Προς το περιεχόμενο

Ρατσιστική επίθεση κατά μαγαζάτορα

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κρατάω μία ευτύνη, σκοτώνω το ρατσισμό

εσύ το ξέρεις αυτό

Πως τον σκοτώνεις;Έτσι δηλαδή;suiciderevolver.jpg

Αγαπημένε μας γιωτά.

Φρη, σταμάτα να τρολλάρεις ρε παπάρα.

Λοιπόν, ο νιπόα δεν.

Γουότ ντας ιτ μήν;

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γελοιοι αλητες και τραμπουκοι και ξεφτιλα στην τοπικη αστυνομια που εχει γινει τοσες φορες και δεν εχουν κανει τιποτε.Και ντροπη στους γειτονες που καθοταν και κοιταγανε τον βανδαλισμο και δεν τους σπασανε τα μουτρα.

Ειλικρινα χαιρομαι που βλεπω τετοιο ποστ απο σενα. Δειχνει οτι ακομα και καποιοι 'πατριωτες' εχουν αντιφασιστικα αντανακλαστικα :) ;)

Δημοσ.

Ειλικρινα χαιρομαι που βλεπω τετοιο ποστ απο σενα. Δειχνει οτι ακομα και καποιοι 'πατριωτες' εχουν αντιφασιστικα αντανακλαστικα :) ;)

Πατριωτης δε σημαινει φασιστας. Just for info και για να μη τσουβαλιαζουμε, ασχετα αν στην Ελλαδαρα καποιοι τις θεωρουν συνωνυμες.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

μπράβο στα παιδιά που το κάνανε. δε βλέπω τπτ το κακό.

απαλλοτρίωση στο παράνομο μαγαζί ενός λαθρομετανάστη που εκμεταλεύεται τους ομοεθνεις του πουλώντας τους αγαθά σε υψηλές τιμές. ελπίζω να ακολουθήσουν κιάλλα τέτοια. αμα δε του αρέσει να πάει να ανοίξει άλλο μαγαζί στην κηφισιά ή να πάει πίσω απο εκεί που ήρθε που δεν υπάρχουν ληστείες και τραμπουκισμοί.

οσο υπάρχουν επαγγελματίες ανθρωπιστες και ιδεολόγοι δολοφόνοι αυτά θα βλέπετε

αυτά που βλέπετε είναι τα αποτελέσματα ανίκανης κυβέρνησης και ατόμων που θέλουν την εξαθλίωση της κοινωνίας για τους δικούς τους λόγους. όταν βλέπεις την γειτονιά σου να ρημάζεται απο τις ακρίδες-αλλοδαπούς και τους υπέυθυνους να μην δίνουν δεκάρα, τότε η λύση είναι να πάρεις τον νόμο εσύ. όσο αργούν να το καταλάβουν , τόσο το χειρότερο γιαυτούς.

μπράβο στην κίνηση απαλλοτρίωσης. δεν έγινε τπτ τρομερό. 2 μπουνίτσες έφαγε ο λαθρομετανάστης. εδώ σφάζουν τους κατοίκους καθημερινώς οι συμμορίες των αφγανο-σομαλών, βγήκε και ο "thank you-come again" να μας πει ποσο τρόμαξε. καρφάκι δε μας καίγεται.

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ σε όλα τα μαγαζιά

οσο για το αν είναι νόμιμο το μαγαζάκι του.. ας μου δείξει την ασφάλιση του, την άδεια απο τον δήμο και την νομαρχία, τον έλεγχο απο το υγειονομικό, την κάρτα παραμονής του κτλ. οχι οτι με απασχολούν ιδιαίτερα.

σας πειράζει κάτι? αν ναι.. ξυδάκι.

στο τεχνολογικό φόρουμ υπάρχουν ήδη Gay , υποστηρικτές δολοφόνων και ανορθόγραφοι αλλα δε σας πειράζει. η αλήθειαα όμως πονάει . δε πειράζει.

τέτοιες κινήσεις απαλλοτρίωσης πρέπει να εξαπλωθούν σε όλη την ελλάδα. παντού.

Σωστός ρε μαν.

Μακάρι να εξαπλωθούν οι ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ, να τους γαμήσουμε τα μαγαζάκια κι από κει που βγάζαν τίμια το ψωμί τους να τους ωθήσουμε κι αυτούς στην εγκληματικότητα.

Δημοσ.

nick ισχύει αυτό. Γενικά νομίζω το πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι είναι με τον μη-καταγεγραμμένο τύπο που πήδηξε τη μάντρα στα σύνορα και δεν ξέρεις τι και ποιος είναι με την ελευθερία "κινήσεων" που δίνει αυτό, όχι με τον τυπάκο που πουλάει μανταρίνια και ταμπόν σε μαγαζί με ταμειακή.

35ποντε, ε τι σημαίνει, μπαν.

Δημοσ.

Πατριωτης δε σημαινει φασιστας. Just for info και για να μη τσουβαλιαζουμε, ασχετα αν στην Ελλαδαρα καποιοι τις θεωρουν συνωνυμες.

Αυτο ακριβως ειπα και εγω. Δεν διαφωνουμε σε αυτο.

Δημοσ.

Ρε Νικ,δεν ειμαι εθνικιστης,απλα αγαπω την πατριδα μου.Τους φασιστες τους μισω.Και αυτη η εξοργιστικη σκηνη να ξεφτιλιζουν ετσι εναν φτωχο συνανθρωπο σου,οποιονδηποτε ανθρωπο ανεξαρτητως πολιτικων αποψεων θα πρεπει να τον θυμωσει αφανταστα.Ειλικρινα αν ειμουν εκει θα τους πλακωνα χωρις δισταγμο.

Ουτε θελω να καταλαβω τον κοσμο. :devil:(Με εξαιρεση την Σουηδια λογω των γυναικων τους που ειναι θεες.)

PS.(Και την Βραζιλια.Με τις ινδιανες καλλονες.)

Δημοσ.

συνηθως συμπιπτουν,γιατι ο φασιστας θα δηλωνει πατριωτης,ενω ο πατριωτης ο σκετος δεν διατυμπανιζει τιποτα... :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι ρε, αλλα το ανορθογραφο 4ο ποστ που ειναι επιτηδες ανορθογραφο καρφωνει την τρολαριστικη του διαθεση imho :)

Να πω την ερυθρόλευκή μου αλήθεια, και γω το ίδιο κατάλαβα.

Δημοσ.

PS.(Και την Βραζιλια.Με τις ινδιανες καλλονες.)

Μουλάτες αδρεφέ μου,Μουλάτες...

Ν άδειάσω μέχρι και το ζουμί απ' τη σπονδυλική μου στήλη μέσα τους.....

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Να πω την ερυθρόλευκή μου αλήθεια, και γω το ίδιο κατάλαβα.

Κι αλλο "λαγωνικο" και Πουαρο στο φορουμ δηλαδη :mrgreen: :mrgreen:

ΤοξοβολεΓιουΚει κι αλλος, κι αλλος, κοπιασε να κραξεις.

Δημοσ.

Μουλάτες αδρεφέ μου,Μουλάτες...

Ν άδειάσω μέχρι και το ζουμί απ' τη σπονδυλική μου στήλη μέσα τους.....

Σας θυμαμαι οταν ηρθα για τις καρτες ηχου που μου χαρισατε και αμεσως καταλαβα οτι περα απο ωραιος τυπος ειστε και Δον Ζουαν.;)

Δημοσ.

Κατεβάζω ρολά,βγάζω "Ζ",πάω για χιλιόμετρα (πολλάάά όμως).

Μάγκες καλό Σαββατοκύριακο,χαίρομαι που αφήνω το forum σε καλά χέρια.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Offtopic μηνύματα και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Offtopic μηνύματα και προσωπικές αντιπαραθέσεις

Κι αλλο "λαγωνικο" και Πουαρο στο φορουμ δηλαδη :mrgreen: :mrgreen:

ΤοξοβολεΓιουΚει κι αλλος, κι αλλος, κοπιασε να κραξεις.

Xωρις πλακα,αυτο με τα εντιτ πως το κανεις?Σοβαρα,μιλαμε σουπερ ντουπερ ταχυτητα :mrgreen: :mrgreen:

Δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ σου σε αυτο το νημα κ στα περισσοτερα που να μην εχεις κανει εντιτ ,αλλες φορες ειτε για να κρυψεις κοτσανες που μετανιωνεις (βλεπε το quote για τον Luci που σου το βαζω φατσα φορα) κ αλλες απο το να προσθετεις 1(!) παραγραφο ασχετη σε 20 δευτερα μεχρι οτι να ναι! :devil:

ΥΓ.Θελω τα φωτα σου επειγοντως

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Offtopic μηνύματα και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Offtopic μηνύματα και προσωπικές αντιπαραθέσεις

Xωρις πλακα,αυτο με τα εντιτ πως το κανεις?Σοβαρα,μιλαμε σουπερ ντουπερ ταχυτητα :mrgreen: :mrgreen:

Δεν υπαρχει ουτε ενα ποστ σου σε αυτο το νημα κ στα περισσοτερα που να μην εχεις κανει εντιτ ,αλλες φορες ειτε για να κρυψεις κοτσανες που μετανιωνεις (βλεπε το quote για τον Luci που σου το βαζω φατσα φορα) κ αλλες απο το να προσθετεις 1(!) παραγραφο ασχετη στα 20 δευτερα μεχρι οτι να ναι! :devil:

Και ναι επιβεβαιωθηκα! Με παρακολουθεις real time, δε χανεις δευτερολεπτο. ΝΑ ΤΑ τα αληθινα λαγωνικα!

ΥΓ. Οχι οτι εσυ πας πισω με τα εντιτ αλλα λεμε τωρα :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...