Προς το περιεχόμενο

Ρατσιστική επίθεση κατά μαγαζάτορα

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Καλά ο Nipoa υπάρχει (ως ο ορισμός της βλακείας που απειρίζεται), αλλά ποιος είναι αυτός που του βάζει +1 σε κάθε παραλήρημα;;;

Παντως εγω εριξα +1 σε σενα!!

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

35apontos δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά καλό θα ήταν να πάρεις συμβουλή κάποιου ειδικού.

οσο για τον λαθραίο που του ρίξανε 2 ραφάκια και το δείξανε στα κανάλια με LIVE συνδέσεις μην τυχόν και χάσουμε το δράμα καλό θα είναι να πάει γρήγορα να βγάλει καινούριες πΛαστές άδειες γιατι θα του έρθει έλεγχος σύντομα .. ειδικά τωρα που έγινε και STAR της TV

Δημοσ.

Αλλο θεμα σχολιασα που προσπαθεις να το εξελιξεις εσυ σε κοντρα δικη μου με τον Lucifer.

Πωπω, ημουν φειδωλος με τον ορο ''λαγωνικο'' τελικα. Απο Πουαρο κ πανω παμε,μη σου πω Μις Μαρπλ :mrgreen:

Παντως εχω προσεξει μια ταση να απαντας πεντε δεκα παραγραφους σε καθε ποστ μου,κοιταξε το βρε ,κουραστικο στο ματι

Δημοσ.

Είναι πολύ εξαντρίκ αυτή σου η σκέψη για να είναι αληθινή.

btw,αυτοί οι "ουγκ" τέτοιου i.q. είναι....

Ναι ρε, αλλα το ανορθογραφο 4ο ποστ που ειναι επιτηδες ανορθογραφο καρφωνει την τρολαριστικη του διαθεση imho :)

35apontos δεν καταλαβαίνω τι ενοείς αλλά καλό θα ήταν να πάρεις συμβουλή κάποιου ειδικού.
Μπα.Άμα χρειαστεί όμως κάποιος,μπορώ να τονε συμβουλέψω.Τζάμπα!

οσο για τον λαθραίο που του ρίξανε 2 ραφάκια και το δείξανε στα κανάλια με LIVE συνδέσεις μην τυχόν και χάσουμε το δράμα καλό θα είναι να πάει γρήγορα να βγάλει καινούριες πΛαστές άδειες γιατι θα του έρθει έλεγχος σύντομα .. ειδικά τωρα που έγινε και STAR της TV

Λέγοντας -τελικά- ότι η επίθεση είναι ένα είδος βιασμού της προσωπικότητας του ατόμου,όπως κι αν εκπορεύεται,λέω να τη κάνω απ' την αντιπαράθεσή μου μαζί σου.

Βρωμάς αδρεφάκι μου,βρωμάς.

τζάμπα συμβουλές να δώσεις στους καημένους τους αφγανούς δολοφόνους που οι κατοχικές δυνάμεις κρατάνε φυλακισμένους επειδή σκότωσαν εναν που περπάταγε 5 τα ξημερώματα σε δρόμο στο κέντρο! μα καλά δεν ήξερε οτι οι δρόμοι το βράδυ ανήκουν στους αλλοδαπούς εγκληματίες..? ντροπή!

βρωμάω.. γιαυτό μας λένε άπλυτους..

Δημοσ.

Ναι ρε, αλλα το ανορθογραφο 4ο ποστ που ειναι επιτηδες ανορθογραφο καρφωνει την τρολαριστικη του διαθεση imho :)

Θα με βάλεις να κοιτάξω την όλη του μέχρι τώρα παραμονή στο εδώ forum κι αν τυχόν έχεις δίκιο,να πλακώσω τα τηλέφωνα για το ban του,αλλά πολύ φοβάμαι ότι πρώτον δεν περνάει πια η μπογιά μου και δεύτερον δεν είναι όπως τα λες.

θα χαιρόμουν αφάνταστα όμως για το λάθος του σκεπτικού μου,που με οδήγησε στο να συνηγορίσω στη δημόσια αποπομπή του απ' τα δρώμενα...

[...]

βρωμάω.. [,..]

Το έχουμε καταλάβει. Σαν το ψάρι που βρωμάει από το κεφάλι, λες να έχει σκατά μέσα αντί για νευρικές απολήξεις;

Δημοσ.

Θα με βάλεις να κοιτάξω την όλη του μέχρι τώρα παραμονή στο εδώ forum κι αν τυχόν έχεις δίκιο,να πλακώσω τα τηλέφωνα για το ban του,αλλά πολύ φοβάμαι ότι πρώτον δεν περνάει πια η μπογιά μου και δεύτερον δεν είναι όπως τα λες.

θα χαιρόμουν αφάνταστα όμως για το λάθος του σκεπτικού μου,που με οδήγησε στο να συνηγορίσω στη δημόσια αποπομπή του απ' τα δρώμενα...

Μα το ban ειναι αλλη υποθεση. Και το trolling ειναι banable :)

Στο 4ο ποστ κανει μπαμ οτι τα ορθογραφικα λαθη ειναι επιτιδευμενα, αρκει να δεις τα 3 προηγουμενα ποστ ή και αλλα απο αλλα threads. Προφανως και στο συγκεκριμενο ποστ τουλαχιστον τρολαρει παιζοντας το πιθηκοεθνικιστης που δεν ξερει τη γλωσσα του :)

Δημοσ.

Φρη, σταμάτα να τρολλάρεις ρε παπάρα.

Λοιπόν, ο νιπόα δεν. Κατά τα άλλα, μπορείτε ελεύθερα να λέτε την υποθετική ή από πρώτο χέρι (χουχ) πλευρά των καραφλών παιδιών και γενικά να γίνει μια κουβέντα στο πως έφτασε εκεί το πράγμα και άλλα τέτοια παραγωγικά, αλλά παροτρύνσεις να σφάξουμε και να απαλλοτριώσουμε (πσ) ε είναι λίγο μαλακία. Ειδικά όταν δε λες και γιατί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...