Andreas2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Έχω ένα παλιό PC Pentium 4 2.66 ghz Με 512 ram,80 gb και external 250 gb,graphics card nvidia geforce 4 128 mb.Κάτι έπαθε και θέλω να αντί να το πάρω για επιδιόρθωση σκέφτομαι να πιάσω κανένα φτηνό 150-200 ευρώ αν έχει σε έτσι τιμές που θα είναι πιο δυνατό από το δικό μου μόνο για ίντερνετ και FM,ναι θέλω super pc αλλά προσωρινά επειδή θέλω μόνο για βασικά του internet θα μου έκανε κάτι σε τέτοιες τιμές;Έμεινα λίγο πίσω.Όχι laptop ομώς.Τι πιάνω με τόσα;
SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Φίλε μου με 150 200 euro δεν παίρνεις τίποτα οπότε η επισκευάζεις αυτο που έχεις αφου μας πεις τι πρόβλημα εχεις η βάζεις μερικά χρήματα ακόμα και παίρνεις ενα netbook όπως αυτο
stm00192 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Για την δουλειά που το θέλει τελικά μπορεί να βγεί ένα σχετικά αξιολογο μηχανακι σε αυτά τα λεφτά! Και το οποίο θα είναι και φθηνότερο και σαφώς καλύτερο από ένα netbook.
Andreas2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μπορεί να θέλει μόνο φόρματ.Αν είναι όμως το motherboard και κάνει 70 ευρώ;Τωρά γράφω με αυτό του πατέρα μου,λάπτοπ,το έπιασε πέρσι μέτριο και όχι αρκετά ακριβό και πάλι είναι αρκετά πιο δυνατό από το δικό μου.Ο θείος μου έπιασε ένα mini pc,κάτι έτσι για 400,φυσικά πιο φτηνά από φίλο του.Tι αξίζει; Το πρόβλημα είναι,νομίζω αυτό έπαθε και παλαιότερα που έπαθε κάτι το motherboard και έκανε γράσσο από την πολλή ώρα που ήταν ανοικτό.Μια μέρα αποκοιμήθηκα και έμεινε όλη την νύχτα.Το πρωί όταν το άνοιξα αναβόσβηνε συνέχεια και κάνει αυτό τώρα.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τι εννοεις οταν λες οτι εκανε γρασσο?μπας και εσκασε κανενας πυκνωτης?
Andreas2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Κάτι σαν την γόμα,την πίσσα,κτιρινωπό χρώμα,αυτό έπαθε την άλλη φορά.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ποιος το επαθε αυτο βρε αγορι μου γιατι δεν καταλαβαινω.τα ειδες αυτα πανω στην οθονη?ανοιξες το κουτι και τα ειδες καπου επανω στην μητρικη???? Τι δεν καταλαβαινω,απορω.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Παλαιότερα ναι,στο μηχανικό υπολογιστών. Ρε μπας και καπνισες τιποτα σαν το avatar σου?
Arctic Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Εγώ προτείνω κάτι φθηνό,βολικό και μάλλον καλύτερο(νομίζω-με DDR3 είναι) από το προηγούμενο σύστημα σου. Κοίτα εδώ και επέλεξε(το 1ο καλύτερα) ανάλογα τις ανάγκες σου (sata3 usb 3 κτλ...που δεν χρειάζονται) Αγοράζεις αυτά και δύο μνήμες του ενός GB όπως αυτές ή για περισσότερα που θεωρώ περιττά αυτές και έναν δίσκο που καλύτερα να επιλέξουν άλλοι γιατί θα σου δόσω παπαριά. (Πάντως αφού σκοπεύεις να αλλάξεις υπολογιστή πάρε καλές ram και καλό σκληρό να σου μείνουν για μετά-μην το δείς δηλαδή ως παραπάνω έξοδα αφού θα σου μείνουν και δεν θα αγοράσεις μετά) Δηλαδή με 200€ και πολλά λέω (αν έχεις τροφοδοτικό) παίρνεις αρκετό σύστημα. Κοίταξα e-shop γιατί τα βρίσκω πιο έυκολα- εσύ ψάξε και αλλού για καλύτερες τιμές και προιόντα
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ρε arctic κατσε,μην τον μπερδευεις.ας μας πει πρωτα τι εννοει λεγοντας γρασσο........
Arctic Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τα έγραψα πριν τα πεί αυτά :) on the fly(όχι τη μύγα...) Δεν είχα δεί τα λάδια.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλα κατσε τωρα και διαβασε τα reviews στο θεμα σου εσυ.
Andreas2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 θέλω ένα PC να περάσω 6-8 μήνες μετά θα το δωρίσω και θα πιάσω καινούργιο δυνατό.Αλλά παρά να δώσω 90 για νέα μητρική που τις βρίσκουν πιο δύσκολα τώρα για τα παλιά PC συμφέρει καινούργιο πιστεύω.Θα κρατήσω την οθόνη και το external hardrive.Εσείς ξέρετε τι πιάνω με τόσα.Το θέλω και για copy που κάνω με το cdclone,όσο το πιο χαμηλές ταχύτητες γίνεται.Και για νέα FM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.