insomniaK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Nike για τρέξιμο εκτός στίβου και χαμηλά camper κατασκευασμένα στην ΙΣΠΑΝΙΑ (πουθενά αλλού).
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Λοιπόν, χωρίς πολλά πολλά: η adidas έχει τη λύση.- Αυτά αξίζουν άραγε για γυμναστήριο ? (διάδρομο) ? Είναι ξεκούραστα στο περπάτημα/τρέξιμο ? γιατί μέχρι τώρα φοράω τα φαρδιά sk8άδικα μου ΛΟΛ!! Ναι έσκασα μύτη στο gym με τέτοιο παπούτσι
V for Vagelis Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αυτά αξίζουν άραγε για γυμναστήριο ? (διάδρομο) ? Είναι ξεκούραστα στο περπάτημα/τρέξιμο ? γιατί μέχρι τώρα φοράω τα φαρδιά sk8άδικα μου ΛΟΛ!! Ναι έσκασα μύτη στο gym με τέτοιο παπούτσι Αμα τα θες κυρίως για τρέξιμο/γυμναστική τότε όχι και τόσο. Πάρε καλύτερα running. Φοράω περίπου κάθε δεύτερη μέρα τα asics gel-1130, μια χαρά παπουτσάκι.
Orgasmic Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μπες στο σαιτ της asics και διαβασε για τον υποπρηνισμο και τον υπερπρηνισμο. Αναλογα με το τι εχεις, σου προτεινει και την αναλογη σειρα. Αν παρεις παπουτσια για υπερπρηνισμο ενω εχεις υποπρηνισμο, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να τραυματιστεις περαν της ανεσης... To eastbay νομιζω δεν στελνει asics εκτος ΗΠΑ...
EGRANEROE Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μπες στο σαιτ της asics και διαβασε για τον υποπρηνισμο και τον υπερπρηνισμο. Αναλογα με το τι εχεις, σου προτεινει και την αναλογη σειρα. Αν παρεις παπουτσια για υπερπρηνισμο ενω εχεις υποπρηνισμο, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να τραυματιστεις περαν της ανεσης... To eastbay νομιζω δεν στελνει asics εκτος ΗΠΑ... Εγώ έχω κανονικό βάδισμα. Οπότε λέτε να χτυπήσω τα asics nimbus;
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μπες στο σαιτ της asics και διαβασε για τον υποπρηνισμο και τον υπερπρηνισμο. Αναλογα με το τι εχεις, σου προτεινει και την αναλογη σειρα. Αν παρεις παπουτσια για υπερπρηνισμο ενω εχεις υποπρηνισμο, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να τραυματιστεις περαν της ανεσης... To eastbay νομιζω δεν στελνει asics εκτος ΗΠΑ... Χρειάζεται να επισκεφτώ γιατρό για να μάθω τι από τα δύο έχω? έχω?
EGRANEROE Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Χρειάζεται να επισκεφτώ γιατρό για να μάθω τι από τα δύο έχω? έχω? Βασικά πάνε δες στα παλιά σου παπούτσια πως εχει φθαρεί η σόλα και μπορείς να το καταλάβεις από εκεί...
Orgasmic Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δεν ειναι παθηση ο πρηνισμος, ειναι ο τροπος που παταει κατω το ποδι...
traganeus Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Λοιπόν, χωρίς πολλά πολλά: η adidas έχει τη λύση.- μου βγάζει αυτό όταν πάω να παραγγείλω. We're Sorry. Due to shipping restrictions, the following item(s) cannot be shipped to the shipping address you have selected. Stan Smith 2 Shoes Έχεις ψωνίσει απο το site? Αυτά αξίζουν άραγε για γυμναστήριο ? (διάδρομο) ? Είναι ξεκούραστα στο περπάτημα/τρέξιμο ? γιατί μέχρι τώρα φοράω τα φαρδιά sk8άδικα μου ΛΟΛ!! Ναι έσκασα μύτη στο gym με τέτοιο παπούτσι Τα Stan Smith για γυμναστήριο δεν κάνουν, τα αγοράζω χρόνια τώρα και τώρα που ξεκίνησα γυμναστήριο πήγα 2-3 φορές με αυτά και μπορώ να πω οτι με πόνεσαν τα γόνατά μου απο τον διάδρομο γιατί ένιωθα τα πόδια μου να κοπανάνε, όλους του κραδασμούς τους έπερναν τα γόνατα, αλλα εκανα τρέξιμο και όχι περπάτημα. Κατα τα άλλα τα παπούτσια είναι τρομερά απο την πρώτη φορά που τα πήρα δεν σταμάτησα να τα αγοράζω, γιατί τα χαλάω εύκολα τα παπούτσια.
margaritagr Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Φοραω χρονια μοντελα air max της nike, τα προτεινω ανεπιφυλαχτα
EGRANEROE Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ωραία σιγά σιγά βλέπω φτιάχνουμε λίστα.. Βέβαια να πω την αλήθεια μου είμαι ανάμεσα σε adidas, reebok και asics (τα μοντέλα που προαναφέραμε..). Nike χρόνια φοράω πολύ καλά αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω για εσάς τα δικά μου "φαγώνονται" γρήγορα σε σχέση με άλλες μάρκες.
Orgasmic Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 να ξερετε παντως οτι οι περισσοτεροι ερασιτεχνες δρομεις, των 30 χλμ την εβδομαδα, προτιμουν τα asics και τα mizuno (πιο εξειδικευμενα, δεν κανουν τοσο για καθημερινη χρηση)
salliara Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μα καλα κανεις δεν σκεφτηκε τα ορειβατικα? Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το trekking παπουτσακι. Σε παει παντου! Φιλε μου μην κολλας στα αθλητικα, υπαρχουν και καλυτερα! για αρχη ριξε μια ματια στο site της salomon ή και στην columbia εδιτ: http://www.salomon.com/uk/range/footwear.html
panosno1com Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μα καλα κανεις δεν σκεφτηκε τα ορειβατικα? Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το trekking παπουτσακι. Σε παει παντου! Φιλε μου μην κολλας στα αθλητικα, υπαρχουν και καλυτερα! για αρχη ριξε μια ματια στο site της salomon ή και στην columbia εδιτ: http://www.salomon.c...e/footwear.html τα casual shoes κανουν για περπατημα τυπου βόλτα ;; (αναφερομαι στα συγκεκριμενα που ειναι στο λινκ που εδωσες ! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα