Προς το περιεχόμενο

Ρατσιστική επίθεση κατά μαγαζάτορα

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Offtopic μηνύματα και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Offtopic μηνύματα και προσωπικές αντιπαραθέσεις

Παντως περασε 1 λεπτο κ δεν εχεις κανει εντιτ...ακομα :devil: Η Μις Μαρπλ θα ηταν περιφανη B)

ΥΓ.Ψεμματα ΕΚΑΝΕΣ, α ρε παλια μου τεχνη κοσκινο που λεει ο λαος ο Ελληνικος ο τιμημενος :devil:

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Offtopic μηνύματα και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Κρυμμένο από parsifal, 21 Μαΐου 2011 - Offtopic μηνύματα και προσωπικές αντιπαραθέσεις

Παντως περασε 1 λεπτο κ δεν εχεις κανει εντιτ...ακομα :devil: Η Μις Μαρπλ θα ηταν περιφανη B)

Ε ναι με προλαβες εσυ με το εντιτ σου σε λιγοτερο απο 1 λεπτο. Δεν ειναι υπερηφανη η Μις Μαρπλ.

Ε ναι με προλαβες εσυ με το εντιτ σου σε λιγοτερο απο 1 λεπτο. Δεν ειναι υπερηφανη η Μις Μαρπλ.

Εχει πλακα να βλεπεις ποσα ακυρα εχεις σβησει στα εντιτ σου.Εχεις τελικα ενα αλφα αισθητηριο των κοτσανων που μας υποχρεωνεις να διαβαζουμε

Δημοσ.

Μουλάτες αδρεφέ μου,Μουλάτες...

Ν άδειάσω μέχρι και το ζουμί απ' τη σπονδυλική μου στήλη μέσα τους.....

Φαντάσου οι πακιστανοελληνίδες 2ης-3ης γενιάς πώς θα είναι...

Δημοσ.

Σκουρόχρωμες με σκατουλί μάτια και ελληνική νοοτροπία μπολιασμένη με μουσουλμανικά υπολείμματα.

Δημοσ.

Φαντάσου οι πακιστανοελληνίδες 2ης-3ης γενιάς πώς θα είναι...

Πακιστανίδες

2496489_f496.jpg

paki_models_hot_18.jpg

Μην πατήσετε το spoiler

ugly-women-3.jpg

Δημοσ.

σκατουλί στα μάτια, είναι αυτό το χρώμα που δεν είναι ούτε καφέ, ούτε μαύρο, ούτε πράσινο, αλλά κάτι ενδιάμεσο. Και το οποίο το έχουν πολλοί έλληνες.

Δημοσ.

Και άκρως ρατσιστικά το αποκαλείς "σκατουλί" ; Τα δικά σου δηλαδή είναι αυτό το υπεράρειο σκανδιναβικό γαλάζιο ξερωγώ;

Δημοσ.

ειδα μονο το βιντεο,βαριεμαι να διαβασω posts.

ειναι λιγο σκληρο,αλλα θελουν σκοτωμα.να σαπισουν και να φυτρωσουν χορτα απο τα ματια τους.μ@λακες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...