caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Super θα είναι @[email protected] και με θερμοκρασίες κάτω από το stock cooler (και πατάς και stock 990X, σε διάφορα bench!
outlaw star Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Super θα είναι @[email protected] και με θερμοκρασίες κάτω από το stock cooler (και πατάς και stock 990X, σε διάφορα bench! μπα αυτός στο net χαζεύει, ταινίες βλέπει και παίζει και παιχνίδια για αυτό και αποφάσισε μετά απο μια εφταετία να αναβαθμιστεί. τι benches και 990X να του πω ούτε που ιδρώνει απλά θα με πει ψυχάκια.(φαντάσου εσένα )
caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 E τότε stock και ησυχία Αυτό το κοινό, εκτιμά τα ήσυχα cases, ούτως ή άλλως θα πάθει το πολιτισμικό shock από το P4 -> SB
george_o/c Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Όντως καλύτερα να πάρει την Xigmatek στα χρήματα αυτά. Έχω την A50 και εντάξει κάνει δουλείτσα, αλλά έχω και μια Mugen 2 οπότε καταλαβαίνεις. Πάντως την Α50 την κράτησα για το TEC στις μνήμες
outlaw star Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Όντως καλύτερα να πάρει την Xigmatek στα χρήματα αυτά. Έχω την A50 και εντάξει κάνει δουλείτσα, αλλά έχω και μια Mugen 2 οπότε καταλαβαίνεις. Πάντως την Α50 την κράτησα για το TEC στις μνήμες lol τουλάχιστον δε θα την έχεις να κάθεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.