Προς το περιεχόμενο

Προσφορά στα καταστήματα Γερμανός ΟΤΕ 24mbps

gs20309

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε με τον οτε ξερεις απο πριν τι θα πιασεις.τι ειναι το adsl?παιρνεις τηλ τον οτε και τους λες συνδεσε με και πες μου ποσα θα πιασω και αμα δεν πιασω αυτο που θελω δεν ενεργοποιω?και ειδικα στην ελλαδα μπορει στην ιδια αποσταση στο ιδιο σπιτι ο ενας να παιζει 15 Mbit και ο αλλος να εχει χαλια κεντρικο και να παιζει 5.οποτε σε καμια περιπτωση και ποτε δεν ξερεις τι ταχυτητα θα παιξεις ειτε ειναι οτε ειτε οχι.απλα ο οτε ισως εχει λιγο το προτερημα οτι αμα δεν παιξεις θα σου πει μεγαλη αποσταση και οκ αλλα αυτο παλι θα γινει οταν ηδη εχεις κανει αιτηση ενεργοποιησης.πιο πριν και να τους ρωτησεις δεν μπορει να σου πει καποιος κατι παρα μονο εμπειρικα.και εγω δουλευω σε αλλο Isp και αμα καποιος μου πει οτι θελω να ενεργοποιησω γραμμη στην παλαια πεντελη κοντα στο 414 θα του πω οκ δεν θα παιξεις γιατι δεν παιζουν.και δευτερον κατι που ειναι για 6 μηνες προσφορα εγω δεν το θεωρω καν προσφορα .αφου παλι μετα τους 6 μηνες θα την πληρωνω κανονικη τιμη.τι να το κανω?να γλυτωσω 50 ευρω σε ενα 6 μηνο και μετα να τα σκαω διπλα στον οτε για μια γραμμη????

Εμείς τουλάχιστον τσεκάρουμε αν μπορεί να πάει στα 2 ή στα 24 κ στα πόσα περίπου θα κλειδώνει, το πως είναι μια άλλη ιστορία που δεν μπορώ να την αναφέρω. Σαφώς είναι θέμα εξυπηρέτησης όπου κάποιος θα μπει στη διαδικασία να το κάνει για τον πελάτη του κ κάποιος άλλος όχι. Σαφώς παίζεις με πιθανότητες αλλά άλλο είναι να σου πει 90% θα πιάνεις 15 στα 24 κ άλλο να πας με το σταυρό στο χέρι για τα 24αρα κ να πιάσεις 4..

Επίσης κάτι που δεν έχει κανείς άλλος είναι το conn-x TV k ταινιοθήκη με 15ευρά το μήνα έξτρα.. δεν το έχει καμία άλλη εταιρία εκτός τύπου nova k forthnet. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω γιατί είναι καλύτερος ή χειρότερος ο ΟΤΕ. Απλά υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις η προσφορά είναι καλή, κ επίσης μπορεί να λένε για 3μηνο ότι θα ισχύει αλλα όποιος το θέλει ας το κάνει νωρίς πριν έχουμε τπτ έκτροπα από επιτροπή τηλεπικοινωνιών κ ξαφνικό κόψιμο της προσφοράς.

Δημοσ.

Ναι το συμβόλαιο με την προσφορά έχει ετήσια ισχύ.

Προσωπικά από τη στιγμή που το σταθερό το χρησιμοποιώ ελάχιστα (ντελίβερυ και κανα τηλ στους γονείς στην πατρίδα) όταν είναι να λήξει η προσφορά θα το μετατρέψω πάλι σε ADSL.

Εκτός αν βγάλει πάλι καμιά προσφορά :P

απλα πριν το γυρισεις σε adsl ρωτα οτι δεν πληρωνεις κατι.διοτι παλια ηξερα οτι αμα πεσεις στο προγραμμα απο 40 full 2play σε 25 μονο adsl πληρωνες κατι.αλλα δεν μιλαω για προσφορα αλλα γενικα

Εμείς τουλάχιστον τσεκάρουμε αν μπορεί να πάει στα 2 ή στα 24 κ στα πόσα περίπου θα κλειδώνει, το πως είναι μια άλλη ιστορία που δεν μπορώ να την αναφέρω. Σαφώς είναι θέμα εξυπηρέτησης όπου κάποιος θα μπει στη διαδικασία να το κάνει για τον πελάτη του κ κάποιος άλλος όχι. Σαφώς παίζεις με πιθανότητες αλλά άλλο είναι να σου πει 90% θα πιάνεις 15 στα 24 κ άλλο να πας με το σταυρό στο χέρι για τα 24αρα κ να πιάσεις 4..

Επίσης κάτι που δεν έχει κανείς άλλος είναι το conn-x TV k ταινιοθήκη με 15ευρά το μήνα έξτρα.. δεν το έχει καμία άλλη εταιρία εκτός τύπου nova k forthnet. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω γιατί είναι καλύτερος ή χειρότερος ο ΟΤΕ. Απλά υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις η προσφορά είναι καλή, κ επίσης μπορεί να λένε για 3μηνο ότι θα ισχύει αλλα όποιος το θέλει ας το κάνει νωρίς πριν έχουμε τπτ έκτροπα από επιτροπή τηλεπικοινωνιών κ ξαφνικό κόψιμο της προσφοράς.

το αν παει καποιος στα 2 η στα 24 στο λεω και εγω χωρις να κανω μετρηση.δινετε 2 πακετα στα τελειως ακρα.και εχετε ενεργοποιησει απειρους πελατες και μετα τους λετε καταργηστε.αυτο ειπαν και σε ενα γνωστο μου πικερμι.εβαλε γραμμη ειχε αποσυνδεσεις και του λενε.αν δεν παιξει πηγαινε να διακοψεις λογω αποστασης.και οπως ειπες μονο ο οτε μπορει να μετρησει μηκος χαλκου και να δει αν θα παιξει το adsl και ποσο περα απο το εμπειρικο.ο provider δεν μπορει να μεινει μεσα στον κατανεμητη στο κτιριο του οτε και να πεις στον οτε οκ θελω να μετρησω.αν συμπερανω πως μετρατε τις γραμμες με τις φυσες κτλ τοτε καταλαβαινω πως θα μετρανε και το adsl.αλλα το να πεις σε καποιον οκ η σε βαζω μεχρι 24 η σε βαζω στα 2 επειδη θαπιασεις 4 ειναι καθαρα εμπειρικο.βλεπω που ειναι ο οτε βλεπω πουεισαι εσυ και σου λεω.κατι σαν αυτο που εχει η eett στο site Της .και εγω μπορω να σου πω για ολο το δημο ζωγραφου στα ποσα θα παιξει αμα ενεργοποιησεις γραμμη.μετα απο καμια 200 μεικτονομησεις εκει εμαθα ποσο παιζει ο καθενας.και στην τιμη που εχει ο οτε την 2αρα βαζεις απο αλλο παροχο μεχρι 24 και ας πιασεις 2.αν εδινες το 2 πιο φτηνα απο το 24 του παροχου θα ελεγα οκ παω με τον σταυρο.αλλα εφοσον ειναι πιοακριβα βαζω μεχρι 24 τουλαχιστον να παρω το 1mbit upload.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...