35apontos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος μπράβο στην κίνηση απαλλοτρίωσης. δεν έγινε τπτ τρομερό. 2 μπουνίτσες έφαγε ο λαθρομετανάστης. εδώ σφάζουν τους κατοίκους καθημερινώς οι συμμορίες των αφγανο-σομαλών, βγήκε και ο "thank you-come again" να μας πει ποσο τρόμαξε. καρφάκι δε μας καίγεται. ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ σε όλα τα μαγαζιά οσο για το αν είναι νόμιμο το μαγαζάκι του.. ας μου δείξει την ασφάλιση του, την άδεια απο τον δήμο και την νομαρχία, τον έλεγχο απο το υγειονομικό, την κάρτα παραμονής του κτλ. οχι οτι με απασχολούν ιδιαίτερα. σας πειράζει κάτι? αν ναι.. ξυδάκι. Κατατά,σας πειράζει που καμια φορά λέω τα πράματα όπως είναι και έχω πέντε ίσκιους από πίσω να μου σβήνουν/διορθώνουν τα έπεά μου. Αυτόν τον μπαγμαμά ποιός τον αφήνει ασύδοτο; Και δεν πρόκειται για έκθεση ιδεολογίας,πρόκειται για πρόκληση,για παρότρυνση σε αξιόποινες πράξεις,για εκφυλισμό της ανθρωπιάς μας. Όση μας έχει απομείνει,σε όσους... Έλληνες είμαστε και φαινόμαστε!
benign Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος μπράβο στην κίνηση απαλλοτρίωσης. δεν έγινε τπτ τρομερό. 2 μπουνίτσες έφαγε ο λαθρομετανάστης. εδώ σφάζουν τους κατοίκους καθημερινώς οι συμμορίες των αφγανο-σομαλών, βγήκε και ο "thank you-come again" να μας πει ποσο τρόμαξε. καρφάκι δε μας καίγεται. ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ σε όλα τα μαγαζιά οσο για το αν είναι νόμιμο το μαγαζάκι του.. ας μου δείξει την ασφάλιση του, την άδεια απο τον δήμο και την νομαρχία, τον έλεγχο απο το υγειονομικό, την κάρτα παραμονής του κτλ. οχι οτι με απασχολούν ιδιαίτερα. σας πειράζει κάτι? αν ναι.. ξυδάκι. στο τεχνολογικό φόρουν υπάρχουν ήδη Gay και ανορθόγραφοι αλλα δε σας πειράζει. η αλήθειαα όμως πονάει . δε πειράζει. τέτοιες κινήσεις απαλλοτρίωσης πρέπει να εξαπλωθούν σε όλη την ελλάδα. παντού. Φιλε μαλλον εισαι θυμωμενος αυτη την στιγμη και παρεκτρεπεσαι σε πολλα επιπεδα.Σε συμβουλευω να αφησεις αυτο το νημα γιατι λες πραγματα που δεν μπορω να πιστεψω οτι τα ενστερνιζεσαι πραγματικα.Διαβασε καποιο αλλο νημα να ηρεμησεις γιατι αν συνεχισεις ετσι θα γινεις ban.Δεν μπορει να εισαι τοσο ακραιος. Δεν σου μιλαω ειρωνικα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μονο εγω καταλαβα οτι ο Coddoc τρολαρε ειρωνευομενος τους εθνικιστες?
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος μπράβο στην κίνηση απαλλοτρίωσης. δεν έγινε τπτ τρομερό. 2 μπουνίτσες έφαγε ο λαθρομετανάστης. εδώ σφάζουν τους κατοίκους καθημερινώς οι συμμορίες των αφγανο-σομαλών, βγήκε και ο "thank you-come again" να μας πει ποσο τρόμαξε. καρφάκι δε μας καίγεται. ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ σε όλα τα μαγαζιά οσο για το αν είναι νόμιμο το μαγαζάκι του.. ας μου δείξει την ασφάλιση του, την άδεια απο τον δήμο και την νομαρχία, τον έλεγχο απο το υγειονομικό, την κάρτα παραμονής του κτλ. οχι οτι με απασχολούν ιδιαίτερα. σας πειράζει κάτι? αν ναι.. ξυδάκι. Και γιατί αν είσαι τόσο μάγκας δεν πας να τα βάλεις με τις συμμορίες λαθρομεταναστών που εγκληματούν όπως λες και τα βάζεις με το ανθρωπάκι που πήγε να βγάλει δυο φράγκα να ζήσει? Μήπως είναι εύκολος στόχος? Μήπως χέζεστε να τα βάλετε με εκείνους? Και εκτος από τις ασυναρτησίες που γραφεις περί απαλλοτριώσεων δεν θα σταθώ εκεί όμως ποιος είσαι εσύ να σου δείξει ασφάλιση και άδεια κλπ? όταν οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι Έλληνες παρανομούν ? Όσο για το ξυδάκη που λες κρατα το θα σου χρειαστεί όλο το μπουκάλι.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μονο εγω καταλαβα οτι ο Coddoc τρολαρε ειρωνευομενος τους εθνικιστες? Ναι προφανως μονο εσυ...
35apontos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μονο εγω καταλαβα οτι ο Coddoc τρολαρε ειρωνευομενος τους εθνικιστες? Θα ήθελα τη γνώμη σου,για να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη μου στην ανθρωπότητα. Plz.
nipoa Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος τι έγινε σου χαλάσαμε την ουτοπία σου? την γνώμη μου λέω και συμφωνώ με οτι έγινε. καθημερινά γίνονται εκατοντάδες ρατσιστικές επιθέσεις ΕΝΑΝΤΙΩΝ των ελλήνων στο κέντρο. σαν αυτο το βίντεο που σου τάραξε τον ήρεμο κόσμο σου, υπάρχουν εκατοντάδες με θύματα έλληνες κατοίκους. συγκινήθηκες ποτέ? οχι οτι με απασχολέι ιδιαίτερα. καιρός να δοκιμάσουν το φαρμάκι που στάζουν και οι ίδιοι. το άλλο περι παρότρυνσης σε αξιόποινες πράξεις ειναι απλά αστείο. πήραν 2 σοκολάτες απο το μαγαζί και 20 ευρώ και έγιναν φονιάδες ζώα απάνθρωποι. τα μπουμπούκια οι παρακρατικοί των εξαρχείων που έμπαιναν με τα καλάσνικωφ και πυροβολούσαν οπου ναναι μέσα και έξω απο τις τράπεζες δεν σας ενοχλούσαν τους λέγατε και μπράβο. φοβερή η διπροσωπία σας. το ΔΝΤ και η κυβέρνηση είναι μια χούντα που την συντηρούν παρακρατικοί των πανεπιστημίων και της Βουλής ελληνες είστε και φαίνεστε εγώ είμαι αφγανός και ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΥΔΩΣ οτι σκοτωσε τον ελληνα για 120 ευρω. αφου παραπάνω την πούλησε την κάμερα... ρωτήστε και τον αμπντούλ που σπρώχνει την πρέζα έξω απο την είσοδο του πολυτεχνείου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Θα ήθελα τη γνώμη σου,για να ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη μου στην ανθρωπότητα. Plz. Το πρωτο του ποστ κανει μπαμ οτι ειρωνευεται imho απτο "ελεος με μερικους". Στο 2ο συνεχιζει να το κανει το ιδιο με επιδεικτικη απουσια επιχειρηματων, οπως κανουν διαφοροι χουλιγκανοι πιθηκοεθνικιστες. Και στο 4ο που τρωει και το μπαν γραφει επιτηδες ανορθογραφα τυπικες εθνικιστικες αποψεις. Ποσο πιο πολυ να κοροιδεψει διαφορους ελληναρες εθνικιστες? @nipoa: Με την αυτοδικια και το να παιρνει ο καθενας το νομο στα χερια του ολη η κοινωνια ερχεται σε δυσχερεστερη θεση, πλην των πολιτικων ακρων (και οχι μονο των ακρων βασικα). Υπαρχουν πολυ καλυτερες μεθοδοι για να εχουμε αντιμετωπιση του φαινομενου και σε αυτες πρεπει να επιμεινουμε αντι να επικαλουμαστε την βια και την εγκληματικοτητα σε βαρος γηεγενων η λαθρομεταναστων.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το πρωτο του ποστ κανει μπαμ οτι ειρωνευεται imho απτο "ελεος με μερικους". Στο 2ο συνεχιζει να το κανει το ιδιο με επιδεικτικη απουσια επιχειρηματων, οπως κανουν διαφοροι χουλιγκανοι πιθηκοεθνικιστες. Και στο 4ο που τρωει και το μπαν γραφει επιτηδες ανορθογραφα τυπικες εθνικιστικες αποψεις. Ποσο πιο πολυ να κοροιδεψει διαφορους ελληναρες εθνικιστες? Πωπω,τετοιες σιγουριες με κανουν να αμφιβαλω για τις γνωστικες μου λειτουργιες,μαζι μου πρεπει να αμφιβαλει κ η πλειοψηφια του φορουμ,καθως κ κριση του μοντερειτορ που του εδωσε μπαν.Ποσο μικρος νιωθω απεναντι σε λογης λογης ''λαγωνικα'' ορμομενα απο το νετ
nipoa Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 MiDi_MiLiZ έρχονται κάποιες στιγμές και καταστάσεις που τα λόγια δεν πιάνουν τόπο.
35apontos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι,είδα ότι ανασαίνουμε τον ίδιο αέρα και χαλάστηκα. Χαρά μου είναι να μπει ένας γκρίζος βρωμιάρης,να του αδειάσω τη Ρέμιγκτον και μετά με το κοπίδι να τονε κόψω κομματάκια κα να τα σμπρώξω στα Άνω Λιόσια,στη χωματερή,αυτό για τις επιθέσεις των λαθρέποικων.btw,ισχύει και για φασίστες που θα μπερδευτούν με το δρόμο που είμαι και νομίσουν απ' τα χρώματα ότι είναι πάκικο μαγαζί... Δεν είναι οι σοκολάτες,εμένα κάθε τρεις και λίγο με κάνουν μάγκα απ' τις κλοπές,είναι το σπάσιμο του τσαμπουκά (αν ξέρεις από μπέσα κι όχι από βέσπα) από δυο-τρεις ψεύτικους/αβατάρια,που μπορεί να εξελιχθεί μέχρι και σε φόνο.Εκ μέρους μου.Κι ας έχω το ωμ ακόμα tatoo στη διχάλα του αντίχειρα... Τράπεζες κι ετς;Για δε μπας κατα κει;Έχουν αξεξίσφαιρα τζάμια;Για δε μπαίρνεις βαριοπούλα; ΔΝΤ και τα ρέστα ε;Για δεν μιμείσαι τους Ισπανούς,στο Σύνταγμα;
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος τι έγινε σου χαλάσαμε την ουτοπία σου? πήραν 2 σοκολάτες απο το μαγαζί και 20 ευρώ και έγιναν φονιάδες ζώα απάνθρωποι. τα μπουμπούκια οι παρακρατικοί των εξαρχείων που έμπαιναν με τα καλάσνικωφ και πυροβολούσαν οπου ναναι μέσα και έξω απο τις τράπεζες δεν σας ενοχλούσαν τους λέγατε και μπράβο. φοβερή η διπροσωπία σας.[/b] Το να είσαι εναντίον κάθε εγκληματικής ενέργειας είναι πέρα από τα όρια που φτάνει η σκέψη σου έτσι ? Απορώ πάντως που έχει κρατήσει τόσο πολύ , συνήθως στα πρώτα 2-3 μηνύματα τέτοιου είδους φεύγει ban η έστω post delete.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Πωπω,τετοιες σιγουριες με κανουν να αμφιβαλω για τις γνωστικες μου λειτουργιες,μαζι μου πρεπει να αμφιβαλει κ η πλειοψηφια του φορουμ,καθως κ κριση του μοντερειτορ που του εδωσε μπαν.Ποσο μικρος νιωθω απεναντι σε λογης λογης ''λαγωνικα'' ορμομενα απο το νετ Ξυδακι αν χαλιεσαι τοσο οσο δειχνεις εδω και κανα μηνα, αντι να πιανεσαι απο διαφορα ποστ μου και να προσπαθεις να τρολαρεις ΠΑΝΤΑ οφτοπικ. ΥΓ. Οι mods ανθρωποι ειναι, ποιος σου ειπε οτι ειναι θεοι η οτι εχουν επικτητα θεικα στοιχεια? Γνωμη εχουν, κριση εχουν, αποψη εχουν, αυτο δε σημαινει οτι παντα ειναι η σωστοτερη ολων επειδη ειναι mods, wtf? Και παρεπιπτοντως δεν εγειρω αντιρηση για την ενεργεια του Luci, ουτε και μου πεφτει λογος για τις ενεργειες των mods καθως ειμαι φιλοξενουμενος στο χωρο τους. Στη τελικη που ξερεις αν ο Luci εκανε ban για τις αποψεις του Coddoc η απλα επειδη μπορει να αντιληφθηκε οτι τρολαρε?
insomniaK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Καλά ο Nipoa υπάρχει (ως ο ορισμός της βλακείας που απειρίζεται), αλλά ποιος είναι αυτός που του βάζει +1 σε κάθε παραλήρημα;;;
35apontos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το πρωτο του ποστ κανει μπαμ οτι ειρωνευεται imho απτο "ελεος με μερικους". Στο 2ο συνεχιζει να το κανει το ιδιο με επιδεικτικη απουσια επιχειρηματων, οπως κανουν διαφοροι χουλιγκανοι πιθηκοεθνικιστες. Και στο 4ο που τρωει και το μπαν γραφει επιτηδες ανορθογραφα τυπικες εθνικιστικες αποψεις. Ποσο πιο πολυ να κοροιδεψει διαφορους ελληναρες εθνικιστες? Είναι πολύ εξαντρίκ αυτή σου η σκέψη για να είναι αληθινή. btw,αυτοί οι "ουγκ" τέτοιου i.q. είναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.