driftingcris Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Οσο πιο πολλα τοσο καλητερα αν θυμαμε καλα... Εμενα βεβαια εχει 5 αλλα δεν εχω προβλημα.. Ενα φιλαρακι εχει ενα Zalman με 6 και μαμαει....
NitromanseR Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Κατάλαβα... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και πάλι! ΥΓ: Κάτι τελευταίο, τελικά υπάρχει κάτι για να ρυθμίζω τα RPM του FAN του CPU? Αυτό το SpeedFan δε νομίζω πως κάνει και πολύ δουλειά, τουλάχιστον σε 'μένα..
driftingcris Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το speedfanz δεν ρυθμιζει τουτα..λεει θερμοκρασιες...... Αν εχεις αυτα που ελεγες πιο πανω enabled τοτε τρεχει στα πιο χαμιλα RPM που γινεται για τις θερμοκρασιες..... Και παρακαλω
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Επειδη θελεις κατι φθηνο και εξαρταται σε ποια πολη εισαι φοιτητης(για να προτεινουμε μαγαζια) εγω θα σου ελεγα να παρεις αυτην και να εισαι οκ Xigmatek Loki SD963 Εαν μπορεις να διαθεσεις εστω λιγα παραπανω δες και αυτη Xigmatek Gaia SD1283 Εαν δεν κανεις overclocking εισαι μια χαρα και με την πρωτη.πολυ καλυτερη απο την εργοστασιακη. Ριξε κανενα καθαρισμα και στο κουτι σου και στην καρτα γραφικων και σκεψου την προσθηκη ενος ανεμιστηρα στο κουτι εαν σε παιρνει. Εαν εισαι θεσσαλονικη για να μην μπλεκεις με μεταφορικα εδω εισαι Cpu Cooler Arctic Freezer 7 Pro Rev.2
NitromanseR Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ για τις προτάσεις.. Μάλλον λέω να πάω με αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16860&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.