EGRANEROE Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδιά! Χρειάζομαι ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που να είναι ξεκούραστα για τα πόδια μου. Να απορροφά όλους τους κραδασμούς και γενικά να είναι πολύ άνετο για κάθε μέρα. Λόγω δουλειάς η καθημερινότητα μου περιλαμβάνει 8-9 ώρες ορθοστασία και 1-2 ώρες περπάτημα. Έλεγα να πάρω τα Asics Nimbus 12 απλά το σκέφτομαι γιατί πέραν του οικονομικού (αν αξίζει ωστόσο δεν τίθεται ζήτημα) οι γνωστοί μου μου λένε πως είναι για τρέξιμο και όχι για περπάτημα. Εσείς τι λέτε;Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Andreas2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εγώ έχω κάποια φοβερά Lonsdale,από το Sports Direct,μόνο 25 ευρώ,άνετα,όμορφα,ωραία,δίχως δέματα,καλά για casual αλλά και πιο καλά,όχι τόσο για τόσο έξω αλλά λίγο πιο κάτω. p.s. τωρά που είδα έχω και τα NIMBUS 12. http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fos-mens-115063?colcode=11506305
Ioannis1908 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Nike air max οποιο σου γυαλισει παρ'το,πετας τον παλιο πατο,βαζεις καινουργιο με ζελε,γυρω στο 20€ το χα παρει..και εισαι τζετ..
Haldol Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ποια είναι τα Nimbus; Εγώ φοράω χρόνια της Asics που είναι για τρέξιμο (με το gel) και είναι το καλύτερο παπούτσι για περπάτημα που έχω δοκιμάσει. Τώρα θέλω να δοκιμάσω και τα Nike Free αλλά φοβάμαι κάπως να το ρισκάρω. Τα Asics μου του στίβου είναι εγγύηση.
IMAndreas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 οφφ τοπικ αλλα ψαχνω κανα σιτε για αθλητικά σε καλές τιμές + καλα ταχυδρομικα....το site που δινεις φίλε sportsdirect.com έχει και 44λιρεσ αποστολή για ελλάδα...δεν συμφέρει καθόλου :/ α και ον τοπικ τωρα....τι παπούτσια φοράς τώρα φίλε; οποιαδήποτε για τρέξιμο να πάρεις και με 50ευρώ θα είσαι κομπλέ...
EGRANEROE Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ποια είναι τα Nimbus; Εγώ φοράω χρόνια της Asics που είναι για τρέξιμο (με το gel) και είναι το καλύτερο παπούτσι για περπάτημα που έχω δοκιμάσει. Τώρα θέλω να δοκιμάσω και τα Nike Free αλλά φοβάμαι κάπως να το ρισκάρω. Τα Asics μου του στίβου είναι εγγύηση. http://www.asics.gr/running/products/gel-nimbus-men/ Μάλλον τα ίδια λέμε. Τα NIMBUS είναι αυτά με το τζελ. Οπότε λες πως είναι καλά για περπάτημα τα asics ε;
traganeus Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 http://www.eastbay.com ΕΓΓΥΗΣΗ!!!! Έχω πάρει πάρα πολλές φορές. Αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο πας εδώ
EGRANEROE Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εγώ έχω κάποια φοβερά Lonsdale,από το Sports Direct,μόνο 25 ευρώ,άνετα,όμορφα,ωραία,δίχως δέματα,καλά για casual αλλά και πιο καλά,όχι τόσο για τόσο έξω αλλά λίγο πιο κάτω. p.s. τωρά που είδα έχω και τα NIMBUS 12. http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fos-mens-115063?colcode=11506305 Ποια είναι η γνώμη σου για τα Nimbus 12;Αξίζει για περπάτημα;
Haldol Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Η Asics δεν βγάζει ένα μόνο μοντέλο με gel. Τα δικά μου είναι τα GT-2140. Υπέροχο παπούτσι. Στην αρχή που τα πήρα δε μου έκαναν τρελή εντύπωση. Τα αγάπησα όμως από τη στιγμή που ξαναδοκίμασα να περπατήσω ώρες με άλλο παπούτσι. Τα είχα συνηθίσει βλέπεις και δε μου έκαναν αίσθηση, όταν έβαλα κάτι άλλο κατάλαβα πραγματικά τι παπούτσια είναι.
IMAndreas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 http://www.eastbay.com ΕΓΓΥΗΣΗ!!!! Έχω πάρει πάρα πολλές φορές. Αν ενδιαφέρεσαι περισσότερο πας εδώ έχει 129 σελίδες τι να πρωτοδιαβάσω;;; χαχα 75δολλάρια δωρεάν αποστολή να υποθέσω όχι για ελλάδα ε?
traganeus Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 έχει 129 σελίδες τι να πρωτοδιαβάσω;;; χαχα 75δολλάρια δωρεάν αποστολή να υποθέσω όχι για ελλάδα ε? Λοιπόν θα σου πω 2-3 βασικά πραγματάκια. Να προσέχεις η παραγγελία σου να είναι σε λογικά πλαίσια. Δηλαδή ΜΗΝ πάρεις 3 ζευγάρια παπούτσια και 4 μπλούζες με το ποσό να φτάνει στα 400$, να προσπαθείς οι παραγγελίες να είναι περίπου στα 100-150$. Ετσι ώστε να έρθει μια κούτα και να μην πληρώσεις τελωνείο. Αν πχ ενα παπούτσι εχει 170$ ας πούμε, το παίρνεις γιατι η συσκευασία θα είναι μικρή και δεν το τσεκάρουν απο τελωνείο. Τα έξοδα αποστολής είναι 25$ σε αυτό το site http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com υπαρχουν κωδικοί που μπορείς να βάλεις και να έχεις έκπτωση μέχρι 20-25% που ουσιαστικά σου βγαίνει δωρεάν τα μεταφορικά ή 5$. Αν θέλεις να πάρεις περισσότερα πράγματα σπάστα σε 2-3 παραγγελίες, ετσι ώστε να μπορείς να πάρεις την έκπτωση (έχουν κάποια κρητήρια) και να μην πληρώσει ςκαι τελωνείο. Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου στις 10-15 μέρες, σου έρχεται ιδιοποίηση απο τα ΕΛΤΑ στο σπίτι και πας και τα πέρνεις εσύ, πληρώνοντας 3€ ώς έξοδα τελωνείου. Μπορείς να τους στείλεις και μήνυμα να σου δώσουν και το tracking number ετσι ώστε να βλέπεις που βρίσκεται το δέμα σου. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που χρειάζεσαι για να κάνεις μια παραγγελία. Α να ξέρεις οτι σε μια κούτα τους χωράνε 2 ζευγάρια παπούτσια και 1 μπλούζα. Οπότε μπορείς να παρεις 2 ζευγάρια που έχουν ας πούμε απο 50$ χωρίς πρόβλημα. Εγώ έχω κάνει συνολικά αγορές πάνω απο 1000$ για μένα και για φίλους/συγγενείς χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα απο τελωνείο.
EGRANEROE Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Κάποιος να μου πει για τα nimbus 12 ή κάποια άλλα παπούτσια που μου προτείνει... By the way ευχαριστούμε και για τις πληροφορίες για το site.
IMAndreas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Λοιπόν θα σου πω 2-3 βασικά πραγματάκια. Να προσέχεις η παραγγελία σου να είναι σε λογικά πλαίσια. Δηλαδή ΜΗΝ πάρεις 3 ζευγάρια παπούτσια και 4 μπλούζες με το ποσό να φτάνει στα 400$, να προσπαθείς οι παραγγελίες να είναι περίπου στα 100-150$. Ετσι ώστε να έρθει μια κούτα και να μην πληρώσεις τελωνείο. Αν πχ ενα παπούτσι εχει 170$ ας πούμε, το παίρνεις γιατι η συσκευασία θα είναι μικρή και δεν το τσεκάρουν απο τελωνείο. Τα έξοδα αποστολής είναι 25$ σε αυτό το site http://www.retailmenot.com/view/eastbay.com υπαρχουν κωδικοί που μπορείς να βάλεις και να έχεις έκπτωση μέχρι 20-25% που ουσιαστικά σου βγαίνει δωρεάν τα μεταφορικά ή 5$. Αν θέλεις να πάρεις περισσότερα πράγματα σπάστα σε 2-3 παραγγελίες, ετσι ώστε να μπορείς να πάρεις την έκπτωση (έχουν κάποια κρητήρια) και να μην πληρώσει ςκαι τελωνείο. Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου στις 10-15 μέρες, σου έρχεται ιδιοποίηση απο τα ΕΛΤΑ στο σπίτι και πας και τα πέρνεις εσύ, πληρώνοντας 3€ ώς έξοδα τελωνείου. Μπορείς να τους στείλεις και μήνυμα να σου δώσουν και το tracking number ετσι ώστε να βλέπεις που βρίσκεται το δέμα σου. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που χρειάζεσαι για να κάνεις μια παραγγελία. Α να ξέρεις οτι σε μια κούτα τους χωράνε 2 ζευγάρια παπούτσια και 1 μπλούζα. Οπότε μπορείς να παρεις 2 ζευγάρια που έχουν ας πούμε απο 50$ χωρίς πρόβλημα. Εγώ έχω κάνει συνολικά αγορές πάνω απο 1000$ για μένα και για φίλους/συγγενείς χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα απο τελωνείο. ευχαριστώ φίλε..... δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά στην τύχη κάποιο παπούτσι που επιλέγω μου βγάζει 32.9 shipping.... καλή φάση σαν μαγαζί πάντως, σίγουρα στην επόμενη αγορά μου θα το προτιμήσω...
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δεν έχει Sportsdirect η Ελλάδα;Anyway τα προτείνω,τα φορώ κάθε μέρα,έχουν και άλλα θετικά.Τα βρίσκεις και από το amazon.co.uk και ebay.co.uk.Τα Nimbus δεν τα πολυφόρεσα λόγω του ότι τα λυπούμαι,μπορεί μόνο 2-3 φορές σε 3 χρόνια.Άλλα καλά που δεν τα έχω αλλά φαίνονται καλά είναι τα Reebok Reezig.Δεν συμπαθώ την Nike,μπορεί να έχει και Adidas καλά και άλλες μάρκες.
EGRANEROE Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δεν έχει Sportsdirect η Ελλάδα;Anyway τα προτείνω,τα φορώ κάθε μέρα,έχουν και άλλα θετικά.Τα βρίσκεις και από το amazon.co.uk και ebay.co.uk.Τα Nimbus δεν τα πολυφόρεσα λόγω του ότι τα λυπούμαι,μπορεί μόνο 2-3 φορές σε 3 χρόνια.Άλλα καλά που δεν τα έχω αλλά φαίνονται καλά είναι τα Reebok Reezig.Δεν συμπαθώ την Nike,μπορεί να έχει και Adidas καλά και άλλες μάρκες. Και για τα reebok έχω ακούσει καλά λόγια από έναν φίλο που πάει στίβο. Απλά σκέφτομαι ότι τα nimbus 12 είναι ακριβούτσικά από την στιγμή που δεν τα θέλω για τρέξιμο αλλά για περπάτημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα