papanastassiou Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Θα ήθελα να απενεργοποιήσω το προφίλ μου για λίγο. Έχω κατασκευάσει δύο ομάδες και μία σελίδα. Δεν είμαι μέλος πια και έχω δώσει τη διαχείριση σε άλλους. Εάν απενεργοποιήω το προφίλ μου, θα χαθούν και οι ομάδες και η σελίδα? Θα ήθελα να κρατηθούν οι σελίδες και να απενεργοποιήσω το προφίλ μου πώς γίνεται αυτό?
SlimData Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Πάνω δεξιά: λογαριασμός, διαχείριση λογαριασμού, απενεργοποίηση λογαριασμού. Όχι δεν χαθεί τίποτα άλλο
kenmitsakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Θα ήθελα να απενεργοποιήσω το προφίλ μου για λίγο. Έχω κατασκευάσει δύο ομάδες και μία σελίδα. Δεν είμαι μέλος πια και έχω δώσει τη διαχείριση σε άλλους. Εάν απενεργοποιήω το προφίλ μου, θα χαθούν και οι ομάδες και η σελίδα? Θα ήθελα να κρατηθούν οι σελίδες και να απενεργοποιήσω το προφίλ μου πώς γίνεται αυτό? καλο θα ηταν να σβησεις απο μονος τις εικονες μια ασε τη λενε οτι με το κλεισιμο τοθ facebook σβεινουν απο μονες τους ... αν δεις ομως ο λογαριαμουε δεν σβεινεταο απο κλεινη ευκολο μπωρει να τον ξαναανοιξεις .... τις εικονες πρεπει να νις σβεισης γιατι μαπνατ κρατεεται στους δειαχειριστις εκτος αν τα σβεισης τελειως ,.
ntellos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 καλο θα ηταν να σβησεις απο μονος τις εικονες μια ασε τη λενε οτι με το κλεισιμο τοθ facebook σβεινουν απο μονες τους ... αν δεις ομως ο λογαριαμουε δεν σβεινεταο απο κλεινη ευκολο μπωρει να τον ξαναανοιξεις .... τις εικονες πρεπει να νις σβεισης γιατι μαπνατ κρατεεται στους δειαχειριστις εκτος αν τα σβεισης τελειως ,. μα και διαγραφή μία μία να τις κάνεις αυτές στον server του facebook μένουν(και νομίζω ότι είναι προσβάσιμες από το url της εικόνας)
kenmitsakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ασφαλως και μενουν αλλα καλυτερα θα ηταν να σβηστουν κατα την γνωμη μου .
JohnXarxas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ναι, μένουν δεν μένουν βέβαια online στο facebook οι ομάδες θα παραμείνουν ενεργές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.