερνουν ανεμους ας ετοιμαστουν να θερισουν θυελλες γιατι λιγο ακομη θελει ο λαος να ξεσπασει.Οχι μονο κατα των συνεχως παρανομουντων αλλοδαπων αλλα και κατα απενταντι σε μια αισχρη μειοψηφια λιγοτερο του 2% που ενεργει προδοτικα κατα του λαου μας και διαστρεβλωνει καθε εννοια δικαιου και βριζοντας ως φασιστα καθε Ελληνα που αγαπα την πατριδα του,ακομη και αν την θελει αμιγως Ελληνικη.Αλλωστε αυτο ειναι κατι που πρεπει να αποφασιστει δημοκρατικα και οχι να επιβληθει δια της βιας. Εσεις τι πιστευετε οτι θα εβγαζε η καλπη σε ενα τετοιο δημοψηφισμα?Εγω νομιζω θα γινοταν της Ελβετιας. Σωστος. Ο πατερας μου εχει μια επιχειρηση στην οποια απασχολει και 2-3 νομιμους μεταναστατες που βρισκονται στην ελλαδα εδω και χρονια με τις οικογενεις τους κτλ. Τους εχει στα ωπα-ωπα,τους πληρωνει πολυ περισσοτερο απο οτι αξιζουν και τους παρεχει οτι προσταζει ο νομος για τους εργαζομενους. Λοιπον απο αυτους το μονο που εχω ακουσει ολα αυτα τα χρονια οσο αφορα την Ελλαδα ειναι το εξης: -Αλβανος: Τα Γιαννενα και η Ηπειρος ειναι δικα μας και θα ξαναγινουν δικα μας καποτε. -Βουλγαρος: Η Θεσαλλονικη και η Μακεδονια ειναι δικα μας και θα ξαναγινουν δικα μας καποτε. -Εγω: Μα δεν ειναι δικα σας.Τα συνορα ειναι οριοθετημενα με επισημες γραπτες συμφωνιες αναμεσα στα κρατη ενω δεν τιθεται καν θεμα μειονοτητας διοτι δεν υπαρχει. -Αυτοι: Οχι,οχι ειναι δικα μας,μας ανηκουν.Εχει γυρισματα ο καιρος και θα τα ξαναπαρουμε πισω.Περιμενε και θα δεις. -Εγω: Δηλαδη αν γινει πολεμος αναμεσα στις χωρες σας θα πατε τρεχωντας πισω στις πατριδες σας για να παρετε αυτα τα εδαφη πισω; -Αυτοι: Φυσικα. ενω προσφατα προσελαβε και εναν Πακινστανο του οποιου η αποψη για τις γυναικες στην Ελλαδα ηταν η εξης: -Ειναι ολες π..ες.Αν ηταν καποια απο αυτες δικια μου γυναικα θα της σαπιζα στον ξυλο αν κυκλοφορουσε ετσι στον δρομο. Θα μου πεις τωρα οτι πρεπει να θεωρηθει πως αυτοι αντιπροσωπευουν και το υπολοιπο της φυλης τους και πως ολοι ειναι ιδιοι οπως αυτοι; Ενας wannabe προοδευτικος ανθρωπος θα το αρνιοταν κατι τετοιο,αλλα: 1.τετοις αποψεις τις εχω ακουσει και απο αλλους αλλοδαπους,νομιμους κατοικους της Ελλαδας. 2.οταν μια χωρα σε ταιζει,σε ντυνει και μαθαινει γραμματα στα παιδια σου,ακομα και αν εισαι αχαριρστος και απαξιωτικος μαζι της πρεπει να εχει τουλαχιστον το φιλοτιμο να κρατας τα προσχηματα απεναντι στους ανρθωπους αυτης της χωρας. 3.Οσο εθνικιστης και φυλετιστης ειναι ο ελληνας αλλο τοσο ειναι και ο αλλοδαπος διοτι στο τελος της ημερας και αυτος ανθρωπος ειναι που ερχεται απο μια πατριδα,μια φυλη.Οι ανθρωπινες αδυναμιες δεν κανουν εξαιρεσεις σε κανεναν και για τιποτα. Επομενως ας μην στιγματιζουμε καποιον κατευθειαν ως ρατσιστη επειδη προτιμαει να ασκει μια πραγματιστικη σταση καχυποψιας απεναντι στους ξενους,κυριως τους μη νομιμους.
benign Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ισχύει, εν μέρει, αλλά δεν είναι απόλυτο. Δηλαδή ο μέσος Έλληνας πολίτης, τι παραπάνω έχει απο αυτό που περιέγραψες; Ειναι εργαζομενος κι αυτο αποτελει μεγαλη εμπειρια ζωης και διαμορφωσης αποψεων.
dermitzos Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Σωστος. Ο πατερας μου εχει μια επιχειρηση στην οποια απασχολει και 2-3 νομιμους μεταναστατες που βρισκονται στην ελλαδα εδω και χρονια με τις οικογενεις τους κτλ. Τους εχει στα ωπα-ωπα,τους πληρωνει πολυ περισσοτερο απο οτι αξιζουν και τους παρεχει οτι προσταζει ο νομος για τους εργαζομενους. Λοιπον απο αυτους το μονο που εχω ακουσει ολα αυτα τα χρονια οσο αφορα την Ελλαδα ειναι το εξης: -Αλβανος: Τα Γιαννενα και η Ηπειρος ειναι δικα μας και θα ξαναγινουν δικα μας καποτε. -Βουλγαρος: Η Θεσαλλονικη και η Μακεδονια ειναι δικα μας και θα ξαναγινουν δικα μας καποτε. -Εγω: Μα δεν ειναι δικα σας.Τα συνορα ειναι οριοθετημενα με επισημες γραπτες συμφωνιες αναμεσα στα κρατη ενω δεν τιθεται καν θεμα μειονοτητας διοτι δεν υπαρχει. -Αυτοι: Οχι,οχι ειναι δικα μας,μας ανηκουν.Εχει γυρισματα ο καιρος και θα τα ξαναπαρουμε πισω.Περιμενε και θα δεις. -Εγω: Δηλαδη αν γινει πολεμος αναμεσα στις χωρες σας θα πατε τρεχωντας πισω στις πατριδες σας για να παρετε αυτα τα εδαφη πισω; -Αυτοι: Φυσικα. ενω προσφατα προσελαβε και εναν Πακινστανο του οποιου η αποψη για τις γυναικες στην Ελλαδα ηταν η εξης: -Ειναι ολες π..ες.Αν ηταν καποια απο αυτες δικια μου γυναικα θα της σαπιζα στον ξυλο αν κυκλοφορουσε ετσι στον δρομο. Θα μου πεις τωρα οτι πρεπει να θεωρηθει πως αυτοι αντιπροσωπευουν και το υπολοιπο της φυλης τους και πως ολοι ειναι ιδιοι οπως αυτοι; Ενας wannabe προοδευτικος ανθρωπος θα το αρνιοταν κατι τετοιο,αλλα: 1.τετοις αποψεις τις εχω ακουσει και απο αλλους αλλοδαπους,νομιμους κατοικους της Ελλαδας. 2.οταν μια χωρα σε ταιζει,σε ντυνει και μαθαινει γραμματα στα παιδια σου,ακομα και αν εισαι αχαριρστος και απαξιωτικος μαζι της πρεπει να εχει τουλαχιστον το φιλοτιμο να κρατας τα προσχηματα απεναντι στους ανρθωπους αυτης της χωρας. 3.Οσο εθνικιστης και φυλετιστης ειναι ο ελληνας αλλο τοσο ειναι και ο αλλοδαπος διοτι στο τελος της ημερας και αυτος ανθρωπος ειναι που ερχεται απο μια πατριδα,μια φυλη.Οι ανθρωπινες αδυναμιες δεν κανουν εξαιρεσεις σε κανεναν και για τιποτα. Επομενως ας μην στιγματιζουμε καποιον κατευθειαν ως ρατσιστη επειδη προτιμαει να ασκει μια πραγματιστικη σταση καχυποψιας απεναντι στους ξενους,κυριως τους μη νομιμους. Επομενως θα Γνωρίζεις ότι υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες που υποστηρίζουν το ίδιο για την Μακεδονία (με γεωγραφικούς όρους) και για την Πόλη, έτσι; Επίσης τι εννοείς με το ότι η χώρα σε ντύνει, σε ταΐζει κλπ.; Το κάνει η χώρα από την καλή της την καρδιά, ή δουλεύουν και τα κερδίζουν με τα χέρια τους; Όσο για τον Πακιστανό, έχει ανατραφεί με άλλες αξίες, άλλους κανόνες και άλλους θεσμούς. Στην χώρα του οι γυναίκες θεωρούνται κατώτερες από τους άντρες και το θεωρεί σωστό, γι' αυτό και το πρεσβεύει και στην Ελλάδα.
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 συγκρινεις ξενους που εχουν επιπεδο 2 με ελληνες που εχουν επιπεδο 5 θα ειχε πλακα να πας να συγκρινεις ελληνες με καποιον σουηδο πχ.
QQTilt Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Που ακριβώς εντοπίζεται το ανώτερο επίπεδο των Σουηδών?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μερικοί διαβάστε και λίγο Χίτλερ και μην παρεξηγείστε όταν σας χαρακτηρίζουν από αυτά που λέτε. Είναι τόσο κοντά, όσο δε φαντάζεστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.