viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 τον τελευταιο καιρο ειμαι με ενα laptop με vista και οπως καταλαβαινετε τα εχω δει ολα το desktop εχει cold boot και μια ξεκιναει και αλλη οχι το θεμα δεν ειναι τοσο αυτο αλλα οτι εχω πολλα αρχεια και θελω να κανω μια αναβαθμιση στο θεμα των σκληρων [για αρχη] απ οσο θυμαμε το συστημα εχει ενα μικρο c2d, 4gbram, radeon 5770 με σκληρους 250,500,1tb και μου φαινεται οτι ολοι πρεπει να ειναι sata2 και σκεφτομαι να κανω ενα raid? να βαλω ssd? να βαλω leopard και να αλλαξω το filesystem σε ext4? γενικα καθε προταση δεκτη
skim045 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Για ταχύτητα να υποθέσω θέλεις να πάρεις καινούριο σκληρό. SSD σίγουρα. Όσο για το leopard έχω ακούσει οτι δεν πετυχαίνει πάντα. Οπότε είναι λίγο επίφοβο για το αποτέλεσμα.
simplemind79 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 με τα λεφτα που παιρνεις ένα ssd κάνεις μια μικρή αναβάθμιση!επειδή και με c2duo αν θυμαμαι καλά παιρνει λειτουργικο απο mac εγώ θα έκανα μια δοκιμή στο υπαρχον σύστημα!!εξάλου οι ssd καιρό με καιρό γίνονται πιο αργοί!!
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 φίλε μου δές αν μπορείς να βάλεις ssd που θα βελτιώσει πολύ το σύστημα σου αλλιως ενας καινούργιος και γρήγορος δίσκος θα κάνει την δουλειά. Ενοοίται απο λειτουργικό θα βάλεις τα 7, με τα vista που έχεις περιέργεια θα μου έκανε αν πήγαινε και γρήγορα το σύστημα.Οσο για το leopard δεν έχω προσωπική άποψη κάποιος τρόπος ισως να υπάρχει να μπορείς να το βάλεις αλλα δεν ξέρω κατα ποσο θα λειτουργήσει σωστά.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 περιμενουμε καινουργιους επεξεργαστες η να κοιταξω για κανα ι5 2500κ thanks
SpirosLouis Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 δική μου συμβουλή-πρόταση: - Βάζεις linux(με filesystem ext3 γιατί το 4 είναι δοκιμαστικό και έχω ακούσει κάνει κάτι δικά του) - Βάζεις σκληρούς για raid 1.(διπλή ταχύτητα) Τέλος. Εύκολο και αποτελεσματικό. Πιστεύω έτσι θα δώσεις την απόλυτη λύση στον ευατό σου.(αν δεν είσαι σίγουρος απλά δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα)
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 δυστυχως θελω τα προγραμματα των win για αρχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.