miltostar Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 σημερα πηρα ενα καινουριο ποντικι..το Trust Red Bull Racing 16441 συγκεκριμενα..εχω ενα προβλημα..το wheel λειτουργει στο ιντερνετ κλπ..αλλα δν λειτουργει σε καποια προγραμματα οπως το garena που ειναι για gaming η στα παιχνιδια(warcraft) ξερει κανεις τι γινεται??
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αν και δεν το ξέρω αυτο το ποντίκι δοκίμασε να βάλεις τους drivers/λογισμικό που μπορεί να έχει ? Επίσης το wheel γενικά δεν λειτουργεί σε ολα τα παιχνίδια και προγράμματα
miltostar Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 τα εχω βαλει τα drivers απο την αρχη αλλα δν αλλαξε τιποτα..:/
SpirtouLisS Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 συνηθως η βασικη λέιτουργια της ροδελας στα περισσοτερα ποντικια ακομα και στα highend gaming ποντικια ειναι ενσωματωμενη στο firmware της συσκευης και δεν απαιτει κανενα driver. σπανια εως ποτε θελει driver ενα ποντικι για τις βασικές λειτουργιες ακομα και στην ροδελα. οι driver ειναι για να αλλαξεις στα μετρα σου τις βασικές λειτουργίες και να αλλάξει μικρορυθμισεις και ευαισθησια σε highend ποντικια. (φανταστειτε πχ να ηθελε driver για να λειτουργησει ενα ποντικι,,,,ΑΤΟΠΟ γιατι πως θα μπορουσες να τον εγκαταστησεις αν δε λειτουργουσε το ποντικι?) απο εκει και περα ισως παιζει κατι με το παιχνιδι και πως καποια συγκεκριμενη ρυθμιση του για κυλιση δε συνδιαζεται με τη ροδελα του ποντικιου σου...παντως γενικα εχω αλλαξει πανω απο 10 ποντικια στη ζωη μου. αλλα πιο ακριβα αλλα πανακριβα και αλλα του 5ευρου...με τη ροδελα τους και σε παιχνιδια ολα ηταν plug n play και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα. το ποντικι σου ουτε και εγω το ξερω αλλα τελος παντων. παντως η μαρκα του χωρις παρεξηγηση ειναι ΜΕΚΑΨΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.